Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lac10

csendes tag

a kocka g shock-okról kérdezném azt, hogy van-e eltérés a kijelző kivitele (inverz-normál) és fogyasztása között.
    valamint hogy igaz-e még ez a "10 évet kell tudnia" adat.
    mert ami nekem van, az olyan 2 évet tud csak..
    most nézegettem a szinteken.
    van a semmi extrás, van a bluetoothos, majd a a solár rádióról szinkronozó.
    oké, jó dolog az időszinkron, de most nézek otthon 5 szinkronos dolgot, úgymint számítógép, telefon és 2 másik telefon, meg egy junghans óra.
    egy másodpercen belül van mindenki :), azaz ez nem túl oké, mert nem járnak együtt.
    (munkában van hogy nézni kell hogy beállt-e az időszinkron, ezért érdekes egyáltalán)
    és ha úgyse tökéletes, akkor már mindegy hogy hogy jár (nem kell akkor a szinkron).
    ugyanitt a solárság: mondják hogy akár 10 évig is elmegy, nade ugye a 10 éves elem az meg nem "akár", hanem 10 és pont.
    úgyhogy a technika vívmányait nézegetem, hogy mi az amiért még érdemes pénzt adni, mert ráadásul a szép átlátszó szíjas az csak a legalapabbal , meg a bluetooth-al van.
    (de ha már nincs értesítés, meg lépésszámlálás-azaz okos funkció, akkor szerintem a rádiós szinkron az kényelmesebbnek tűnik. de az ugye nincs ilyen színben.
    apropó, ez az átlátszó nem barnul be egy idő után úgy mint a telefontok?

Új hozzászólás Aktív témák