- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
Hát, én örülök, hogy ezért nem kellett fizetnem.
Van még benne egy kampány meg pár kör zombi, de a multi nagyjából 10-es szintnél el is engedtem. Szokásos össze-vissza hangeffektek, ezt az ide-oda vetődést kb alig használtam. A TTK okés meg az automata peak hasznos, de egy idő után már az is zavart, hogy billegtem mint valami kezdő alkesz.
Akinek tetszik, annak have fun!
-
Acheron
őstag
válasz
sz.atesz89 #197 üzenetére
Első hétvége: Korai hozzáférés *
A (korai hozzáférés) a játékot bármely platformon (konzolon és/vagy PC-n) előrendelt játékosok, valamint Game Pass előfizetők* számára érhető el. Az első béta hétvége a tervek szerint augusztus 30-án, pénteken délelőtt 10:00 (PT) kezdődik és szeptember 4-én, szerdán ér véget. 10:00 PT . Idén pedig örömmel jelentjük be, hogy a Béta minden platformon egyszerre indul.
...
(*) Aktív Game Pass Ultimate, Game Pass PC vagy Game Pass Console előfizetés szükséges. A Game Pass Console-előfizetőknek Game Pass Core-ra is szükség lehet az MP béta eléréséhez.
...
"
Link -
Golyo69
senior tag
válasz
sz.atesz89 #197 üzenetére
Sztem a drágább kell.
Nekem ultimate van és ezzel tuti megy.Jah és sztem ez jobb mint az MW 3...legalábbis eddig nekem jobban bejon
-
sz.atesz89
tag
Ha valakinek van elfekvőben egy béta kulcs azt elfogadnám.
Azt megtudnátok mondani, hogy melyik gamepassal megy pcn? Elég a 3600 ft-os, vagy kell a nagyobb 5500 ft-os kell. Még a kis csomagra lehet befizetnék úgyis van játék amivel félbe vagyok. -
Chrys_
addikt
Milyen max ping értékkel keres nálatok játékosokat? PC
-
lowzor
veterán
Nem lesz ez olyan rossz, ha lesz HC.
-
ƵøŁĭ
veterán
Menü jó sokat változott.
-
Chrys_
addikt
Csak a vault-edition vásárlók tudnak játszani a beta-val?
nevermind... kellett egy restart, hogy felismerje, már megvettem az alap verziót.
-
lowzor
veterán
Már megy a béta.
-
BandiHUN
veterán
Sör a hűtőben!
-
Spizzi
tag
Jó játékot mindenkinek este, aztán reméljük idén végre egy jó codot kapunk.
-
Golyo69
senior tag
Ma indul a beta igaz? Este 6-7?
-
Acheron
őstag
Ha az MW3 most Steam alól fut, de a BO6 Game Pass miatt a Microsoft Store -ból lesz letöltve, akkor ez most kétszer fogja foglalni a tárhelyet?
Még felteszem a 2019 -et a Battleneten, és tele az SSD -
ƵøŁĭ
veterán
Hát ez se kicsi..
-
Spizzi
tag
válasz
zozika84 #173 üzenetére
A szerverek alapvetően jók, a gondot az okozza, hogy nem a legközelebbire tesz rá, hanem egy randomra aminek a környékén pont talált olyan játékosokat az SBMM ami hozzád nagyjából passzol. Van mikor te vagy a szerencsés és kapsz egy Frankfurt / Párizs tengelyen valamit, van amikor meg a többiek, Moszkvával meg a halál tudja mivel.
Nálam az MWII gunfight az elmúlt 2 hónapban rendszeresen azt játsza, hogy vagy én vagyok 100+ pingben NA szerveren ők meg 30 körül, vagy az NA playerek vannak nálam 100-al és én 30-al. Btw..... gunfightot miért csak a jenkik játszanak?
de komolyan, 9/10 meccsben amcsi a csapattárs meg az enemy is, bár annyi baj legyen, kellemesebb kompánia jóval mint az oroszok, de cserébe be nem áll a szájuk, ezek egyfolytába beszélgetni akarnak.... több a duma mint a játék.
BO6-al biztos nem lesz gond egy jó ideig, minél többen veszik meg (vagy gamepassoznak), minél többen keresnek meccset egyidőben veled párhuzamosan, annál nagyobb az esély, hogy a közelben lévőkből össze tudja ollózni a lobbyt orbitális ping meg packet loss nélkül. MWII-vel is olyan fél éve kezdődött ez, hogy nehéz lobby keresés meg amit talál is szar, nyilván mert elvesztette a bázis olyan 90%-át kb. megjelenés után másfél évvel.... nekem előtte semmi gondom nem volt a szerverekkel. MWIII-ről nem tudok nyilatkozni tekintettel nem játszok vele, de elvileg ott már startkor is szarok voltak a szerverek... bár nagyon messze van a legtöbbet eladott epizódtól az is biztos, szóval lehet csak szimpla player hiány az oka.
-
zozika84
őstag
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy a potato szerverek miként birkoznak majd meg az új mozgásrendszerrel és a megnövelt találati pontokkal a karaktereken
-
turho
addikt
Nem értem még mindig, hogy a napokban az a 102 Gb már az előtöltés volt? Mert most pl. semmilyen letöltést nem ajánl fel még mindig X-en. Csak vault upgrade van, 11k. Vagy mit nem értek?
(nem is lesz letöltés csak holnap este?
)
Update: BO6Bet 36 Gb telepítve a könyvtárában, akkor elvileg nem szóltam...
-
venom8888
őstag
válasz
zozika84 #166 üzenetére
De elotte nem sutotte meg a kasa a szajukat,de most a 2042 vel nagyon megegette, kidobott 100 milliok. Most gondolom visszaternek a regebbi resek grafikai motorjahoz,ami kifogastalan volt, mese szep, a SW battlefront is azzal keszult,es be irta magat a leg realisztikusabb jatekok listajaba. Ha ezt a vonalat ujra eloveszik,akkor lehet sikeres az uj BF. En imadtam a BF1 es NF5 ot is.
-
venom8888
őstag
De allitolag a BF vissza akar terni, es valami nagyon odabaszosat csinaltak, vagyis akarnak.
-
BandiHUN
veterán
Én is megvettem végül... a vault-ot...
Tény, most úgysem lesz áthozott mindenféle cucc, és még így ad a legtöbbet/júró. 1x vettem Blackcellt(5.season) a mostaniban is, azóta is nyüstölöm a cuccait, pedig sok minden jött át a MW2-ből is.Kell új gém úgyis, BF talán jövő évvége, a "kihívók" elbuktak... jóleszez.
-
Spizzi
tag
Na csak meggyőztek, hogy meg kell vegyem ezzel a kis show-al.
Béta előtöltve, nincs más hátra mint várni a péntek estét, aztán majd úgyis olyan amilyen most már. MWIII-től lejjebb nem lehet semmi, az egyetlen elvárásom, hogy attól legyen jobb, az meg azért látszik tisztán, hogy ez garantált.
(Verdanks-nak külön nagyon-nagyon-nagyon örülök, hogy visszahozzák a WZ 5. évfordulója alkalmából jövő tavasszal, továbbra is tartom a véleményem, hogy az első és egyben utánozhatatlan WZ térkép a mai napig, pedig azóta volt már másik 3, egyik sem a játék javára vált.)
-
nutella1
őstag
válasz
venom8888 #160 üzenetére
A COD-nak mindig is sokkal gyengébb grafikája volt a BF-nél. Kevesebb rombolhatóság, stb.. A BF-nek maga az EA tett be, személyesen. Egy ordenáré nagy, hatalmas lehetőséget szalasztottak el. Milliárd buktában mérhető. Ezek meg eleveznek a másik balfaxkodásán a lapos vízen, úgy látszik, még évtizedekig.
-
venom8888
őstag
De amugy durva, hogy ala rugott a COD a BF nek. Sokaig csak kullogott a szar grafikaval a cod a BF utan. De az MW 2019 el nagyon megugrottak a lecet.
-
BandiHUN
veterán
Mókolnom kell ezt-azt, nem tudom nézni... de milyen lesz a zombimód? Sandbox-szerű, mint most, vagy a wave-es régi?
-
Atla
senior tag
Eszméletlen a zombi mód srácok!Cold War-ra rátettek nem is egy lapáttal.
TPS nézetben egy külön játék lesz számomra. -
oriic
HÁZIGAZDA
Valaki tolt már egy nuke-ot
[link]
#150 nutella1
Baszki, a topikjában írunk a játékról, ez miért ráizgulás?
Az a hsz emlékeztető volt csak hogy indult a show, ha valaki nem figyelte volna esetleg.
-
Spizzi
tag
Az új movement nekem se tűnik vészesnek, ha a pro streamerek így használják ki akkor az én 1.3 - 1.4 KD lobbyjaimba még ennyire sem lesz vészes. A gunplay is jó, nem a BOCW vacak kis gagyiság, inkább MW-s, ami mindenféleképpen dicséret. A TTK-t így első ránézésre olyan 125 HP körül saccolom, semmiképpen nem az MWIII undormány ami olyan 200-an érződik alsó hangon. (Bár HC-t tolok 90%-ba szóval nem izgat a core TTK különösebben.)
A mastery camo-k brutál jól néznek ki sztem. Mindent összevetve amit eddig láttam meggyőző, nyilván lehetne jobb, de ezt minden évben elmondjuk... várom, hogy a zombihoz és a wz-hez érjen a show, az mp-el nem lesz különösebb baj.
-
zozika84
őstag
Csak en vagyok vak tufa, vagy nincs visual recoil? Nem mozog a celkereszt, amikor jatek kozben lonek....
-
Atla
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na nézzük azt a NEXT-et!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
venom8888 #143 üzenetére
"If you pre-ordered through the Microsoft Store, PlayStation Store, Battle.net, Steam Store, or are an active subscriber of a qualifying Game Pass Plan (Game Pass Ultimate, Game Pass PC, Game Pass Console) you are automatically validated to participate in Early Access for the Call of Duty: Black Ops 6 Open Beta."
Ha van Game Pass-od, akkor játszhatsz a korai hozzáféréssel. Viszont mivel Game Pass nincs B.neten meg Steamen, így ha PC-n akarod tolni az early access-t, akkor Microsoft Store-ból tudod majd csak letölteni.
-
venom8888
őstag
Sziasztok, a korai hozzaferessel jatszhat az is akinek a game passon belul van meg a jatek, vagy csak aki battleneten veszi meg elore?
-
LackoMester
addikt
Tényleg már örülök a BO6 mert ami mostanába már a MW3- ban folyik, az valami agyrém.
-
Rony949
őstag
Jack Wall megint leszállított nekünk egy remek menü zenét!
-
Acheron
őstag
Nincs azzal semmi gond, hogy van, akinek ez úgy felel meg, ahogy van. Olyan is van, aki régi játékos a szériában, mégsem érzékeny ezekre - csak közöttük szignifikánsan kevesebben
Lehetne sorolni ugyan a konkrét átvágásokat is, amikből semmi sem lett (kétévente új részek - tartósság, MW III vs MW II DLC, stb), de igazából itt nem erről van szó, sokkal inkább arról, amit te is írsz: "...Black ops cold war óta ugyanolyan a játék..." .
Nincs fejlődés, elmegy a látványvilág a COD -ok mellett, miközben a fejlesztők a játékosok számára kevésbé fontos (de számukra annál több pénzt termelő) dolgokra helyezik a hangsúlyt - skinek, mikrotranzakciók, st.
Nézz meg egy Gray Zone -t grafikában, vagy akár a most kidobott Black Myth: Wukong -ot, vagy bármilyen UE5 projektet - a látványvilágnak rég ott kellene már lennie, nem menetelni vissza a rajzfilm korszakba...
Szóval az átvágás ott van, hogy várjuk a fejlődést, de ehelyett egy helyben toporgás van - mert minnek pénzt ölni bele, ha így is ontja a milliókat.
És igen, ettől még mindannyian játszunk vele, mert még mindig szertetjük a szériát - csak már nem annyira, mint amikor még nem a pénzprés volt az elsődleges cél, hanem a játékosok szórakozása. -
Ryoo
senior tag
válasz
nutella1 #136 üzenetére
Én ezt az átvágás mantrázását nem értem sokatoknál. Sose vágott át senkit a játék, nem mondtak, vagy ígértek semmit, hogy ez vagy az benne lesz, vagy nem lesz benne. Nagy volt az elvárás a játékkal szemben, amit nem hozott, de ezt csak a fanok generálták. Egyébként az Black ops cold war óta ugyanolyan a játék, csak maximum más korban játszódik, de az MW 2019-se volt sokkal másabb, csak a nosztalgia faktor miatt jobban bejött az embereknek, mert az hasonlított a legjobban a CoD 4-hez.
-
Acheron
őstag
Én még megvárom a bétát, mielőtt véleményt alkotok. A trailer az mindig egy eye candy cucc, eladnia kell a terméket. A magyar sokkal jobban kifejezi a műfaj lényegét: kedvcsináló. A valóság meg lesz, amilyen lesz (nyilván nem ilyen gondosan válogatott "kameraállásból" felvett akciófilm fog a játékban visszaköszönni).
Ami feltűnő volt, hogy a gülüszemű, nagyfejű, idétlen skineket kihagyták eme "kedvcsinálóból", pedig (sajnos) borítékolható az eddigiek alapján, hogy az első szezontól elkezdenek ezek a gyermeteg dolgok beszivárogni a játékba.
Ami sajnos a bétából sem fog kiderülni, hogy mennyire lesz felhúzva és hogy lesz finomhangolva az SBMM / EOMM - nagy a hallgatás róla, tehát sunyi módon bizonyosan benne lesz a végleges játékban.
Pletyka szinten rebesgetik, hogy az új részvben ismét 100HP lesz - ez élhetőbbé teheti a core módot (szemben a mostani állapotával), reméljük a fegyvere sebzéseket nem downgrade -elik ehhez vissza, mert akkor ott leszünk, ahol a part szakad. Persze akkor ott a HC (hacsak nem erőltetik megint a reality módot.)
A kampányt várom, elférne már egy jó sztori ütős fordulatokkal.
A multi lesz amilyen lesz, sok múlik majd az SBMM (-nek nevezett) algoritmuson. Ha más nem, hétvégi kikapcsolódásra jó.
A Zombi rész, nos, azt én skippelem. Kifejezetten irritál a zombik vinnyogása (ami ráadásul pár évtizede ugyanaz a hangeffekt), no meg hogy részről részre ugyanaz a csípőficamos, stekklámpa szemű horda kerül elő, bármi is legyen az eredettörténet (azték varázs artifact, kapszulás zombi vegyület vagy félresikerült laborkísérlet.)
No de kinek mi, ízlésen nem vitatkozunk
300 jó magyar forintot megér, hogy a Game Pass -t is kipróbáljam, no meg early access -ben (is) ránézzek az új csodára - majd utána eldöntöm, hogy ér -e bármit számomra.
Ilyen sem volt még pedig, hogy ne lett volna már meg ilyenkor elővételben, de az irány (SBMM / EOMM, igénytelen skinek tömkelege, stb) annyira elbizonytalanít, hogy inkább kivárok. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LackoMester #132 üzenetére
Én amúgy senkit nem akarok sem meggyőzni, sem elrettenteni, azt majd megteszi az open béta. Tessék kipróbálni, megnézni aztán eldönteni hogy kell-e vagy sem.
#133 nutella1
De pont ez az hogy nem vagyok ráizgulva, van más is amivel helyette/mellett tudok játszani. Egy esetben lennék felhypolva nagyon, ha újra futurisztikus témát vennék elő, mert én vagyok annyira állat, hogy szerettem azokat részeket (pl.: Advanced Warfare)
-
nutella1
őstag
Én ezt értem, csak látatlanban nagyon nem kell ráizgulni, sem rápörögni, néhány teaser alapján. Majd meglátjuk. Aztán majd mindenki eldönti, saját magának, tetszik-e, vagy sem. Az Advanced Warfare szerintem a legmellé és félresikerültebb rész volt a játék történetében. De szíved joga választani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nutella1 #130 üzenetére
Én semmiben sem bízom, tudom mit kell várni egy COD-tól és én azt is kapom tőle. Sem többet, sem kevesebbet. Kinőttem abból már rég, hogy atom rá legyen hype-olva egy új részre. Ennek is van része ami tetszik, van ami nem, zombizni haverokkal megint jó lesz pl., de napi 2-3 óra multizás is belefér majd.
Ahogy korábban is írtam, általában addig játszok az adott évi résszel, amíg a színes szagos nyuszi-muszi skinek meg nem jelennek, az meg kb fél-háromnegyed év. Árkád-FPS ökörködésnek bőven megteszi (mert továbbra sincs konkurenciája, xDefiant sem lett az), így meg aztán főleg, hogy kvázi fizetni sem kell érte Game Pass miatt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"de a valós multi ehhez képest siralom"
Mármint ezt az alapján mondod ami kiszivárgott az alfa PS4-es buildben vagy amit láthattunk a napokban a Nextre szánt kétes minőségű anyagok? Nemá, ezt te sem gondolhatod komolyan.
Még ha valami eget rengetően jól nézne ki a videó (ami nem CGI/render, az kibökné az ember szemét), de rohadtul nem az, ez simán tipik COD anyag, kicsivel jobban néz ki talán mint Cold War, de ennyi.
-
nutella1
őstag
Na, ez már hatásvadászabb mint a Zombie-é volt. Igaz, jó trailert vagy teasert bárminek lehet csinálni, még mindig azt mondom. Ahogy egy mosógép kapszulának. Eddig még nem láttam COD-ot, ahol ne törekedtek volna a marketingesek az eladásokra. Mindenesetre behúztam a Vault-ot, természetesen, cirka 80 euro-ért, PC-re.
-
Spizzi
tag
Bizalomkeltő a trailer. Azok a pár héttel ezelőtti PS4 gameplay-ek inkább elvették a kedvem tőle mintsem meghozzák, graf jó, animációk jók....így kívülről persze, aztán az megint más, hogy milyen érzés játszani vele élesbe. A NEXT esemény még megvárom, hogy igazi gameplay-t is lássak, aztán majd meglátom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops 6 - Multiplayer Reveal Trailer
Na akkor fél évig simán megint napi szinten COD-ozás lesz
-
HaZsolt
őstag
válasz
l.skywalker #118 üzenetére
Ment PÜ. Köszi ha én nyerem
-
l.skywalker
titán
SCUF oldalán hírlevél feliratkozás után kapható Beta kód, amíg a készlet tart:
SIGN-UP | Scuf GamingHa valakinek kell én kértem egy kódot, de nem fogom elhasználni. PM-ben átadom az első jelentkezőnek.
-
Acheron
őstag
Btw, ha már Game Pass.
Gondolkodom rajta, hogy első körben én is a Game Pass -on keresztül húzom be (PC).
Egy időben a Battle.net -en, majd később újra a Steam -en kersztül is elérhető volt a játék (most is, tudom).
Ha Game Pass -on kersztül érem el, akkor az egy harmadik PC platformot jelent, gondolom, sem a Battle.net -en, sem a Steam -en nem fogom látni a játékot. Jól értelmezem? -
Acheron
őstag
Igen:
"
Weekend One: Early Access*Available to players who have pre-ordered the game across all platforms (consoles and PC), as well as Game Pass subscribers*, the first Beta weekend is scheduled to begin on Friday August 30 at 10AM PT, and end on Wednesday September 4 at 10AM PT. And this year, we’re happy to announce that the Beta goes live on all platforms at the same time.
...
(*) Requires active subscription to Game Pass Ultimate, Game Pass PC or Game Pass Console. For Game Pass Console subscribers, Game Pass Core may also be required for MP Beta access.
...
"
Link -
HaZsolt
őstag
A PC-s nyílt alfa/beta mikor lesz? Előtte csak azok tudnak hozzáférni akik előrendelték?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops 6 - Zombies Liberty Falls Cinematic Trailer | PS5 & PS4 Games
Ok, egyre jobban érdekel a zombi.
-
Deck
titán
Ki reménykedik velem együtt, hogy ez az idei rész lesz a legjobb? CW+MW2019et akarom egybe...
-
kill_switch
senior tag
Nemrég zárult le a felvásárlás, ezt a játékot meg már évek óta csinálják. Miért gondoltad, hogy csak azért mert fel lettek vásárolva, varázsütésre több évnyi fejlesztés majd kukáznak és csinálják meg új motorral a játékot már tegnapra?
Az, hogy a microsoft visszakapta ezt az egész batyu szart, ez majd talán 2 résszel odébb érezhetőbb is lesz. Esetleg korábban, de az max a szerverek szempontjából lesz javulás, ha hajlandóak többet locsolni bele. Ahhoz meg, hogy az activision-t becélozzák a pénzvetővel, gondolom kéne számokat produkálni (főleg a gamepass-el), ami szintén még csak most fog megtörténni.
Spizzi
Látványra szebb volt, a hangok jobbak voltak, ezzel egyet tudok érteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Spórolós topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest