- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Ott tartok, hogy az Öreggel és a Texas ranger-ekkel megtámadtuk a farmot, hogy kiszabadítsuk Billy-t. A szabadban kinyírtunk mindenkit, de a ház, amibe visszaszorult a maradék zárva van. Itt mi a teendő?
-
Csapi007
veterán
Hello
Van már a játékhoz magyaritás vagy végigjátszás? -
Djuree
félisten
Nah!
Végigtoltam
Kár hogy vége, nagyon király volt
Remélem lesz kiegészítő....
-
Sirandrish
legenda
nah tegnap formáztam a gépet és természetesen az állásom iselszállt

ugyhogy egy ideig biztos nem lessz kinyomva mert nem ma lessz az hogy ujrakezdem
-
Balinov
titán
ha valaki megakadna,akkor itt egy gamefaq.com-os angol nyelvü walkthru[link]
-
Gyusz
őstag
Sikerült végigjátszani és összességében kellemes kis játék volt. Azonban van benne egy két elakadós rész, ahol nem teljesen egyértelmű a továbbjutás és ez nagyon frusztráló tud lenni. Amit még sajnálok, hogy a kb. a felétől kezdtek a dolgok igazán beindulni és az eleje kicsit unalmas volt. Nekem se a Chrome se az Xpand Rally nem jött be, de a Techland ezzel a játékkal odatette magát.
-
Boglya
senior tag
Nah megvan az első hiba a játékban. Haverom átjött, kipróbálta és 5 perc alatt rátalált
. Az utolsó pályán amikor meg kell menteni a papot meg a csinibabát a vizeshordó feldöntésével időlimitre, ki lehet hagyni ezt a részt és rögtön le lehet menni kiszabadítani őket. Jött az átvezető ahogy sétálnak át a tűzön
, aztán jött Juarez és ekkor lejárt az időlimit
. Utána visszatöltöttem még a kinti állást, de valamiért mindig berakott a cella elé, amiben a pap meg a nő van és nem tudtam mozogni... -
corlagon
senior tag
Végigttoltam, kellemes game.
A Billy-s részek kicsit uncsik néha, a terminátor pap viszont királyos, bár néha túljátssza a szinkront a fickó
A következő konfigomon megint végigtolom, max grafikán
1 hiba, ami miatt eleinte szívtam: invert mouse-val játszom, viszont duel-ekben nem fordítja meg az irányt, vagyis LEFELÉ kell rántanom az egeret h előkapja a stukkert. -
Djuree
félisten
CSátok!
Nagyon király ez a gamez! Már már a Far Cry-t is lenyomja játékélményben... -
Gyusz
őstag
Lenne egy kérdésem. Rám gyújtanak egy épületet, kimászok egy létrán, átmegyek egy pajtába. Balra van egy kijárat, amivel szemben van egy víztorony. Erre kéne menni, mert a toronyra nem tudok átugrani és ilyen magaságból való földet érés is halált okoz?
-
-
Sirandrish
legenda
má valaki végigvitte? de jó valakinek hogy ilyen sok ideje van..én 5.epizód

-
Dzsolo
senior tag
én már az elején elakadtam. az öreg észrevesz. Lopakodtam má meg minden ááááá
-
zolynet
veterán
asszem ha nekem is meglesz az új vga+proci páros akkor nekiállok a játékak

-
Csotke
tag
Hali!
Hány epizód van? -
Balinov
titán
most épp performance-n van a gém, 1024x, 75Hz, shader modell 2-n. Fraps-ot elfelejtettem feltenni,hogy számszerűsíthessem az egyes beállítások eredményét.800x600-at még megpróbálom sm3-al.valszeg le fogok ülni a grafikától. 1600pro az kb. néhol picit gyorsabb,néhol picit lassabb,mint a 6600GT,de jövő pénteken hozzák,ha igaz, a gddr3-as Guru3d-n is tesztelt Galaxy 7600GS-emet..
-
Zsolty
tag
hali fiuk.
Elakadtam.
Jó lenne egy kis segitség !!!
A vonat megmentésénél, mikor már miénk a vonat, a parancsnok 2 emberével a barikádhoz küld, de ott az ellenséget lelőve semmit nem tudok csinálni, nincs tovább, pedig ott állok a barikádnál, ahol az iránytű is jelzi, és mégse tudok továbbmenni.
Mit kell csinálni???
Thx
Amúgy nagyon nagyon klafa a grafika, és a játékélmény, végre valami igzán jó.
Séder3, + minden full, 1280x1024, és eddig nem volt gond az fps-sel, de most ezen a vonavisszafoglalásos résznél, hát mit ne mondjak, (és még várni akartam vga cserével) hát leesik néha 15-20 fps-re. őrület.
De rettentő jók az árnyékok, és minden egyéb. -
X Factor
addikt
Sziasztok 13.ik vagy 14ik epizódban ami úgy kezdődik, h. szekéren darálod juarez házát a soroztalövővel, na most körbe-körbe kiikatatam már mindenkit viszont amikor odamegyek a ház főbejáratához azaz üzenet fogad az ajtónál, h. na most ezt bekéne törni... kérdésem h. hogyaN? Mert próbáltam már mindent de nem nyilt ki az a fránya ajtó.
-
NorDezs
senior tag
Én is kipróbáltam ma a játékot és csak ajánlani tudom mindenkinek. Hihetetlenül jó hangulata van az egésznek és a grafika is igazán gyönyörű, bár egy kicsit tartottam a gépigénytől az eddigi postok alapján, de szerencsére simán 1024-ben full garfikán.
-
Soak
veterán
Attól függ, hogy te mit áldozol, ha a shader modellt leveszed jelentős sebesség növekedést tapasztalsz ,azonban e mellett romlik jócskány az élmény ,a felbontással variálnék a helyedben,majd minden dolgot mediumra, és igy probálni,nem tudok pontosan milyen teljesitményü a vga-d (6600gt kb?) de szvsz szépen fog kinézni azon is
-
Balinov
titán
gamefaq-on olvasgatom a COJ topikokat,lesz egykét egész klafa rész,gamespoton láttam az íjas, bullet-time-os nyúlvadászatot,hát az vmi hatalmas
idáig tetszik a gém,még finomhangolnom kell a graf beállításokat,és egész faszán fog menni.
tényleg,mely efekteket érdemes kikapcsolni némi +fps-ért?vagy olvassak vissza? -
Boglya
senior tag
Asszem Frigo kielégítő választ adott
, nekem is csak másodjára sikerült jófelé mennem, mert elsőre balra fordultam a ládáknál, de látszott h arra reménytelen. Egyébként az lesz majd az állat, amikor jössz vissza a pappal h annak rendje és módja szerint a lakosság felének fejébe golyót repíts, majd a ládáknál a klozetból kiugrik egy marconarc baltával a kezében, az hatalmas volt
, csak egy egész tár tudta leteríteni. -
Balinov
titán
Üdv Boglya,el tudnád bővebben mesélni,merre kell a sneak out -nál menni? kiugrok ugye a szalon emeletéről,épp a kocsira,namost ha elindulok balra akkor egyértelműnek tűnik,hogy az épületek mögött kell lopódznom.Első kerítés nem akadály,simán le lehet tudni,viszont az azutáni...próbáltam,hogy a dobozokból építek egy emelvényt,amivel talán fel tudok mászni a sziklafalra jobbra,de nem akaródzik vhogy felmásznom.pedig a compass szerint is arra kéne menni.+próbáltam azt is,hogy kifigyelve az 2 épület között a manus mozgását elosonni a sarokig,de ott jobbra nem tok menni,nincs akkora fedezék,mint kéne.ha meg átfutok gyorsan a szemközti 2 ház közé,akkor meg a szakadék szélén lévő kerítésnél álló manus észrevesz és kampec.
-
Boglya
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah, hát már rég volt, legalább 3 napja
, de most h mondod tényleg
. -
Boglya
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így valahogy
, asszem még a legelején kell elfordulni, rögtön miután partra sodort a víz. -
Boglya
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ott még jóval a 2 emberke előtt el lehet menni jobbra. Nézz körül
. -
Sirandrish
legenda
jó azt olvastam de mit tesztel? játék közbe is tud tesztelni meg még ha mentéseket is kér a chaet minek a teszthez?

Nah mindegy.
Apropó!!!
Elakadtam a 4. episodenal...amikor leszakadok a hidon mikor egy barlangba mennék..ott a sodrás visz egy darabon a vizbe de egy helyen ki tudok mászni a partra...ott mit kell csinálni? ott végigmentem párszor de két emberkét látok akiket nem szabad ugye leszedni meg az ostornak sem találtam helyet ahova esetleg rátudnám kötni...tehát?
köszi előre is... -
Soak
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy teszthez kell neki ha olvasnál

Deicide : Nekem is elég érdekes volt mikor megláttam ,de aztán kis finom hangolás (rajt hagytam driverből a 16x AF et és társai
) után nagyon korrektül futott, ugyan az 1gb ram kevés volt neki kicsit,de nem volt gáz -
fLeSs
nagyúr
Hali!
Videokártya tesztelésekhez kéne nekem 1-2 elmentett állás olyan pályáról, ahol csilivili a grafika. Arra kéne, hogy betöltés után járkáljak rajta egy kicsit, aztán a kártya sebességét közben FRAPS-szel mérném.
Tudna nekem küldeni valaki?
Megköszönném! -
ToxLee
őstag
Hi! Én is elakadattam.... A 8. chapternél amikor bemegyek a Texasi kabátokkal a farmra ,hogy elkapjuk Billy-t. Lelőttem mindenkit de aztán mi a francot kell csinálni?
-
Boglya
senior tag
Nah sikerült kiakasztanom, jó kis gém volt
. -
Sirandrish
legenda
válasz
Silencer83
üzenetére
eredetibe vetted meg? mennyi volt?
-
Silencer83
addikt
csako

mindjart beprobalom a gamet, haver addig-addig nyustolt, mig (elmentem es megvettem
)
szal kivancsiva tett az eddig latott kepek, es egyeb beszamolok
, majd meglassuk -
uratti
tag
Hali
itt vagyok én is hétvégén raktam fel nagyon nagy gém a kis Billivel nyomultam az elején alig tudtam mit kell csinálni, de rájöttem kb. az 5ik epizódnál járok amikor Billy a vonatot akarja elérni és rá akar ugrani, csak egy kicsit elakadtam.
jár már valaki itt vagy tul van ezen? az segitsen!!
-
SLYM
veterán
nagyon pörög a topic

-
Sirandrish
legenda
válasz
axel_foley
üzenetére
szerintem van külömbség a demo és full között..bár nem nagy...amugy le lehet huzni a graffot keményen

-
mazda626
addikt
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy a demo és a full között van különbség futási teljesítményt illetően? Vagy tényleg szó szerint kell venni hogy ''minimum 6600''?? 5600XTm van, a demo nagyon gyalázatos eredményt produkált (13fps). Minden lowon volt és a felbontás nál 1024x768 volt a legalacsonyabb. A játék tetszene, de ezen a kártyán reménytelen?
-
Gyusz
őstag
Rászántam magam a teljes verzióra és ahhoz képest, hogy a demo nem tetszett egészen jól szórakozom. Szerencsére nálam sokkal jobban is fut, mint a kipróbálható verzió, na megyek vissza játszani

-
Boglya
senior tag
Már megint elakadtam
, főellen bázisára bekószált a pap egy gépágyúval, de természetesen ellenből is van egy rakás, ementálit csináltak belőlem
.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesterséges intelligencia topik
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kkor amikor azt hittem,rosszfele megyek,akkor mentem jófele.
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060903/1070012079001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

.