- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
En igazabol azt nem ertem, hogy ha egy iro megir egy ujrairhato DVD-t es nem tudja utana letorolni tobbet semmi akkor van-e lemezgarancia barhol legalisan/adozoan arulo boltokban? Meghogy ijenkor kedves Princoolo juzerbaratunk azokat is befujna-e olyankor?
En irtam Princo-ra regebben en is es tok jo volt, sajnalom szar irod van/volt, errol csak Te tehetsz. Esteleg a DVD irod gyartojat is befujhatnad, hogy mijen szart adott el neked mivel masok birnak ijenre irni mas iroval csak Te nem. Erre ugyanugy nincs gari ott sem, de probald meg ervenyesiteni akar csak 1x is.
Ja, es megegyszer megkoszonjuk neked, hogy befujtad ezt a boltot, biztos sokan orulnek most neked, hogy nem vehetnek csak 1.5x-2x meg 5x annyiert lemezt.
hobizoli
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- Milyen NAS-t vegyek?
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest