- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Alig várom hogy végre kipróbáljam de....
Na szóval,most veszek új gépet és a kérdésem a kövi,elmegy-e rajta majd szerintetek?Proci: Intel Core 2 2.66Mhz
Ram: 2GB
Vga: 3850 Ati vagy 8600GE ---muszály 512MB-os vagy elég az 256MB-os kari is?Vélemyén?

Köszi,Chapel.
-
euforia
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
én csak sm3as karival próbáltam de sztem abszolut szép nekem nagyon bejön a game 10.episod nál járok

-
vazimódó
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pontosan ahogy snecy is írta. Csak az a gondom hogy nemtok telepíteni rá peccset.
Csinálgatok majd képet az Ultrával és dobok fel. -
snecy
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Alapjában véve nem kezeli, de utólag kiadtak hozzá egy DX10 patchet.
-
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
Sikerült már valakinek dx10ben elindítania a játékot? -
-
snecy
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is annál a résznél vagyok most ha minden igaz, konkrétan ott ahol egy hatalmas gerenda van a plafonra rögzítve, és ha rálépek a hídra akkor meglendül, lesodorva engem is. Itt hogyan tovább?
-
Dj.Mike
senior tag
nem tudja valaki hogy miért szakad meg állandóan a kapcsolat mikor csatlakozok egy multiplayer játékba? egyszerűen már idegesítő hogy még 4 megás nettel sem bírok multiban játszani
-
Dj.Mike
senior tag
egyébként tényleg: mi van akkor ha összegyűlik az összes secret? én kb 30-nál sosem találtam többet
-
RpPRO
őstag
Ahoj!
Ma delutan fejeztem be. Kerdes: ha mind a 40 secrets-et megtalalom, akkor tortenik valami? -
Dj.Mike
senior tag
hali emlékszel még arra a részére a vonatnak amikor van rajta egy géppuska azzal kellett lelőni a banditákat na azzal a kocsival szemben van egy domb oda átugrasz és mész egyenensen felfelé mígnem egy barikádhoz érsz 2 csávóval akik dobálják rád a dinamitot azokat kinyírod és picit továbbmész majd legurul egy szikla felülről ott is lesz egy fószer azt is leszeded és mész tovább egyenesen ott is 3 fószer majd teljesen kimész a végére aztán ha balra nézel látod a vonatnak azt a részét ahol az ajtó ki van támasztva utána egyszerűen használod a közelítést én általában shotgunnal lövöm el a fát de mindegy mivel lövöd ennyi
-
Sirandrish
legenda
Huu..ennek is van topicja? régen sokat toltam de hiába kezdtem bele 30szor a bányás résznél sose jutottam tovább mert valami mindig közbejött

-
euforia
tag
üdk kéne 1 kis help elakadtam annál a résznél amikor 1 vonaton vagy és bevan reteszelve 1 ajtó kívülről ott kapsz először távcsöves puskát legalábbis én itt találkoztam vele először szóval áll ot egy fószer és aztmondja h lődd szét a ajtó reteszét! nade honnan???

-
Gaboman
nagyúr
Segítsetek nekem!
Nem tudja valaki mi a CD-kulcs a játéknak! -
-
AMD Power
titán
Én már az elején bénázok. Mikor a fegyverekért kéne fel mennem a padlásra. Csak a csávóval szemben tudok be menni? Mert nincs sehol más rés a keritésnél!?
-
Dzsolo
senior tag
Nekem is sikerült végig vinni a gamet.
Jobb végkifejletre számitottam de összeségében nem volt rossz 
-
Dzsolo
senior tag
El akadtam
11epizod Amikor a templom mögött a követ nem tudom megmozditani. A fent lévő köhöz nem jutok fel a kereszt a hegytetőn megközelithetetlen a templombol az összes fát kihordtam de nem lehet vele megmozditani a követ. Most kicsit tanácstalan vagyok merre tovább
Aki tudja a megoldást a please jelezze 
-
Elydan
aktív tag
Na majd jelentkezem,ha újra nekiállok
(vmikor..talán 1 hét múlva,vagy holnap
) -
válasz
dokesz007
üzenetére
Én általában csak azokat a játékokat játszom végig amik tetszenek!!
Pl:Az Übersoldiert végig nem játszanám mert frászt kapok tőle,és még a Hellforces,Are you empty és a Sin-től is..
Tehát ha valami nem tetszik nekem azzal nem foglalkozok,hacsak nem kértek meg a játék tesztelésére és összegzésére(Pl: újság)
Ja és remélem lesz Call of Juarez 2-ő is!!!

Bár tartok tőle,hogy ezt csak egyrészesre tervezték. -
dokesz007
aktív tag
Először is azért toltam végig, mert ha nem tettem volna, akkor hogyan mondjak véleményt, ami tükrözi az én szemszögemből a gamét.....Elkezdtem, fos volt, gondoltam lesz jobb is, de hibás gondolat volt....
Barátomé a fullos gép+az eredeti game is...
Nem is mondtam, h más mondta, h szar....bár nem tudom ki milyen játékon nevelkedett, de nekem ez a régiekhez képest lapos mint az alföld....
Eddíg is multiztam, mert régóta gagyi a single player....lehet, h ezért is tünt übergagyinak és vontatottnak....
Magát azért a játékélményt hasonlítsuk már össze egy Far Cry-al vagy Stalkerral, a multis részről nem is beszélve az talán siralmasabb mint a single.....
ez az én vélményem, akinek tetszett örüjön neki, h élményben volt része.....nálam ez kimaradt.......meg barátomnál is -
snecy
senior tag
válasz
dokesz007
üzenetére
Ha nem vetted meg, és még csak nem is tetszett, minek játszottad végig? És miért vered ezért a fejed a falba?
Nem sok hasonlóságot találtam a Max Payne-nel, maximum a kicsit leszámolás jellegű sztori, de sem a fegyverekkel, pályákkal nem mutat hasonlóságot. A lopakodás aztán pláne nem rémlik a MP-ből.
Tedd hozzá azt is, hogy a játékmenet csak neked volt szar.
[Szerkesztve] -
dokesz007
aktív tag
Én ledaráltam 14-tól mostanáig, fűűűű, de nagy élmény volt, nyomtam egy kis multit is, hát, még jó h nem vettem meg.....Ilyen egy szar és unalmas max payne westernt , hát jól fuckják meg magukat....az előre ugató és birka módjára mindíg egyenes vonalban futó farkasok, a béna fegyverek....nembeszélve a tollszedésről+a nyúlvadászatról...hát könyörgöm, ez mi a szar....ha oroszlánkirályos mászkálos szemetet akarok akkor annak kezdek, egy fps-ben mi francot keres ilyen béndzsaság????a tetves pókszerű bugarak a balangban, a gagyi 30mp-alatt végigtolom csapdák, jézusom, mintha egy lelkes 3 éves programozó munkkája lenne...nem nagyon láttam ilyen szép grafikát(nah jó STALKER, de ezt nem szivesen említem egy lapon egy ilyen hulladékkal), minden fullon volt ami csak lehetett, és káprázatos világot teremtettek, de olyan volt az egész mintha egy madzagon futtnál végig, nem volt egy nyomorult domb amit a kitalált jobb helyett balról tudtál volna megkerülni....pl mint FAR CRY ahol szabadon mozoghattál.....valamelyik fórumon írta valaki, h jó lenne, ha végre olyan játékokat is csinálnának amiben a játékmenet a legfonotsabb, nem pedíg a sok screenshoot amitől az ember csöpög, elszalad megveszi 10e-árt meg ugye a 5-600e gép amin döcc nélkül megy fullon, és akkor, a vége az, h csilli-villi SZEMÉT, ami egy igazi MÓKUSVAKÍTÁS....pffffffffffffffffffffffff....nem tom mi bánt jobban, h szép graf és szar játékmenet, vagy, hogy fél napot el....tam az életemből rá......

-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok.
Korábban már megvolt a játék de valahogy nem játszottam vele mert ha jol rémlik az elején észre vett a tag a farmon ez még a tutoriálban volt
A lényeg az hogy 7 végén ujra felraktam immár magyarul
A kérdésem az lenne mennyi Epizod van? mert ha jol rémlik a 9.nél járok épp a sokat emlitett tollas résznél.(ma este meloután jön az a rész
) Csak azért kérdezem mert tegnap már azt hittem a végére jutok és mégsem
vagyis ma hajnalba
Mostmeg tiszta fáradtvagyok a meloba
Jó a game nagyon nem gondoltam, hogy ennyire be fog jönni mert inkább stratégia párti vagyok azért is érdekelne mennyi van még hátra remélem ma a végére jutok mert érdekel a dolog végkifejlete
és aludnom is kellene
Utoljára a Civ4 hozott ennyire lázba
szóval jó a game 
Akik elakadnak a lopakodások alatt azoknak azt ajánlom az elején nézzék be az emberek utvonalát és észreveszik hogy álltalában csak 2 emberre kell figyelni mert a többi mindig háttal van. és ha lopakodsz akkor lendületesen menj és ne nézz vissza
ja és a bokor is ugyanolyan jó mint egy tárgy(hordó szalma stb) fedezéknek.
Már nem azért de a VIII. epizodig nekem folyamatosan kellett lopakodnom
és a nyil milyen király
na meg a matrixos lövöldözés sem rossz. tuti meghal mindenki 
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
tuti volt már róla szó de hogy a francba kell felmenni a fegyveres bódéba a tetőn?
rohadtul ieges vagyok hogy egy játékot így elbasztak rögtön az elején
már egésznap próbálok mindent
hordókat egy másra letört gerendán mászni fel de semmi
segítsetek lécci
addig is köszi -
-
Én meg azt hittem, hogy rossz úton mentem, aztán kiderült, hogy nem vettem észre a fészket és én is a toll nélkül mentem le, de második próbálkozásra már leesett.
Közben meg végigvittem és azt kell, hogy mondjam, hogy rég nem játszottam már ilyen jó játékkal. A fegyverek nem valami változatosak, de ebben a korban még nem is volt több. A grafika és a játékmenet viszont tökéletes. -
Elydan
aktív tag
Köszi a válaszokat! Nem fogom abbahagyni,ha lesz időm folytatom

-
snecy
senior tag
Call of Juarez Walkthrough címen elég sok angol nyelvű végigjátszást találsz, engem jó pár helyen kisegített.
Amúgy a kérdésedre a válasz az, hogy mikor kiugrasz az ablakból, jobb oldalra be kell szaladnod a házak mögé, tehát semmiképp se arra menj amerre jöttél. Utána megint lopakodás ezerrel. -
Na barátom,ha már az eleje nem megy akkor készülj fel, mert ott végig lopakodni kell és még nagyon sok lopakodós rész lesz!
Ott csak annyit tudsz tenni ,hogy figyeled őket mikor forditanak hátat neked és futás.
Bent kell menni a városban ,és a házak között lavirozni.
Aztán bemenni egy pajtába ,ezután rádzárják az ajtót és felgyújtják.
Itt jön a következő betöltés és tovább lopakodni.
Amúgy ne hagyd abba mert nagyon jó játék!!!!! -
Elydan
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül vkinek vmi végigjátszása a game-hez?
Tegnap raktam fel,nagyon tetszik a grafika,meg minden,de sajnos a lopakodás vhogy nem megy
. Már a tutorialban elszórakoztam kb 1 órát,mert mindig észrevett a vén tróger. Utána felmásztam Suzyhoz,már azt hittem lesz vmi kis ''örömködés''
,de ugye rámrontottak és ki akarnak nyírni,pedig én csak engdetem,hogy elém térdeljen a kis drága
. Na de azután az istenért se tudok ellopózni a banditák elől. Pisztolyom ugyan van,de töltény nincs hozzá.
Ugyanarra kell elhagyni a várost,ahol bejöttem,vagy másfelé kell menni? Vagy a fogadónál kell átugrani a kerítést?
Pls aki tudjon help me. (
Elydan
-
-
Találtam egy nagyon gáz hibát. Van az a küldetés, amikor egy sas tolláért kell felmászni egy sziklára és kb. félúton megtámad. Ha nem hagyom, hogy nekemjöjjön a sas, hanem átugrom, akkor kiírja, hogy ''Megöltél egy védtelen állatot''. Először azt hittem, hogy ráugrottam, de a következő ilyennél hátrafordultam és ott repült.

[Szerkesztve] -
snecy
senior tag
A nyulas résznél merrefelé kell mennem, hogy megtaláljam a 3. négylábút?
Már bebarangoltam Tolnát-Baranyát
-
feka007
veterán
Üdv!
Meglesz a Vista, és szívesen megnézném, hogy mit tud a játék DX10 alatt, ehhez patch kell, vagy mit töltsek le hozzá, hogy DX10-re upgradelődjön? -
Silenzio
addikt
Emlékszem a pályára. De nem emlékszem mit kell csinálni. Miután kinyírod az emberkéket, fel kell menned a LÉPCSŐN a legfelső szintre, ott lesz fent Billy is, ha jól emlékszem. Miután rájössz hogy palira vetted, üldözni kell a társaidat, de ott Te még nem tartasz. Nyílásokon nem kell mászkálni, az tuti. Ez nem Raynek való feladat. Ő öl, Billy az, aki kúszik-mászik
... -
snecy
senior tag
Asszem a hetes vagy a nyolcas fejezetnél járok, néhány banditával kooperálva bemegyünk egy ranchra( az a telek, ahova már korábban be kellett lopakodnom), ahol miután megöltünk mindenkit, nekem az istállóban fel kellene jutnom a felső szintre, ahol van egy kis nyílás, de sehogy nem tudok felmászni. Valószínű hogy arra kéne továbbmennem, mert ha lóra pattanok és elmegyek, akkor kiírja hogy megfutamodtam, vagy valami ilyesmi.
[Szerkesztve] -
Silenzio
addikt
-
Ant@
senior tag
Csak annyit tennék hozzá ,hogy szerintem király a gém. Nem fogom nyócór végigjátszani egyszer pont elég volt. A Prey óta ez az első FPS amiben értékelhető a volt történet. Jól kiötlötték, érdekes volt az elejétől a végéig. + ez volt az első játék amivel a 8800-ast ''hosszú távon'' teszteltem ezért a grafika miatt is emlékezetes marad.
Ja, dx9-ben nyomtam de a grafika így is nagyon ott van.
[Szerkesztve] -
-
Hitman
aktív tag
válasz
Silenzio
üzenetére
Nem tudok érdemben segíteni dx10-el kapcsolatban, de az érdekelne, hogy miért nem jó a dx9? Az adataidnál lévő (x-1950pro) úgyis csak dx9C támogat teljes terjedelmében. (dx10 ''kiaknázásához'' már nv8*** vagy ati2*** kő , vagy rosszul tudom) milyen változások lesznek, van vmi c.o.j. dx9/10 összehasonlításról? link,kép plíz !
snecy - A játék nem tolerálja a haszonállatok rongálását !![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s1106/waffen/violent-smiley-010.gif)
![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s1106/waffen/violent-smiley-019.gif)
-
Silenzio
addikt
602-re valaki? dx10 alatt nem próbáltátok?
-
snecy
senior tag
A legnagyobb móka benne a lovaglás

Kipróbáltam, milyen leugratni a lóval a szikláról
-
Köszi!
24 hp-val, de sikerült.
A lőszerszerzés is poén volt.
Amikor a csávó észrevett, olyan gyorsan reagáltam és kiugrottam az ablakon, hogy szerencsére egy hp-m se fogyott. 
Silenzio: Nekem 64 bites XP Pro-n amikor indítottam a játékot egyből kiírt valami hibát, 32-n simán megy.
[Szerkesztve] -
Silenzio
addikt
Ja, a 64-bit mizériára reagálva: 64 bites xp-n toltam végig a CoJ-t és semmi problémába nem ütköztem. Egyszer túltuningoltam a 8600 GT-met és kinyiffant a játék kb 2 óra után, de tényleg ennyi. Ellenben a tök új Lost Planet fel se települt. A Spiderman 3 meg Vistán nem hallatott magáról: nem megfelelő Win-verzió, ez volt az indoka.
-
Silenzio
addikt
Ahoy! Azt honnan lehet tudni hogy US verzsönöm van-e vagy sem? Tehát hogy patch-elhető-e dx10-re? A Reloaded-féle, ''korabeli'' rilíz van meg amúgy. Mielőtt valaki warezolással vádolna, na ja, hát ha boltban venném meg, várhatnék a patch-re jó darabig... Szóval, honnan tudom melyik régióhoz tartozik a programom?
-
Hitman
aktív tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Hi, ne az ''ivó'' előtti tér felé indulj el, hanem a házak mögött van egy szűk folyosó, sikátor, arra kell menni. Ez egyike a lopakodós részeknek, ki kell figyelni mikor merre mennek a fegyveresek, és ki kell használni azt az időt amikor nem figyelnek oda.
Ahol felmásztál az ostor segítségével Suzy szobájába, ua. az ablakon kiugrasz és a szemben lévő kerítés mentén kell elindulni a házak mögött, aztán átugrasz egy fadobozon a kerítésen, és picit később balra kell fordulni (itt már figyelni kell a fegyveresekre) átlopakodsz gyorsan az utca másik oldalára, aztán jobbra be az egyik ház ablakán aszem, de innentől már nem vagyok biztos a dologban.
Itt egy végígjátszás, ha megnézed a képeket, akkor biztos menni fog:[link]![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s1106/grinser/grinning-smiley-001.gif)
mod: Ha már 10 ember lő rád, akkor tuti rossz felé menekülsz, gondolom arra akartál menni amerről jöttél.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 7
- Overwatch 2
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hát el-el döcöget rajta,de szerintem a dx10-es verzyön megfogná,legalábbis amilyen teszteket láttam. Asszem van valami benchmark is,lehet letöltöm és megkukkantom mit dob ki a gép.

Ezen mar csak-csak eldocog ez a gamma is, nem?

. Jó kis game szvsz,bár én azóta nem vettem elő időhiány miatt

(vmikor..talán 1 hét múlva,vagy holnap

![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s1106/aetsch/cheeky-smiley-026.gif)