Új hozzászólás Aktív témák

• Dzsolo

senior tag

Sziasztok.

Korábban már megvolt a játék de valahogy nem játszottam vele mert ha jol rémlik az elején észre vett a tag a farmon ez még a tutoriálban volt :D A lényeg az hogy 7 végén ujra felraktam immár magyarul :) A kérdésem az lenne mennyi Epizod van? mert ha jol rémlik a 9.nél járok épp a sokat emlitett tollas résznél.(ma este meloután jön az a rész ;)) Csak azért kérdezem mert tegnap már azt hittem a végére jutok és mégsem :D vagyis ma hajnalba :) Mostmeg tiszta fáradtvagyok a meloba :( Jó a game nagyon nem gondoltam, hogy ennyire be fog jönni mert inkább stratégia párti vagyok azért is érdekelne mennyi van még hátra remélem ma a végére jutok mert érdekel a dolog végkifejlete :) és aludnom is kellene :) Utoljára a Civ4 hozott ennyire lázba :) szóval jó a game :)

Akik elakadnak a lopakodások alatt azoknak azt ajánlom az elején nézzék be az emberek utvonalát és észreveszik hogy álltalában csak 2 emberre kell figyelni mert a többi mindig háttal van. és ha lopakodsz akkor lendületesen menj és ne nézz vissza :) ja és a bokor is ugyanolyan jó mint egy tárgy(hordó szalma stb) fedezéknek.

Már nem azért de a VIII. epizodig nekem folyamatosan kellett lopakodnom :) és a nyil milyen király :) na meg a matrixos lövöldözés sem rossz. tuti meghal mindenki :)

Új hozzászólás Aktív témák