Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Te jöttél ide, a CELERON Dtopicba a hülye amd-s szövegeddel.
1, nem ide tartozik
2, senki sem kíváncsi rá
3, nem vitatkoztam, csak én is elmondtam az én szemszögemből a véleményem, amiket tesztekkel igazoltam
4, az utolsó mondatomra --> mivel a tesztek azt igazolták, hogy bizony a bartonod lassabb és nem láttad be, ezért írtam amit írtam.
5, nem a fogyasztásról/melegedésről/stb. beszéltünk, hanem a teljesítményről
Szerintem is befejezhetnénk, menj valami vitatkozós topicba és éld ott ki magad.
Ja és nemtom, hogy min vagy így felbőszülve, hogy jössz itt mindenféle hülyeséggel --> be raktál egy linket, hogy a te procid a nyerő everest/queen-ben, utána beraktam egyet én is, hogy az enyém a nyerő --> aztán nekem állsz, hogy az émász, meg csak winre jó, holott egy rossz szót nem szóltam sem a procidról, sem pedig rólad --> meg ugye csak a végeredményre/pontokra voltunk kíváncsiak. /nem értem, hogy mi a problémád
/
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/