- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben1
tag
üdv nem tudja valaki miért dob le tálcára egyfolytában a játék? patch megvolt, tűzfalat letiltottam, magyarositással és anélkül is ugyanazt csinálja..
-
artiny
őstag
Érdemes megvenni a Call Of Juarez
ound In Blood játékot eredetiben a multiplayerért, mennyien játszák mostanában, valaki tapasztalatok?
7 €
régen szoktam tunnglen játszani multiban es eleg jo...de mar reg nem volt idom rá hogy jatszak.....és mivel western mufaj a kedvencem egyike...ezért ez a legjobb jatek ebben grafikailag is. -
artiny
őstag
Call of juarez akarok jatszani multiba.de mikor beakarok lepni valmeik jatekba kapok egy hiba uzenetet.hogy patchot tegyek fel.
Need:
Call Of Juarez v1.1.1.0 EN - SCyour : Call Of Juarez v1.0.0.0 EN - SC
Mar huztam le tobb patchot,de mindig valmi hiba uzit kapok ,hogy kell hozza a v1,0,0 patch aztan vagy hogy nem jo ez a patch stb. Valki tudna linkelni valmit?
-
glutamin
őstag
Pc Guru melléklet most a játék, ha valakit érdekelne.
-
-
rujescu
csendes tag
A kis srácot hol találom?
-
roliii
tag
Call of Jurez 2. része az már jobb lesz mint az első ..
-
rujescu
csendes tag
Köszönöm srácok a segítséget, őszintén megmondom jól jön. Remélem számíthatok még. KÖSZÖNET !!!!!!!!
-
mephi666
nagyúr
majd betámad (hasan) sas... vigyázz vele, mert lerúgja a fejed... akkor tudod, hogy jó irányba mégy, minél gyakrabban jön... egyébként tényleg egy irány van felfelé... talán 1-2 ponton van olyan, hogy slégan mégy felfelé és úgy tűnik nincs tovább... akkor lejjebb kell ugrani kicsit egy sziklára és onnan lehet továbbhaladni felfelé
nem nehéz... -
gaba2001
csendes tag
Hát én sem nagyon emlékszem már erre a részre. Esetleg 1 képet tudnál feltenni?
-
rujescu
csendes tag
VIII. epizódnál vagyok, mindenkit lelőttem, a többiek (lovasrendőrök) várakoznak én meg nem tudok bemenni a házba, hiába mondta a szakállas öreg, hogy lopozkodjak be hátul. SEGÍTSÉGET KÉREK!!!!
-
Silenzio
addikt
válasz
butcher eu
üzenetére
Valami torrent oldalon láttam, de vagy 2 hónapot kutattam mire meglett.
-
piroskek1
csendes tag
Sziasztok !
Van egy magyar Call Of Juarez klán akik már rég nyomják ezt a játékot multiplayerben, akit érdekel nézze meg a honlapot, ott is tudnak segíteni dolgokban. Én is tag vagyok egyébként, véleményem hogy megunhatatlan ez a játék ;)
-
Silenzio
addikt
válasz
butcher eu
üzenetére
Warezról kell elvileg beszerezni, mert az EU-verzión nem fut a patch, viszont van tört változata. Azért merem kiírni, mert ez egy hülyeség és aljasnak tartom hogy jogot formálnak ilyesmire a készítők. Amúgy meg nem illegális valamit warezról beszerezni, ha hivatalosan nem is létezik.

-
butcher eu
senior tag
már vágom nem jó játékverzió, szükség van az 1.1.0.0.-ás patch-re. letöltöttem azt is, de hasonló üzit kapok és azt sem tudom feltenni.
-
xtmod
senior tag
válasz
butcher eu
üzenetére
majd, írj 1-2 sort, hogy milyen, van-e különbség. még nem volt ídőm kipróbálni.
-
xtmod
senior tag
válasz
butcher eu
üzenetére
pedig az ott van.

a szövegben van egy ilyen mondat:
"Végre megérkezett a várva várt(?) DX10 patch a játék európai verziójához is.
Lehet tölteni innen."az innen szó a link.

-
gV
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
-
gV
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
már rég jéátszottam vele, de ha jól emlékszem a dx10 patch felrakása után csinál annak egy új parancsikont, ha máshol nem is a start menübe biztos
-
gV
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
ha Vistát/7-et használsz akkor az már rajta van a gépeden, más op rendszeren nem megy
-
xtmod
senior tag
válasz
butcher eu
üzenetére
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
megvan nekem a game, és már 2x végig vittem dx9-ben. de meg szeretném próbálni dx10/10.1-ben. honnan kell letölteni a javítást? vagy ez hogy működik? feltelepítem a játékot, és utána valami kiegészítőt? vagy mi? help me. ja és a benchmark is kellene.
-
xtmod
senior tag
hali.
lenyomtam azt a kis demót, meg lefuttattam a dx10-es benchmarkot. hát nem semmi ez a gém! a dx10-es majdnem élethű, de a dx9 sm 3.0 se akármi. meg is rendeltem, holnap hozzák is. 1700-at megér.

-
zolka78
senior tag
Sziasztok, elakadtam a játék végén, már bent vagyok a tiszteletessel Juarez portáján mindenkit ki irtottam és nem tudok tovább jutni. A házba nem tudok sehogy se bejutni, az ajtó zárva, se nyitni se berúgni nem tudom. A géppuskámmal sem tudok mit kezdeni mert ég szekerestül, amúgy meg a kis iránytű egy pallóval lezárt területre mutat oda nem tudok lejutni mert sehogy sem tudom kinyitni. Mi a megoldás?
-
efi99
őstag
Üdv!
Szórványosan különböző fórumokon olvastam, hogy időnként kiakad különösen durva módon. Nálam ez úgy néz ki - általában 1-2 óra játék után - hogy kép fekete lesz, hang megszűnik, monitor ledje elmegy készenlétibe (!) Közben a GPU venti is hirtelen fullra ugrik, ami arra utal, hogy a háttérben már az XP is felszívódott VGA driverestül és nem is segít semmi csak a kikapcs, bekapcs. Sima HW resetre volt olyan, hogy nem jött meg a kép(!) bootoláskor sem, pedig az XP-t közben a háttérben betöltötte! (Nagyon durva: látható kép nélkül futott és észre sem vette, TFT készenlétiben)
Gép: 5400+ X2, 2 Gb RAM, GT9600-512M, driver 178.24, patch nincs fenn a game-hez.
Megoldásnak tűnt, hogy visszavettem 1280*1024 natívról, 1024*768-ra, illetve SM3 helyett SM2-re. Azért csak tűnt, mert már órákat nem nyúztam, végigértem, és hát eddig is csak 3-4* fordult elő.
Túlmelegedés nincs, figyeltem közben, meg amúgy is simán, erőlködés nélkül futott amúgy. A gép teljesen stabil, más soha nem fekteti meg.
Valaki belefutott már ebbe? -
whiz
aktív tag
Na akkor next. Megin elakadtam kissé... elkaptak a mocskok, és Billyvel épp elengedtek, hogy szedjem össze a zsét/amulettet. El jutottam a három sírig, meg a kőig, amit viszont nem bírok ugye megmozdítani. Innen hogyan tovább? Billy elnéz magától pár irányba, a kereszt felé, meg vmi nagy kő felé, de oda felmászni nem tudok...

-
whiz
aktív tag
Sziasztok! Azt írja ez a game, hogy csapjak zajt, meg minden, akkor előugrálnak a nyulak. Én még egyet se láttam, pedig má direkt levettem a növényzet sűrűségét is a grafikai beállításoknál

Mi a legjobb módja a nyúlvadászatnak?
-
Sziasztok!
Tudom, hogy nagyon gáz, de már az oktató résznél elakadtam.

Hogy jussak fel a pajta tetejére?
-
forras2
őstag
Bocsi téves riasztás!
Mégse akadtam el,csak túl hamar feladtam,és nem voltam elég figyelmes!
-
forras2
őstag
Ismét itt!
IV. epizód...1 táboron kell átosonnom...körbe jártam az egész tábort,de semerre nemtudok menni,csak arra amerről jöttem!
Ismét elakadtam!
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Nekem 1 kérdésem lenne a játékkal kapcsoltaba! igaz kicsit megkésve a hozzászólások dátumát tekintve!

