- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac10
csendes tag
a kocka g shock-okról kérdezném azt, hogy van-e eltérés a kijelző kivitele (inverz-normál) és fogyasztása között.
valamint hogy igaz-e még ez a "10 évet kell tudnia" adat.
mert ami nekem van, az olyan 2 évet tud csak..
most nézegettem a szinteken.
van a semmi extrás, van a bluetoothos, majd a a solár rádióról szinkronozó.
oké, jó dolog az időszinkron, de most nézek otthon 5 szinkronos dolgot, úgymint számítógép, telefon és 2 másik telefon, meg egy junghans óra.
egy másodpercen belül van mindenki, azaz ez nem túl oké, mert nem járnak együtt.
(munkában van hogy nézni kell hogy beállt-e az időszinkron, ezért érdekes egyáltalán)
és ha úgyse tökéletes, akkor már mindegy hogy hogy jár (nem kell akkor a szinkron).
ugyanitt a solárság: mondják hogy akár 10 évig is elmegy, nade ugye a 10 éves elem az meg nem "akár", hanem 10 és pont.
úgyhogy a technika vívmányait nézegetem, hogy mi az amiért még érdemes pénzt adni, mert ráadásul a szép átlátszó szíjas az csak a legalapabbal , meg a bluetooth-al van.
(de ha már nincs értesítés, meg lépésszámlálás-azaz okos funkció, akkor szerintem a rádiós szinkron az kényelmesebbnek tűnik. de az ugye nincs ilyen színben.
apropó, ez az átlátszó nem barnul be egy idő után úgy mint a telefontok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest