Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Amugy a fura, hogy csak ezeknél a 3d játékoknál baszakszik.
Minden más progi jól fut. Az, hogy lomhább lenne a rendszer inkább csak szubjektív ''mintha érzés''. Tehát: komolyabb vidotömörítés, winrar tömörítés, prime95, ilyesmik nem okoznak semmi fennakadást, rendellenes viselkegést...ezért lenne fura ha alaplaphiba lenne...Persze ettől még nem kizárt -
-
Clemi
veterán
Sorry, de a TV felbontása nem 720x576, hanem 640x480, vagy maximum 800x600. Itt nem a pixelek mennyisége a lényeg, hanem az arány, ahogy a függőleges és a vízszintes pixelek száma egymáshoz viszonyul. A 720x576-os felbontásban, ami a DVD filmek képmérete, a TV-n alul és felül nagyjából 2-2 cm-es fekete csík jelenik meg, vagyis pont ennyivel laposabb alapból minden film, amit a TV-re küldök. Amúgy próbálkoztam mindenféle beállítással a CCC-ben, de semmi eredmény. Az a gáz, hogy emlékszem arra, hogy az 5.xx-es driverekben nem volt ilyen felbontás átállítás.
-
mcs
veterán
-
Ivan15
senior tag
Szia Ollie és köszi ezt a szuper programot -
Konfig az adatlapomon, szűrők AA:6 AF:16 ra állítva mint mindig...
Egy régi de köztudottan openGL -es játékkal -a Severance -val néztem meg, és itt jönnek a képek!
-a prog. telepítése előtt: [link]
-telepítés után: [link]
-telepítés előtt[link]
-telep. után[link] a jobb felső sarokban ott a FPS. És még a képminőség is jobb lett. Ajánlott program annak, aki openGL- es játékot használ és KÖSZI !!! -
Pipó
őstag
Tényleg eltűntek a fények, vagy csak lement a nap? Jó volna tudni, mert ha nem változott a minőség, akkor feltenném.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Ivan15
senior tag
Ez már a fényerő beállítás miatt van. direct3Dben világosabb a kép -hidd el-, de akkor miért lett sötétebb 2D-ben?
Mert a színek, a fényerő és a kontraszt állítva van a kontrol panelen az ''Asztal'' (2D) és a 3D re külön-külön. Illetve csak 2Dre, a D3D alapbeállításon maradt, de a lényeg az, hogy eltérnek egymástól Fut egy 3D alkalmazás, leteszem tálcára, windows/vga átvált 2D módra -ami nálam történetesen sötétebb, hogy ne bántsa a szememet- bemásolom 2Dben ugye egy képnézőbe vágólapról, és azokat a színeket keveri rá, amiket ugye 2D ben beállítottam magamnak -ami nálam sötétebb. A lényeg nem a fényerő, hanem a FPS (ami több), és a képminőség is igen jobb, ez a RENDERELÉS en látszik (nézd meg a deszkákat, vagy a piramis falát)
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
-
mcmike
őstag
Ez csak természetes...rengeteget jártam utána egyébként a neten is, szinte sehol semmi...csak a probléma fordul elő sok helyen, de egzakt megoldást senki nem írt le. Ha aktuális lesz a dolog akkor szólj, priviben megírom a történetemet...
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
rocket
nagyúr
Uninstall ccc, uninstall display driver->reboot->install driver, install ccc->reboot, ennyi
Akik meg meg sose hasznaltak CCC-t azoknak .net framework 1.1->.net framework 1.1 service pack-> .net framework 2.0."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Szerintem sokan ott hibaznak nem uninstalljak a drivert es a ccc-t hanem siman rainstalalljak az ujabb drivert, masik meg nem rebootolnak ha keri a gep, aztan persze csodalkoznak ha kesobb gondjuk adodik.
Tegnap felraktam a 7.4-et es mint mindig szepen felment elsore, tokeletesen mukodik ccc-vel egyutt"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
InfiniteReality
őstag
A 7.4 Catalystnak van egy olyan hibája, hogyha felteszed és telepítés közben kiírja ezt a SEVERE hibát, attól még feltelepül, viszont az AA nem fog működni.
Egyébként azt sem értem minek kell leszedni az előző drivert, a 7.3-at rátettem a 7.2-re és semmi hasfájása nem volt...http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
InfiniteReality
őstag
-
mcmike
őstag
The Graphics Address Remapping Table (GART) is an I/O memory management unit (IOMMU) used by AGP and PCI Express graphics cards, through which textures, polygon meshes and other data is loaded directly from the computer's physical memory utilizing DMA.
[link]
üdv,
mcmikeLIDL Richard featuring Billy Auchan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek