Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
A gyárin egyetlen gomb van amit be lehet nyomni félig is meg teljesen is, és be is lehet akasztani bulbhoz. Kicsi, elfér zsebben, a jacknek van egy luk, hogy ne tekeredjen le a vezeték mikor elrakod, pont ujjméretű a kapcsoló. Erre mondtam, hogy ilyen minőségben mire megcsinálom, nem biztos, hogy olcsóbban jöttem volna ki 3500 Ft-nál amennyiért vettem. Csak nem mindig lehet olcsón kifogni.
-
Hydra SR
addikt
Heheheeee, ez tetszik
Én is terveztem, hogy buherálok egyet csak Soóséknál épp volt egy használt eladó, és annál alig kevesebbért tudtam volna magam összerakni olyan minőségben. Lusta voltam, megvettem. De a te megoldásod is tetszik
Nekem csak a diffózoromon szoktak mosolyogni, ami az objektív légbuborékos védőfóliája meg némi ragasztószalag. -
Hydra SR
addikt
Ez nem önmagam nyugtatgatása, hanem szigurú költségvetési számítás
A kitobi megér annyit amennyi, ha figyelembe vesszük a többi obi árát is és HA (!) meg akarod tartani hosszabb ideig. Ha viszont csak addig kell, amíg az elején kattintgatok vele aztán lecserélem amint lehet, akkor érdemes azzal számolni, hogy vajon megéri-e most kitobival venni a gépet és bukni valamennyi pénzt rajta, vagy várjak amíg lesz pénzem egy olyan obira amit hosszabb ideig akarok használni és akkor azzal veszem a vázat. És mikor lesz az ''akkor'', mert ha májusra esik, az nem jó, mert akkor kerül sokba minden amit a nyaralni készülők venni szoktak. Akkor kell eladni. Ennek a fotózáshoz nem sok köze van, ez kereskedelem 
Mindig megnézem kereskedői szemmel is ezeket a dolgokat, ez az oka annak, hogy meg tudtam venni a gépet, így lett meg rá a pénzem is és így tudtam jóval olcsóbban és jobb feltételekkel venni mint a legtöbb ember. Kicsit szakmai ártalom is, de hát gyakorlatilag ebből élek, adok-veszek. Ha nem figyelnék mindig ezekre, nem tudnám finanszírozni a fotózásomat. -
Kristoforo2
csendes tag
Hali! Két Wines gépre is töltöttem át Képeket és tutira nem volt fent Canon driver, simán előjött a képmásolgatós varázsló... (eos 400D) .. vagy lehet az enyém gyári hibás?
Sőt, kellemes meglepetés ért, hogy a 10.2-es Süsü linuxal is simát lemenntettem a képeim ........és kezeli a .CR2 Fájlokat -
Hydra SR
addikt
Nem, ez így teljesen jó, csak nem is gondoltam bele, hogy DSLR-en amúgy sincs előnézeti kép tehát a teljes LCD kihasználható státuszinfó visszajelzésre. A kompakt Fujimon néha nem túl könnyű átlátni, mi-hogy-merre, ráadásul a háttértől függ, hogy el lehet-e olvasni a feliratokat
Többnyire sorozat módban szoktam felejteni, amivel akkor szívom meg ha vakuzni akarok, mert a kettő együtt nem megy. Ott van az a kis ikon, hogy sorozat módban van de amikor már 32 miniatűr ikonnal van körberakva az előnézeti kép akkor elveszek benne néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Synology NAS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest