Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Te jöttél ide, a CELERON Dtopicba a hülye amd-s szövegeddel.
1, nem ide tartozik
2, senki sem kíváncsi rá
3, nem vitatkoztam, csak én is elmondtam az én szemszögemből a véleményem, amiket tesztekkel igazoltam
4, az utolsó mondatomra --> mivel a tesztek azt igazolták, hogy bizony a bartonod lassabb és nem láttad be, ezért írtam amit írtam.
5, nem a fogyasztásról/melegedésről/stb. beszéltünk, hanem a teljesítményről
Szerintem is befejezhetnénk, menj valami vitatkozós topicba és éld ott ki magad.
Ja és nemtom, hogy min vagy így felbőszülve, hogy jössz itt mindenféle hülyeséggel --> be raktál egy linket, hogy a te procid a nyerő everest/queen-ben, utána beraktam egyet én is, hogy az enyém a nyerő --> aztán nekem állsz, hogy az émász, meg csak winre jó, holott egy rossz szót nem szóltam sem a procidról, sem pedig rólad --> meg ugye csak a végeredményre/pontokra voltunk kíváncsiak. /nem értem, hogy mi a problémád
/
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Formula-1
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jövedelem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/