- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Ez is az SBMM néven elhíresült algotitmus egyik csodája (sok egyéb trükk mellett). Amikor "nemnyerő" szériába kerülsz, a leosztásod szinte csak azokra a pályákra korlátozódik, amiken rosszabb a statod (és vélhetően neked ezen a pályán rosszabb a statod, nem azért lépsz ki, mert itt tudsz mindenkit a leghatékonyabban ledarálni
). És igen, ilyenkor mindenáron ezeket fogja erőltetni.
-
Boldog karácsonyt!
3M-KM4BD-1QKF
3R-163CG-9WC2
3S-EB4ZG-CWK1
3V-P6MWT-EQPW3X-L3Z23-J40Q
40-1H2GD-ZD8L
41-S7121-C8YK
44-DPX95-RTZJMinden kód tizenöttel kezdődik, csak azokat kitöröltem, hogy megtévesszem a mesterséges intelligenciát!
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2077 üzenetére
Nem a ráfeszülésen van a hangsúly, hanem a három estén, két alkalommal, szinte az összes ilyen előfordulással. Én elhiszem, ha valakinek tengernyi ideje, vagy napközben ideje van játszani, az jól telik. De délután 18:00-tól, és éjjel, ha többször belefutsz ilyen alkalomba, az nem épp kellemes. Ez a trágyadomb, éjjel gyakorlatilag teljes mértékben játszhatatlan. Kivéve, ha valami jég és halvérű ember próbálkozik eredményes lenni az esti időszakban. Mondjuk, ez eddig is, az ezt megelőző években, szintén így volt
-
ricogsm
őstag
Hacienda pálya eltűnt tegnap. Másnál is?
-
kengyel
nagyúr
Most mentem pár meccset egymás után, elég nyugodt játékmenetek voltak. Vannak érdekes megoldások, de kevésbe futottam most bele.
-
-
WhiteAngel89
aktív tag
amúgy szerintem jóval kevesebb a csaló, mint a játék elején, legalábbis én azt meg szoktam nézni hogy milyen statja van a játék végén a másik csapat elsőjènek, és mostanában nem volt semmi kirívó .
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2074 üzenetére
Ki lehet lépni, ha csaló van, lényeg a nyugalom...
Aki nem tudja megoldani, ne játsszon multit. Amúgyse csak az a kör jó, amit full te viszel el.
10v10 HC-n kedden nekem is bejött egy 4 fős team, anyáztak, niggáztak, és persze aimbot, csak falon át nem lőttek épphogy... nyugisan végigreport, kiléptem, kövi kör. 100ból 1 kemény csalás ha van. Meghát ha csak simán nem vagy biztos, akkor nyomsz rá blokkot, és nem dobja ellened. Ráadásul a free eleve ilyen, sok mazsola+sok cheater.De ráfeszülni erre...
Ha meg kifogáskeresés, akkor úgyis lesz kifogás. Mindenkinél vannak ügyesebbek, más máshogy szerelkezik fel, meg logikusan vannak premade-k is, az se jelent mindig prókat.
-
nutella1
őstag
Egyébként az egész játék, így ebben a formában egy nagy darab rakás xar és vicc.Teljesen mindegy, hogy használsz exit-lag-ot, avagy sem, ha este és éjjelente tele van aimbotos, wh-s seggfejekkel a lobby. Hiszen mindegy. Itt is kezdenek úgy elszaporodni, függetlenül pc-től, konzoltól, hogy az már nevetséges. Olyan emberfeletti rárántások mennek, hogy "öröm" nézni. Ilyen reflex nincs, ahogy sohasem volt. Ergo, tökmindegy az exitlag használata, mert a csalók áradata földbe gyalulja azt. A sok hülye, füves, narkós, való életben totálisan eredménytelen, alkoholista, kishitű csaló, úgyis tönkreteszi a játékot. Mindig segédprogramokhoz fognak folyamodni. Innentől kezdve pedig teljesen mindegy, hogy te nagyvárostól távol, falun, településen, vagy akárhol használod az exitlag-ot.
-
Raymond
titán
válasz
BandiHUN #2071 üzenetére
Na igen, az a 100/8 nem a DOCSIS 3.0 limit hanem a helyi halozatod es carrier equipment limital. Tavaly decemberig nekem is csak 100/12 volt pedig lehetett volna tobb (400 vagy 500 letoltes) csak nem erdekelt igazan. Aztan kenyszervaltaskor mar 1000/50-et rendeltem mert miert ne (az ar nem valtozott es adtak IPv4-et is mert kertem). Amikor megjott a csomag eloszor csak 500-am volt a teszt szerint es kiderult hogy veletlenul 3.0-as modemet kuldtek. Ket napra ra itt volt a 3.1-es es azzal mar megvan a 1000/50.
-
BandiHUN
veterán
Asus rt-ac65p. Ő bítná... de egyszerűen a volt Invitel technológia ilyen, csak akik ebben ragadtak, annak maximum a 100/8 is. De jövőre fejlesztik docsis 3.1-re,elvileg már a hardverek bent vannak+ a tv is teljesen Digi-sítve lett 2 hete, így az már ugyanaz, mint máshol.
-
Szellem.
nagyúr
Akit érint, annak szól:
Microsoft confirms Windows 11 24H2 issue is breaking games, pauses update for more PCs
-
skt
tag
Sziasztok,
PS5 Rankedhez tudok valakihez csatlakozni?
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2065 üzenetére
Te most mit kötekedsz, leírtam, hogy mindenkinek nem jó.
Nekem vidéken a halálfaxán jó. Másoknak is. Eredményesebb vagyok, nyugodtan játszom, amit beszívok, okkal, nemhogy előbb lőttem, hit, énhalál. HC-n fontos 1 golyó is. Ennyi.A jövőre nézve:Pesti 30ms-es üvegszálasoknak NEM kell!
Kivéve, ha érintik a T routing gondjai.És nem csak cod van ám, más játékok is, nagyobb cloudflare kitettséggel, stb... erről szól az egész Telekom topik...
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2064 üzenetére
Tökmindegy, hogy kábelnet, nem kábelnet. Nekem optikai Telekom, Budapest központjában. Minimális az érzékelhető, "tapintható" különbség. A többi az csak a valós reflexidő. Felesleges a "megváltást" várni ettől a programtól. "Ez nem cheat nem leszel tőle jobb játékos", hogy a kedves fórumtársat idézzem.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2062 üzenetére
Nekem 60 vs 31-35,stabil mindkettő, de nagyon nem mindegy, hogy bedob a cod szerint is 30-35ös szeróra, és végig azt mutatja, avagy 60 környékén ingadozik, és 58ms-en talál szerót is. DE ez kábelnet, docsis 3.0 100/8,ez a maximum. Talán lesz 3.1 jövőre, kicsit akkor megugrik, ilyen 300/50 rémlik. De szerintem ugyanúgy megmarad, hogy Pestet/Kecskemétet, ami közel van, 25ms-el érem el, kábé itt a külömbség, hogy ki mennyivel jutok az országból, ami optikán csak 5 ms.
-
Atla
senior tag
Semmi köze a pinghez a telekom peering problémának.
Mivel egy irányba küldi ki az összes ember adatát,nem a Bixbe,így esténként amikor sokan használják a netet a csomagok feltornyosulnak.A COD-ban ez csomagvesztéssel,illetve olyan érzéssel jár,mintha lönél de nem találsz,mintha késne az egész hitreg,mintha levegőt lönél,nem tudom jobban elmagyarázni.
Nekem a legkisebb ping 23ms,de mégis Proton VPN-t használva jobban lövök ,vagy hamarabb találok el bárkit 35-45-ös Pinggel.
3 napig ingyenes az Exitlag egyébként,ki kell próbálni,és ha hasznosnak látod használod,ha nem érzel különbséget akkor nem kell vele foglalkozni.Egyik programtól se várjatok 3.0-ás KD-t,ez nem cheat nem leszel töle jobb játékos.
Exitlagot én is kipróbáltam,de mivel nem a ping probléma a lényeg,és ugyanugy Franfurtba küldte az adatokat,én inkább maradtam a VPN-nél,de tény hogy amikor használtam nem volt csomagvesztés. -
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2058 üzenetére
Optikán sokat nem tud dobni, Pesten főleg, nem Telekommal... a Telekom azért érintett némi routing gonddal. Nálam meg a kábeltechnológia gondját oldja meg, hogy csak Pestig 20-25ms a ping. És az Exitlag szerverein nem torrenteznek+ilyenek, egy kellő szabadkapacitású hálón megyek gémelni, ami ad Németig 31-35ms pingidőt. Megkerülöm a Pesti kört.
-
nutella1
őstag
Ez az Exitlag biztos, hogy nem egy jó nagy kamu? ..mert ma este, ahogy próbáltam, ugyanúgy jó stat-okat produkálok nélküle is. 30-as pinggel. Ti hogy vagytok ezzel?
-
Sziasztok! Ti rájöttetek már, hogy HC Free for all alatt mi alapján van rangsor a végén? Elsőkent végzek, elérve a 30 killt, erre egy utolsó 6 killes játékos nyer :O
-
GoTReX
őstag
Ha van BattlePass-on akkor az minden CoD-ra kiterjed, vagy csak arra amiben megvettem?
-
protegum
aktív tag
Nekem nov 2. óta van bent egy ticketem a telekomnál a packet lossok miatt, azóta egyszer hívtak, hogy még mindig jelentkezik a hiba. Ezzel szemben halkan megjegyezném, hogy pont a BO6-nál nem jelentkezik, de máshol igen pl. Discord, mw3 zombie etc.). De BO6 nekem valahogy nsm gyere be.
Viszont azoktól kérdezném akik a témában ottgon vannak: előfizettem a gamepassra (starfield miatt) látom benne van a cod bo6 is, éb steames vagyok, össze lehet valahogy fűzni a gamepassos előfizetést a steammel? -
rolio1
tag
Kábé ilyen frusztrált és pattogós hülyegyerekek játszanak is, mint akik ide írogatnak...Ez a COD már évek óta egy rákos közösség...
-
MdewC
nagyúr
Szevasztok!
Élnek itt olyan palik, akik tolják a multi rankedet? Csapat társakat keresünk, crim pushra, általában este 21:00 körül kezdünk, 1 vagy inkább 2 hely szokott kiadó lenni, ha vki(ket) érdekel.
Tiszteletem!
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
PC-n, xbox passban leszedtem a játékot, de sem ez sem semmi cod nem akar indulni, hibakóddal leáll. Leszedtem, feltettem, legfrissebb win, fél éves gamer PC, de semmi...
Van vmi általános dolog amit tudnom kellen, vagy rendszerben lehet a hiba?
-
nutella1
őstag
Srácok, ezzel a grafikával nincs semmi baj, szerintem. Legyen alá hardver és problem solved. De most ezt komolyan szimpla jóindulatból írtam.
-
GoTReX
őstag
Mi Xboxon toljuk és nyilván nem Very High-on van, de szerintem nem csúnya, sőt. MW3- tól szebb, de MW3 szerintem hangulatosabb és jobban a fegyverek is.
BTW: Ha van BattlePass-on akkor az minden CoD-ra kiterjed, vagy csak arra amiben megvettem?
-
BandiHUN
veterán
Szerintem szép a grafika, legalábbis a karakter és a fegyverek, ahogy a menüben mutatja+a zombi rész, viszont multiban nem minden map kidolgozott, inkább funkcionális jellegű.
Viszont még mindig nem kell új vidkari, a 3050 szépen nyom stabil 100-110 fps-t high-en, viszont az R5 3600x az jó döntés volt...És még alulfeszelt is...
Zombi jó fegyót húzni+szalad a bp is, ma is toltam egy Terminus fullt, nomeg diamond assault riflék, halad ez is. Csalókkihagytak, tegnap éjjel se volt semmi extra...Egy dx fagyásom volt, kör után mikor betöltené a lobbit, nem jelent meg a karakterem, majd crash
Mindenesetre nyomtam egy graf visszaállítást, shadereket újratöltötte... most semmi. Exitlag szuper, proci 53 fok, gpu 66,vram van szabad, mert full hd tv-n játszok, 32gb ram is akad... Szerintem csak ilyen random
-
ricogsm
őstag
válasz
Szellem. #2000 üzenetére
Ehh de tényleg... MW3 sokkal élesebbnek tűnik.
Mind1 jobb is ,hogy nem vettem meg.
Mivel dicsérted a Zombi részét játszottam vele egy kört, nem rossz de mikor sokan vannak akkor nem nagyon tudsz már lőni.
Itt mi a lényege? Itt is van egy nagy vezér zombi a végén akit ki kell nyírni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest