- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt az új faxkodást, a Game Mode Selectiont minden indításnál nem lehet valahogy elkerülni?
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Nálam teljesen megszűnt a Lag. Mert el sem indítom ezt a xart.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Nálam tök ugyan ez van.
Csak már inkább 3 napja.
K érdekes, hogy a 7-el meg semmi baj nincs, csak az, hogy egyre nagyobb és xarabb pályákat adnak ki.
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
hogy a faxba lehet most játszani a bf6-al??
Amúgy tényleg komolyan érdekelne, hogy a cod-hoz szokott mókusok mivel mással lőnek??? Azért én az erősen csodálom, hogy a battlefiel-el. Az egy teljesen más világ. Nem hiszem, hogy sokan átjárnának a kettő között.
Nekem codos szemmel a jelenlegi top x fps game bnem tetszik. Kipróbáltam a Splitgate-et, Valorantot, Borderlands 4-et, meg még tök tudja mit, de nem az én világom. Sajna annyira a cod lett az 20 év alatt, amihez mindent hasonlítok, hogy rohadt nehéz mást találni, ami tetszik.
Talán még a CS az, amit el tudok képzelni codos szemmel, de sajna a CS sem volt soha az én játékom. Én agyatlanul hentelni szeretek munka után.
-
-
Mivel a BO7-ben most max 20-as Perstigeig lehet jutni, gondoltam BO6-ozom kicsit így vas délután.
Ja.917/326-os, 2 pinges nettel, amivel egyébként sosincs gondom, most ExitLag-al és anélkül is úgy laggol a 6, hogy teljesen játszhatatlan.
Tuti, hogy terelik a népet a 7 felé.
-
Napok óta azt veszem észre, hogy elég sok mókust egyszerűen nem tudok sehogy lelőni. Mintha nem fogna rajtuk a skúló.
Ez valami csít, amit használnak, vagy magamnál keressem a hibát?
thx -
válasz
Adamka884(:)
üzenetére
egyiket se
-
Ha valaki, hát én tényleg meg tudom érteni, ha valaki beteg, de ezt fel nem tudom fogni, de tényleg , bocs, hogy hogy akarhat valaki nem full minimum grafikai beállításokkal multizni a cod-ban??? Bocsi!
9800x3d-m van, rtx 5080, 5120x1440 240Hz moncsi. Most végre atom stabilan megvan a 240 FPS és tényleg érezhetően siklik a játék. Minimumon. Kjó, élvezhető!
-

bocs, elírás, igen 5080 a kari
5120x1440 a felbontásvagyis akkor ha a csak kicsit is, de állítólag gyengébb 5070Ti 4k-ban tud 200 körül, akkor 1440-ben az 5080-nak tudnia kéne 240-et?
Vagy az, hogy 2560 helyett dupla széles a kijelző, ennyit számít?
ja! szerk:
ugye ahogy korábban is írtam, januárban nekem még ment a játék 7900XT-vel is stabilan 240-el...ja2

és most "-d3d11"-el indítom a játékot! -
rtx8050-el el lehet valahogy érni stabil 240 fps-t? Van valami trükk?
Most low-on sem hozza stabilan. Jellemzően 210 és 230 között ugrál.
thx -
Ez a vonatos pálya elég érdekes lett.
-
Na, én is megvettem a terminátoros csomagot

Azért az elég vicces, amikor a T-800-as morfium injekciót ad be magának!
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem került ki! Csak a "főoldalról" vették most megint le. Attól még a keresésnél ugyan úgy be lehet állítani, hogy csak azokat dobja fel.
-
Ez mit jelent? Tudjátok?
-
Ti szoktatok találkozni a T-800-as Modelle a játékban? Én talán még egyszer sem láttam. Az Endo Titanium Core szokott szembejönni, de az is csak ritkán. Az nagyon jól sikerült, iszonyat jól eltalálták a mozgását.
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nagyon szépen Köszi!
joe777:
Szerintem lesz este 7-től dupla XP. egy sört énis behűtöttem
-
Double XP Coming Soon

-
Mi a neve ennek az új sárga/kék buborék funkciónak?
Vagy ez nem is új?
Nem tudom, mivel lehet előhozni. Egyszerűen csak futás közben kell kill-t szerezni és akkor egy idő után beadja? -
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
11.050.- ért hol látod, hol lehet annyiért megvenni?
Én a játékban 29,99 EUR-t látok, az meg ugye drágább. -
-
A Dealership és a Bounty pályát tudtam kipróbálni. Hááát

Mind a kettő brutál nagy pálya az eddigiekhez képest. Nem egy hentelős Pit. -
A Trophy System-et hogy kell használni?
Van a napi kihívások között egy ilyen, hogy "Intercept 10 enemy projectiles with the Trophy System Field Upgrade", de hiába dobálom le a földre, nem mozdul a számláló.
Akkor kell eldobni, amikor az enemynek van valamilye az égen?
thx -
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Jaja! Ahogy elszenvedtem magam Prestige 10-ig, abban a pillanatban kezdődött

-
válasz
Acheron
üzenetére
Bocs, csak most tudtam jönni elolvasni, de nagyon szépen köszi! A skinekre gondoltam, de ez is hasznos volt, köszi, mert P9-en vagyok most, de pl. ezt az „állandóra unlockolható” dolgoról még csak nem is hallottam. Pedig milyen jól jött volna…
Ennél jobban már úgysem tudom magam beégetni, szóval megkérdezem: a fegyver skineket hol, melyik menüben lehet birizgálni?
-
Csakhogy nem csak az van melegítőben, aki akar.
A bevonulásnál még az általam beállított fazon vagyok, de utána már a killcam-ben is Squidnak látszom és a dobogón is...
Ez eddig is bugos volt, de most mintha felcsvarták volna meg jobban a potit.
Tiszta reklám lett a játékból.
Én most tuti keresek valami más erre a 20 napra. -
És még 20 napig ez lesz?? neeeee
-
idegesítő, hogy mindenki zöld téningben van
de még én is, hiába választom ki a saját fazonom... -
Tegnap lelőttem valami rózsaszín szivárványpóni szőrvedményt és kíváncsiságból felvettem a ritka különös fegyóját. Elég jól húzott, le is szedtem vele, a sajátjával a cicababát háromszor mielőtt kinyírtak. Vicces volt. De eszembe nem jutna fizetni ezért...
-
Boldog karácsonyt!
3M-KM4BD-1QKF
3R-163CG-9WC2
3S-EB4ZG-CWK1
3V-P6MWT-EQPW3X-L3Z23-J40Q
40-1H2GD-ZD8L
41-S7121-C8YK
44-DPX95-RTZJMinden kód tizenöttel kezdődik, csak azokat kitöröltem, hogy megtévesszem a mesterséges intelligenciát!
-
válasz
Szellem.
üzenetére
Én még nem hallottam róla, de most, h itt írtátok befizettem rá.
Úgy 2 órát játszottam vele, de sok lófat nem érzek. Se jobb se rosszabb. Ugyan úgy volt egyszer egy jó hosszú belaggolás is, vagy egy percig, ami után ki szokott vágni. Annyi, h most bentmaradtam a játékban.
Egyébként 1000-es digim van, 2-es pinggel. Semmi bajom nincs vele. A BO6-al sem, tudom, h azért írtanak, mert fax vagyok, nem a lag miatt. (Azért mióta megvan az új moncsim, ami miatt állítólag csak úgy érzem, hogy jobb vagyok, jellemzően 2 a kd arányom.) -
Vettem ebayen 10 óra duble xp-t 5 ezerért. Az nem rossz ár, nem?
10 db 1 órás kódot küldtek. -
Megjött délután az új monitorom. 4k, 60Hz, 4ms-est vált. Ez most x1440, 240Hz, 0,03ms. 170 fps körül tudom hajtani.
Azért elkeserítő, hogy pénzzel mit meg nem lehet venni. Eddig azért küzdöttem, hogy ne legyen mínuszban a K/D-m, most meg simán mennek a +20-as killek
Az előbb 61/20-at játszottam. Vicc.
És még nincs gamer billenytűm, egerem. Lehet nem is veszek. Elég ez így. -
"profile was signed out" ma 4 játékból kétszer
pc/steam
van egy óra 2xp-m, de nem merem így elindítani -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálam sem megy

-
Most tudtam kipróbálni a gamét. 1 pályát toltam, utso előtti részletességgel, (nem emlékszem már, hogy is nevezte), 1920-ban, GTX 1660-al. Nem mondom, hogy élvezetesen siklott..
Jó, mondjuk játszhatatlan sem volt.
Nem ragaszkodom a 4k-hoz, a csili-vili részletességhez sem. Multizni akarok. Hatékonyan.
4060 Ti 8G van újonnan 150k-ért. A 12 gigás 4070Ti legalább egy 100-assal drágább. Az azért nem kevés.
11700K/32GB Ram mellé rábeszélnétek a 4070Ti-re?
-
4060 Ti 8G vajon milyen felbontásig lehet elég a játékhoz közepes részletességnél, hogy meglegyen a 60fps? 3840+2160 a moncsim natív felbontása. Gondolom ahhoz azért kevés lenne a 4060 Ti!?
Sokkal többet viszont nem akarnék kiadni rá. -
Hali!
Tudna légyszi segíteni aki xbox game pass-al játssza pc-n!?
Itt azt látom, hogy: "Xbox Series X|S ● Xbox One ● PC ● Felhő"Ultimate Game Pass-om van, de ha bejelentkezem az xbox.com-ra, csak azt látom, hogy a felhőben tudnám játszani. Hogy lehet vajon letölteni, normálsian a pc-n játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest