- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
11.050.- ért hol látod, hol lehet annyiért megvenni?
Én a játékban 29,99 EUR-t látok, az meg ugye drágább. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Tavaly áprilisban vettem külön utoljára MWIII-nal, ott ennyi volt:

Most BO 6-nal első szezonnal nem tudom mennyi volt mert ugye legtöbben Vault upgrade-et vettünk Game Pass verzióhoz abban meg benne volt.
De biztos van itt aki külön vette és megmondja mennyi volt.
De szerintem 10 k alatt nem volt soha. (Vagy max nagyon régen)
-
ImpersonatoR
addikt
Jól emlékszem, hogy a black cell eddig 7900 Ft körül volt ?
Most meg 11050 ?
-
Acheron
őstag
Értem, köszönöm az infót! Jó tudni, mielőtt belefutok egy ilyenbe.
#2393beteg: Az a jellegzetes csőburkolat, amit a naiv szemlélő könnyű fémlemeznek gondolna, nos az durván munkált öntöttvas... Ennek megfelelően üresen is több mint 3,5 kg a súlya, a csigatár megtöltve pedig erre még rátesz két kilót, de még ívtárral is bőven 4 fölött van... szóval meglehetősen nehéz. -
Ryoo
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ma ez a divat, ha valami mid az egyenlő a rakás szarral, nehéz lenyűgözni a mai játékosokat.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Snaked medált még mindig nem tudták javítani.

-
Acheron
őstag
Ha sikerül odáig eljutni, megnézem, kíváncsi vagyok rá. A magam részéről örülnék néhány nem "rohanáskényszeres" pályának, érzésre nagyon túltolták a tempót ezzel a résszel.
#2383beteg: Sok játékban feltűnt, az eredeti 1 - 2 részektől a WWII majd a BO részeken át a Vanguard -ig. No meg most is, talán már BO hagyományként. Jellemzően jó kis fegyó szokott lenni, kívancsi vagyok, most milyen lesz a recoil.
Kár hogy a játék nem tudja visszaadni, mi bitang nehéz jószág ez a valóságban egy modernebb SMG -hez viszonyítva
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka
üzenetére
És tényleg

-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
..mert tisztelem a szériát. Te minek állsz bele valakibe? Unalomból?
A középszer azóta rakás xar, mióta világ a világ. -
oriic
HÁZIGAZDA
Két új fegyvert tudtam eddig kipróbálni, a Cypher furcsa kicsit assault rifle-ként, de tanulható használata. A PPSH-41-nek nem véletlenül örültek bejelentéskor, jó kis SMG lett

Pályák eddig felemásak, hajóson még nem voltam, a többi egyelőre meh...majd megszokom.

BP egyelőre jobban tetszik mint előző szezonban, de amúgy is ranked operatorokat használok, szóval nem oszt nem szoroz

-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A középszerűségtől. Nincs benne semmi eredeti. Olyan új pályák például, amely megfogna bárkit. Csak a sablonos önismétlés. De ez a játék megél a sokéves hírnevéből, mint látszik. Hiszen a kommentekből is kitűnik, nem? Olyan sokaknak tetszene, hogy itt litániákat írnának a season 2 megérkezéséről? Arról a sok fantasztikumba illő újdonságáról? Egyetlen dolog számít, hogy fizess a bonus tartalomért, felesleges, bugyuta skinekért. Profit orientáltság szempontjából jó ötlet. Csak annyira átlátszó, hogy az már megmosolyogni való.
-
A Dealership és a Bounty pályát tudtam kipróbálni. Hááát

Mind a kettő brutál nagy pálya az eddigiekhez képest. Nem egy hentelős Pit. -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha pontfoglalós módokat játszik az ember (én azt szoktam, nuku TDM), akkor kvázi kötelező, mert 2-3 ember ha telipakolja a site-ot, akkor esélyük nincs az ellenségnek a gránátesővel. Más kérdés hogy egy idő után uncsi.
ÉN korábbi részekben nonstop használtam mert rohadt jól túl lehetett élni vele a Cruise Missile-t, de itt ugye már nem megy, mert a kis rakétákkal nem tud mit kezdeni 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kilövi a fele dobott gránátokat, így azok nem robbannak fel. Ugyanezt csinálja villanó/fustgranattal is, meg az elektromos bottal. Sőt ellenfél trophyja mellé nem tudsz letenni sajátot sem mert azt is kiszedi. Viszont limitált, most fejből nem tudom de max 5-6 lövést tud utána elpusztul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Csak ranked meccseken. Ott eddig kötelező volt a cross play.
-
Ryoo
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Eddig is volt crossplay off, ahol csak konzolosok ellen játszol.
-
IntelKiller7
nagyúr
Nah lett console only crossplay is. Xbox-PS
-
kengyel
nagyúr
Srácok !
Jöttek most új mappok ? Tegnap este játszottam, de semmi újat nem dobott be. -
A Trophy System-et hogy kell használni?
Van a napi kihívások között egy ilyen, hogy "Intercept 10 enemy projectiles with the Trophy System Field Upgrade", de hiába dobálom le a földre, nem mozdul a számláló.
Akkor kell eldobni, amikor az enemynek van valamilye az égen?
thx -
nutella1
őstag
Gondoltam hátha lesz valami gyakorlati haszna, másért nem. Rájöttem, hogy lehetetlen, hogy innen csökkentsem az elérési időt a játék szerverei felé. Beiktattam egy plusz lépcsőfokot, teljesen feleslegesen és haszontalanul. Ám ehhez ki kellett próbálnom. Nos, ezért. Nekem parasztvakításnak tűnt, de mindenki ahogy gondolja. Aki úgy véli, hogy hasznos számára, használja, nincs ellenemre.

-
skt
tag
Sziasztok!
Rankedhez keresnék társakat. Jelenleg Gold 3 (majdnem Plat 1) PS5-ön. -
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Szia.
A helyzet az, hogy teljesen mindegy, hogy hol lakik az ember, a Telekom hálózatán ott a routing (útválasztás) probléma. Lakhatsz Nyíregyházán, Miskolcon, Budapesten, Szombathelyen, Győrben a lényeg az: A géped a Telekom hálózatán felépíti a kapcsolatot a COD szerverrel. Ez az út nem egyenes, hanem kerülő út a Deutche Telekom AG miatt. Például lehet az aktuális COD szerver Frankfurtban ahová meccs közben épp csatlakozol, de a te kapcsolatod a DTAG routing miatt megjárja épp Braziliát. És már ott a high ping, a packetloss, a packetburst, meg a latencyvariation. Sőt, van olyan, hogy menet közben szervert vált a játék. És meccs kereséskor csatlakozhat bárhová.
Szóval, van értelme ezeknek, azt neked kell eldöntened, hogy melyik megoldással jobb a kapcsolatod. Az ExitLag-al vagy az Express VPN-el.
Ezek a programok lerövidítik a routingot az útválasztást a COD szerverhez. -
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Tudod, ilyenkor a szokásos kérdések, letöltés fut-e, töltesz-e fel időközben? Milyen sávszélességgel, stb?
A modemen cseréld fel a Box-ot és a Pc-t, úgy is próbáld ki, ha éppen nem fut a torrent.. 
-
WhiteAngel89
aktív tag
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Elhiszem neked, hidd el, nálam nem volt packet loss(az exitlag nélkül, mégis kipróbáltam). Hol laksz Győrben, mert az sem mindegy, hogy Szabadhegy vagy Adyváros például.?
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Én elengedtem ezt a témát, csak azt tudom mondani, amit én tapasztaltam Pesten. Nulla értelme volt. Sőt, sokszor még hátrány is, Telekomosként. Töröltettem az acountom az exitlag supportjával, mert magán az oldalon ez lehetetlen, nem teheted meg. Nem tudod törölni a bankkártya adataid. Állítólag kieső területeken (értsd: nagyvárosokon kívül) hatásos a a sofware.
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv
kapcsolódási téma, exitlag próbáltam egy hónapig a packet loss ellen, (telekomos netem van, nem optika) úgy tűnt amúgy nem rossz, le járt, nem hosszabítóttam meg, exitlag nélkül viszont sürün van packet loss, 11-14% körül,
gondoltam most teszek egy próbát vpn-el, express vpn-t használva, a frankfurti szerveren elég jó a ping is és nincs packet loss se
nos a kérdés, melyiknek van valódi szerepe, melyiket lenne több értelme tovább használni? -
oriic
HÁZIGAZDA
Roadmap:

-
oriic
HÁZIGAZDA
Lesz Terminator event
Már előre félek a bundle karakterektől, vajon lesz terminator modell vagy csak T1000-es meg Schwarzi? 
Gear up, and jump in to unlock rewards in three all-new Events arriving in Season 02 💪
The Terminator: February 6 - February 20
Shadow Hunt: February 13 - February 20
St. Patrick’s Day Clover Craze: [REDACTED]szerk:
Lassú voltam

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Raymond
üzenetére
UAV szerintem kötelező mindig, ha pedig zöld perkeket (hármat egyszerre) használsz, és nem TDM-ezel csak akkor kb mindig van belőle (főleg ha Dispatcher vagy Bankroll perket is használsz)
Flag jacket-dispatcher-bankroll-tac mask. Én pl most ezeket használom, szerintem balance szempontjából ez jó, gránátok, flash ellen is kvázi védve vagy, plusz streakek is jönnek össze.
-
Raymond
titán
OK, akkor ez tenyleg csak sajat szocproblemam mert csak XM4, C9 es ASG loadout-om van skinek nelkul es olyan kombinacioban ami bejott. Meg a streak-ekbol is csak a scout pulse van amit hasznalok (mar ha nem felejtem el megnyomni a gombot, alltalaban elfelejtem), ezt talan ideje lenne lecserelni UAV-ra

-
oriic
HÁZIGAZDA
Season 2 art

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Aztán egyiket sem tudod végül lelőni.

-
Acheron
őstag
válasz
Raymond
üzenetére
Tökéletes megközelítés, ott a pont
#2329oriic: Olvasgattam elég sokat a témában, de nekem inkább az jött le, hogy jellemzően az átlag fölött kezd zavaró lenni.
Túlmisztifikálni valóban nem kell, nem egy aimbot eszköz, de azt elvitatni sem, hogy a működésének épp az a lényege, ami a neve is mutat: aim assist, vagyis célzás segítő - ha közel a célra van igazítva a szálkereszt, akkor kellő közelségből már "behúzza" a maradékot, ergo segít a célon tartani a már majdnem célon lévő lövészt.
Azt állítani, hogy ez egy teljesen haszontalan eszköz, és semmi hatása nincs, kérdéses - hiszen ha így lenne, akkor minek lenne?
Amennyire én látom, az a vélekedés, hogy a kezdőknek nagyon kell, a profiknak meg nagyon nem. Szerintem a vitát főleg az szüli, amikor az átlag játékosról beszélünk, ahol az egyik kontrolleren nőtt fel, a másik egérrel, egyformán (és átlagosan) pontos mindkettő a maga eszközével - de az egyik oldalon van / lehet egy plusz segítség, a másikon nem.
Szürke zóna, itt sem lesz soha megegyezés, hiszen könnyű a vereséget arra fogni, hogy bezzeg az AA, holott lehet, hogy valójábban épp a skill hibádzott, de ugyanúgy nem lehet minden esetre ráhúzni, hogy ugyanaz lett volna az eredmény, ha nincs az AA, mert könnyen lehet, hogy azon az egy hiten múlt, amivel többet sikerült bevinni azzal, hogy az AA nem engedte kimozdulni egy tizedmiliméternyire a célkeresztet (vagy épp egy távoli, alig láthatóra, esetleg bokor takarásában lévőre épp ráigazította)
Röviden, igazságot tenni ebben nem lehet egyértelműen, én azt gondolom, skillekket csak azonos beviteli eszközzel játszók között lehetne objektív módon összemérni (vagyis szerintem még AA -val és AA nélkül játszó kontrolleresek között sem) -
Acheron
őstag
válasz
nutella1
üzenetére
Valószínűleg a High roller wildcard -ra gondolsz, ez egy idei frissítéssel került a játékba, és az alkalmazásával egy negyedik scorestreak is használható a játékban az alap három helyett.
#2315nutella1: A minap épp beleolvastam a crossplay kikapcsolás hír alatti kommentekbe - bár teljesen más a téma, mégis (ott is) oldalanként úgy 2 - 3 alkalommal kerül szóba az SBMM, egyszer sem pozitív módon. Lehet, hogy a nemzetközi közösség még nem értesült arról, amiről mi már biztos forrásból igen, miszerint ez egy nem létező probléma
-
zzola
titán
Nem nehezítettek egy ideje a zombi módon? LVL30-nál már annyi zombi meg minden jön (nem szólóban), korábban nem volt ilyen nehéz ezen a szinten.
-
nutella1
őstag
Scorestreakek-nél mi az a két választható kis kocka, amely prestige váltás után is megjelenik?
-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Egyáltalán nem.
-
petymeg
addikt
Szerintetek mit állítottam el, hogy enyire fekete a háttér?

Alig látni a kiegészítőket.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron
üzenetére
Egyébként a konzolosok hiába örülnek és reklamálnak a csalók és az SBMM miatt. A leginkább, mi, becsületes pc-sek szívjuk meg, akik nem csalnak. ..mert oké, ha esetleg kivágnak x számú cheatert a játékból, de például mi mit kezdjünk a sok megmaradt csalóval?
Az SBMM pedig mindenki számára létező probléma, már aki aktívan játszik, nem csak belepof@zik, mert neki nyilván még fogalma sincs az SBMM-ről sem, csak okoskodik. Messziről jött ember, név nélkül a neten azt mond amit akar. Ott mindenki okos és mindenható, és főleg a mindenség tudományát illetően, nagytudású. 
-
Acheron
őstag
Akit érint: A Season 2 től érkezik a crossplay kikapcsolás lehetősége konzolokon a BO6 és WZ Ranked Play módokban. (GSPlus hír)
A Call of Duty: Black Ops 6 második szezonja egy rég várt funkciót hoz
A cikkben hivatkozott X oldall itt érhető el.
#2309nutella1: Engedd el, mindenki úgy és azért van vakon, ahogy és ami miatt akar
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron
üzenetére
Az is egy eltévelyedett, aki elhiszi magáról, hogy ebben a játékban nem az SBMM-től függnek az eredményei. Egy nyilvánvalóan eltévelyedett koca-játékos, vagy inkább sznob, vagy rejtett csaló, esetleg vak lelki szegény, ha éppen nem csal.. By the way, teljesen mindegy. A lényeget érted. Nevezzük akárminek. Akárkinek.
Ezt komolyan, csak a hülye nem látja, vagy aki cheatel, mert számára nem bír jelentőséggel, mi megy itt. 
-
turho
addikt
Nem erőltetik meg magukat, hogy új, esetleg jobb mapokat is adjanak k
csak a duplaxp. -
zzola
titán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én is most vettem észre és még 5 napig.
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Jaja! Ahogy elszenvedtem magam Prestige 10-ig, abban a pillanatban kezdődött

-
Most nézem , hogy dupla xp hétvége van ? Megint ?
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szalmabab. SBMM <> hitboxokba nyul bele a jatek meccs kozben ahogy itt egyesek trust me bro alapon toljak.
Mellesleg csatoltam egy cikket. Elolvastad?
Wargames jatekokhoz meg nem nyulok. Volt szerencsem a hozzajuk nem fogyasztokent, kosz inkabb nem.
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem tudom mennyire ismered pl a World of Tanks játékot és fórumot. anno talán az első játék volt ahol a kiadó elismerte , hogy egyrészt van egy 25 %-os rng berakva szerver oldalon másrészt skill ( mostani SBMM ) alapon próbálja összerakni a játékosokat , tehát ha 15 éve már alap szinten bele tudtak nyúlni ilyen mélységekben akkor gondolod ez konteó lenne csak ? Persze tudom annak fényében , hogy anno az igen nagy sikerű 2019-eWZ-t kiadták anticheat nélkül az azért sokat elmond. A csalók kezelése nem a cég erőssége. Persze ez korábbi topikokban le lett lőve az akkori topikgazda miatt.
-
nutella1
őstag
válasz
nutella1
üzenetére
Vicc, amit válaszoltak

"Wassup! How are you doing?
Welcome to the ExitLag Support Service ️
I'm Nico (not Robin) and I’m here to help you!
We'd love to understand why you're considering deleting your account. Did you encounter any issues with the app?
Don't worry, we're here to assist you! We can offer you a brand new free trial and provide support to help you configure everything just the way you like it! What are your thoughts on that?
Regards,
Nico"Megírtam, hogy definitely want to delete my account. Tegyék zsebre a semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Futás, futópályák
- Ubuntu Linux
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak a duplaxp.