- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, van aki xbox appbol jatszik pc-n? Mar masodszor jatsza el a jatek, hogy letoltom a frissitest es inditaskor osszeomlik. Nem tudom szamit-e Warzone van csak fent meg par kieg amit kulon rak fel ez a csoda app. (skinek stb)
-
Pedro78
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Szerintem egyertelmuen leirtam, hogy a fegyverskinek es az operator skineken kivul MINDEN mas hasznalhato. Nem tudom mennyire latszik de az accessory es a decal is prestige-es jutalom...szal siman szarragok ha nem bug. Mellesleg szerintem nem a prestige-et fizetted ki ha megvetted a jatekot, es a prestige oldalon ki van pipalva minden jutalom, csak epp hasznalni nem lehet a fegyver es operator skineket.

-
Pedro78
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Mi az, hogy ingyenes, fel van oldva, ez nem fizetos kontent, ezert "megdolgozik" a player es a tobbi cucc meg van, az emblem a toltokepernyo stbstb mind hasznalhato. Logika nem sok van benne. Illetve egy lapat szarragosag, hogy ezzel osztonozzenek arra, hogy vegyem meg...vicc...foleg, hogy ezt sehol nem latom feltuntetve...
-
Pedro78
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Nem bonyolult, warzone...es ott is vannak szintek, prestige stb...de se a fegyver skinek se az operator skineket nem adja meg, illetve megadja, mert ott a pipa, de ha ki akarom valasztani akkor lakat van rajta, a stickerek emblemek azok megvannak. Na meg a prestige1-es instant rewardkent kapott operatort is megadta :

-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, arrol mit tudni, hogy a Prestige jutalom skineket (fegyver/operator) nem adja meg a game ha nincs megveve a jatek? Minden mas megvan stickerek emblemek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xbox Series X|S
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- YouTube
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest