- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
jaja
-
Djuree
félisten
Hello.
Milyen ez a Call of Juarez? Demót kipróbáltam, nekem tetszett. -
Soak
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
MIndig töltödik, ha egyszer használod utánna idő kell mig feltölt ,látni is lehet egy ilyen kis fegyver ikon jelzi a töltöttségét
-
Soak
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, mint Boglya is mondja, és kell hozzá titkos holly spell ami a panak van, ironikus ,hogy ezt gyilkolással szerzed meg

-
Soak
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fegyver eltesz, gomb megnyom amire már nem emléxem melyik
asszem a tüzelés talán? -
Boglya
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze h lehet, bár időlassítani sajnos nem enged
. -
Sirandrish
legenda
nah igy kapásból sikerált megcsnálnom
köszönöm szépen a segitséget
nagyon nagy game
-
Boglya
senior tag
Nna most én is elakadtam. Megyek a terminátor pappal lovon, hp-m nagy részét már ellőtték és ahogy lovagolok fel a dombon előugrik vagy tíz ellen, 1 meg odarohan egy géppuskaálláshoz... nah ezt idáig egyszer sem éltem túl
. -
Sirandrish
legenda
válasz
axel_foley
üzenetére
tehát csak le meg fel tolom az egeret? a célzást már valahogy megoldom csak ezt nem tudtam..köszönöm

-
Sirandrish
legenda
normálesetben igen de itt sajna nem igy müködk.)
-
axel_foley
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
párbajozásnál amikor lejár az idö, ugy veszed elö a fegyvert, hogy egér le, aztán egér fel (mindezt jo gyorsan). utána célozni, aztán löni. (kicsit nehéz célozni, mert mozog össze-vissza a célkereszt)
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
a gombokkal tudod normál esetben elővenni (1-6 asszem) ,nem tudom ez a feladat különbözik e különbözik
-
Sirandrish
legenda
sehol senki??? pliiz segitsetek

-
Sirandrish
legenda
nah faszán elakadtam..vagyis nem elakadtam mert tuom mit kell csinálni csak azt nem hogy hogy..nos..azthiszem a 3. epizós végén van az hogy párbajozni kell miután felrobbantok egy hordót ásleég egy szalon vagy mi...nah tt a faszit hogy kell lelőni..és egyáltalán hogy kell előkapni a fegyvert???
-
SLYM
veterán
én meg valszeg ezt a játékot is félre teszem, mert nem igazán tudom normálisan futtatni a gépemen.

-
Boglya
senior tag
Az íjhoz járt a küldetés h lőjek le 3 nyulat és vigyem vissza az indiánnak
, egyébként semmi haszna lelődözni az állatokat
.
Oblivion az egyik kedvencem, megvettem a collectors editiont, sajna csak 1 hónapig tartott míg minden missziót végignyomtam, pedig a Morrowind anno 3 hónapig lefoglalt
. -
Xelo
addikt
grat a nyúlhoz
és a lelőtt állatokkal tudsz vmit kezdeni? pl megeszed és akkor nő a hpd vagy mpd vagy valami?
én ki fogom próbálni sztem a játékot de most kevesebbet játszok több net meg baromkodás haverokkal ill tanulás.. meg hát Oblivion.. jó gém csak jó karit nehéz csinálnom -
Boglya
senior tag
Ennyire nincs érdeklődés
? Szerintem marha jó a gém és ahogy haladok előre csak egyre jobb lesz. Most kaptam íjat, hatalmas élmény amikor megfeszítem az íjat, belassul az idő, repül a nyíl majd a nyúl tökéletes fizikával lebucskázik a domboldalon. Aztán leszállok a lóról és felszedem a nyulat a nyíllal együtt
. -
Boglya
senior tag
Nna ki hol tart? Én az öreggel épp most késtem le a vonatot, amire a kis suhanccal ráugrottam
.
Easyn nagyon könnyű a gém, nem sokat érnek az ellenfelek
, most már nem pazarlom a skúlót, szépen becélzom az arcukat, aztán bumm a fejbe... -
Soak
veterán
-
Boglya
senior tag
Az tény h 40 és 60 között még lehet érezni egy kis különbséget, de ha beleéled magad a játékba, 20-25 fölött már észre sem veszed. Oblivionnal voltam így, elképedtem h néhol 20 fps alá is leesik a frame, aztán kikapcsoltam a frapst és semmi gond, néha kicsit darabos volt, de élvezhető
. -
Boglya
senior tag
Nah csak kinéztem egy pillre. Eszméletlen jó a gém, főleg amikor az öreg csókát bevadítom és bullet timeban leabálok 3 ellent
. Csak azt nehéz megszokni, h a két pisztollyal külön gombbal kell tüzelni. -
uratti
tag
Hali
én nem vágom mit paráztok annyian, hogy nagy a gépigénye, de nekem frankón megyen 1024*768- ban közepes felbontásban és meg sem akadnéha mikor autosave van akkor szokot gondolkodni de az is elhanyagolható, szerintem akinek akad egy kicsit annak a winfos baja lesz, nekem most volt nemrég ujra telepitve semmi baromság nincs a gépen ami terhélné a konfigom pedig még nem is nagyon bika mint egy Athlon 64-es, meg 6600GT (barci 2500+, jelenleg 512 ram, ATI 9600 non pro. és semmi nincs tuningolva) -
SLYM
veterán
válasz
axel_foley
üzenetére
kösz
-
Boglya
senior tag
Végre én is ki tudtam próbálni a gamét. Nos, a graf gyönyörű, de sm3.0-val 1024ben maxon (de ''csak'' 1024es shadowmapekkel) néha sikeresen 16-18 fps-re is lemegy, amúgy az átlag úgy 30-40 fps között van. Valszeg az árnyékokat fogom lejjebb venni, attól veszít a legkevesebbet a látványból a játék.
-
SLYM
veterán
akkor megdőlt az az elképzelésem, hogy majd 7900GT-t veszek
akkor inkább elkezdek odafigyelni az újabb karikra. vagy utánaolvasok az ATI-knek
amúgy jó driverrel nem hiszem hogy betette az 1900XTX-nek. az elvileg erősebb mint a 7900GTX. csaj jó driver kell. tényleg. milyen driver van fenn neked?
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Hi!
KIprobáltam én is a játékot, high beállitásokkal, 4xAS , és sm3 , 1280x960, 30-48 között volt az fpsm, de az átlag olyan 42 körül volt, a vsync drasztikusan csökkenttet, akkor olyan 25-35 között volt, nekem nagyon tetszik, swapokat egyátalán neméreztem. töltés nekem is elég sok volt , ugy összeségében tetszik,talán lehetne erősebb a fegyver
U.i.CPU:2,4ghz, RAM:480 VGA:665/865 ,igy használom őket, tehát ezt is igy teszteltem, de max 3fps csökenés lett volna az alap és e közt, bár nem tudom, lehet ,hogy több -
SLYM
veterán
itt egy kép:[link]
itt már 1024/high/2xAA a beállítás. a JPEG nem adja igazán vissza. ja és volt 5-20 FPS-em. ha bemegyek a fűbe meghal a gépezet
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
nagyon trükkös game ez. tököltem vele eleget mire beindítottam. első benyomás. szép és jó, de még mire az ideális beállítást megtalálom az se 2 perc lesz. high-on SM 3.0-val ment kemény 10 FPS-el 1024-ben. ja és a töltési idő az hihetetlen. de komolyan. ilyetmég nem láttam. kajak 3 perc míg betölt a játékba.

[Szerkesztve] -
Shodan
őstag
Sokan mondogatják hogy jobban fut mint a demo, hát nálam épp az ellenkezője, eza 1gb ram nagyon kevés hozzá, swapel egész végig, ilyen 5 másodpercre fehér képernyők jönnek, be ha eltalálnak, sokszor leakad az egész. Elég bughalmaz, de nekem azért tetszik

-
Boglya
senior tag
Jászik már a gémmel valaki? Nekem holnapra elvileg meglesz.
-
Face8814
őstag
Megjelent néhány újjabb fotó a játékból! [link]

Hát mit ne mondjak, piszok jól néz ki. A demo után, már várom a végleges verzsönt. -
fiATHaLON
őstag
Hát igen, én is megnéztem a demot...
Végre, a Lucasarts-os Outlaws óta, ez tűnik az első, újra óriási
hangulatú western fps-nek...
Ha még azt is megcsinálják, hogy nem csak 1-2 apróbb pálya lesz
coopban nyomható, akkor igencsak ott lesz.
-
Face8814
őstag
Vagy két napja végigtoltam a demoját. Nekem nagyon tetszett.
Szerintem nagyon jól nézett ki a játék. Az irányítása egy kicsit szokatlan, viszont így elsőre elég hangulatosnak tünt számomra, és a grafikája is magával ragadó volt. 
Az igaz, hogy tényleg sokáig tölt egy kicsit, de inkább az elején töltsön, mint játék közben.
Egyébként meg nálam egész jó futott minden maxon 1280*1024-ben. -
dome911
tag
DEMO letöltése: [link]
[Szerkesztve] -
dome911
tag
Minimális rendszerkövetelmény
Windows 2000/XP
P IV 2,2 GHz/AMD Athlon 2400+ GHz (2,4 GHz Celeron)
512 MB RAM
Videókártya: nVidia GeForce 6600/ATI Radeon 9800
Hangkártya: DirectX 9 kompatibilis
700 MB szabad hely
DirectX 9.0c
Ajánlott rendszerkövetelmény:
Windows 2000/XP
P IV 3 GHz/AMD Athlon 3000+ (3 GHz Celeron)
1 GB RAM
Videókártya: GeForce 6800/ATI Radeon X800
Hangkártya: DirectX 9 kompatibilis
700 MB szabad hely
DirectX 9.0c
forrás:[link] -
Shodan
őstag
Én nem értem miért zavar ennyire mindenkit ez a töltési idő, mégis csak jobb mintha többször töltene játék közben. Gondolj bele milyen nehéz lehet így megírni egy normális motort, főleg egy ilyen kis csapatnak, azért itt kell a memória rendesen és ezért kompromisszumokat kell kötni, több cucc több töltési idő.De ez legyen a legnagyobb gond.
-
rétisün
veterán
a gépigény elég magas, de be lehet lőni azért ugy hogy fusson normálisan. ami nagyon nem tetszett, az a (nálam) borzasztó hosszú(nak tűnő?) töltési idő. pl a tomb raider legend (ami legalább ilyen jól néz ki, nextgen effekt nélkül) ehhez képest pillanatok alatt játszható.
-
Gyusz
őstag
Nálam egész jól futott a demo, pedig 1024-es felbontásban, közepes és maximum közötti grafikai beállítások mellett játszottam. Ennek ellenére nem igazán fogott meg, nem vagyok benne biztos, hogy a teljes változatot ki fogom próbálni.
-
muxi-muxi
senior tag
A játékhoz űrhajó kell. A konfigom (lásd adataimnál) még élelmosás nélkül sem bírja. A grafika igen részletes, az árnyékok hiperkorrektek. A játékmenet nekem nagyon szokatlan, és az irányítás is. Egy koszoskörmű öreg pappal kell menni, ami azért nem túl üdítő. Célozni nem igazán tudtam, ez eléggé bosszantott. A fegyver pontatlan, sniperek kezébe nem való. A kész játéknak azért adnék egy esélyt... Várom mások véleményét is a témában.
-
muxi-muxi
senior tag
Demó mától. Már lenn van, hamarosan beszámolok róla.
-
FBalázs
csendes tag
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/galeria/11138444061133016500.gif)
-
FBalázs
csendes tag
Ez egy vadnyugati FPS lesz, gondolltam megnyitom a topigját

Vannak már róla Screenshotok, és van egy 40 megás videó is. [link]
Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
''A Techland készülő új játék a Call of Juarez a vadnyugatra visz el bennünket majd, gyors pisztolypárbajok, lovaglás, lovas harc és lopakodás várja a játékosokat. A készítők az összes fegyvert korhűen alkotják majd meg, minden hátrányukkal együtt. Ugyanígy ügyelnek majd a környezet és a korhűségre is. A fizikai modellezés igen részletes lesz, külön foglalkozik majd a folyadékok, a füst, a por és a tűz modellezésével. A grafikus motor kihasználja majd a modern kártyák lehetőségeit, valósághű grafikát hozva létre. Két teljesen különböző karaktert játszhatunk majd, melyek játékstílusa is komolyan eltér.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LED világítás a lakásban
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Gitáros topic
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Synology NAS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mármint az időlassitást..az hogy is kell?
.
én ki fogom próbálni sztem a játékot de most kevesebbet játszok több net meg baromkodás haverokkal ill tanulás.. meg hát Oblivion.. jó gém csak jó karit nehéz csinálnom

az szép. csóri vinyót a radiátorra tetted vazze?

amugy a chrome-ok tetszettek, ugyhogy szurkolok a techland-nak