Épp hogy csak átviszem a játék első részét,és 1 hídon kéne átmennem...
De a híd elött van 4 fegyveres bandita...
Nekem van 1 ostorom,és 1 pisztolyom amihez nincs lőszer!
Visszamenni a városba ügye nemtudok...
De akkor hol tudok a fegyveremhez lőszert találni?
Ha az ostorral megölök 1 embert annak a fegyverét viszont nemtudom felvenni!
Mindent átbugásztam már,de sehol nem találtam semmit!
Tudom hogy én vagyok a béna,de aki tud kérem segítsen!
Köszönöm
-
gtasystem
őstag
nos köszi.. ezekszerint ez egy ilyen játék..és csak szerencsém volt hogy eddíg bírta a gép.na most ilyen mentés meg másik gépen dolog nem ér ennyit..egyrészt ez egy két rúpiás játék (bár zseniális) másrészt ezt az alaplapot nem érdemes ezért fejleszteni harmadrészt már majdnem végigjátszottam..pont ezért piszkálja a csőröm mert már kinyírtam fél mexicót lepárbajoztam mindenkit, megszereztem az aranyat is erre pont a juarezt nem tudom kinyírni..:-)
olyasmire jutottam hogy az epizód lehet drabális méretű de nem tudom hogy ilyenkor hova tölti.. a ram-ba vagy a videokártya ramjába..mert akkor tudnám melyik ami kevés..
legrosszabb esetben eladom a játékot és megmarad egy félbehagyott élménynek..
-
-
gtasystem
őstag
na végre egy COJ bázis..:-)
következő a kérdésem valami felvilágosultabb játékoshoz.
egy sima 6800-as nvidiával 1gb rammal a 13.-ik epizódig gyönyörűen megy a játék, de a 14.-re behal mintha egy teljesen új játékot kezdtem volna egy 4x akkora gépigényű játékkal. na ezt magyarázza el nekem valaki..
és persze az előző epizódok ugyanúgy játszhatóak maradnak mint előtte.azaz gyorsan, nem szaggat teljesen élvezhető.de a 14.-re behal a gép.pedig már megvan az arany és nem tudom befejezni a játékot..valami ötlet?
-
tzsolesz
nagyúr
Annyi hogy nekem akad mint a dadogós gyerek a vásárban. Nem bírja csóró 2600XT. DX10-ben átlag 24 fps 1280x1024-ben sm4-ben minden közepesen, no AA-val. Még éppenjátszható. DX9-ben közép/magas beállítások mellett 1280x1024-ben 40-45fps.
Ja és DX10-ben sokkal szebb minden. De főleg az árnyékok.
-
tzsolesz
nagyúr
Hülye 6.episode, alig jöttem rá hogy azt a szar lécet kell kilőni az ajtó mögül, legalább kétszer mentem fel a hegyvonulat másik oldalára, mire észrevettem. Lehet nem figyelek eléggé?

-
Dark KillerX
addikt
Ilyen beállítások mellet(1024-es felbontás,elsimmítás nélkül)egy szénné huzott GTX nem lesz elég?Gondolom 4000-es szériás AMD,vagy GTX200-as sorozat vmelyik tagja kell.Ez a fejlődés trendje.Bár az igazat megvalva nem volt gond a játék első 4 episódjában eddig sebbesség szempontjából.
-
west
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
sajnos meghasal a gtx.de ebben a jatekban csak.

-
Dark KillerX
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
Ez a grafika sokkalta igényesebb,mint mondjuk akár a Crysis-é.Ez valódi DX10.Persze a látvánnyal arányossan a gépigény is nőt.De én megelégszek az 1024-es felbontással(19 colos régi Samsung CRT miatt) és ezen a felbontáson(minden maxon,kivétel az árnyékok(medium),és noAA)azért egy 8800GTX-nek ilyen beállítások mellett nem szabad meghasalnia sztem.Mégegyszer köszönöm.

-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Nincs mit, örülök neki hogy megy. Kicsit igényesebb lett nem de? Gondolok a grafikára, és a gépigényre is egyszerre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

ound In Blood játékot eredetiben a multiplayerért, mennyien játszák mostanában, valaki tapasztalatok?

nem nehéz...
) ez biztos!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)