Hirdetés
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Sziasztok, tudtok javasolni Raedon VGA-t ami cod 6-7-re jó mar, ha belefér 130k-ig?
-
kerlac
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Sziasztok, kaptam itt sok segítséget a játék a indításához, amit sikerült is így megoldanom, ezúton is köszönöm!
Most újabban a játék induláskor azt írta, hogy BIOS beállításokat módosítsak, vagyis TPM.2 mód engedélyezése, ez megtörtént, valamint BIOS-ban a secure boot opciót engedélyezzem. Asus alaplapom van (ASUS P8P67 LE REV 3.0), leírás szerint bemegyek bios-ba, megkeresem a secure boot opciót, viszont nincs olyan lehetőség hogy enable vagy disable, hanem olyat találok, hogy secure boot mode és azon belül választhatom a custom és a standard opciót...
Vajon ha váltok standardra akkor azzal engedélyezem avagy máshol kellene keresnem, bár nem hiszem megtalálom..
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Xbox game passal játszom a cod-ot PC-n, de vmiért nem hajlandó elindulni 0xfffffffffe hibakóddal... A gép bőven elég hozzá, eddig futott is szépen, megvan battle.net-en is a warzone, onnét elindul, de ott nincs a single player, ezért nem lenne baj ha nem baxakodna a xbox... frissítettem a VGA drivert (VGA: VGA: ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC (DUAL-RTX4070-O12G) )
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
PC-n, xbox passban leszedtem a játékot, de sem ez sem semmi cod nem akar indulni, hibakóddal leáll. Leszedtem, feltettem, legfrissebb win, fél éves gamer PC, de semmi...
Van vmi általános dolog amit tudnom kellen, vagy rendszerben lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Tonnara di Scopello
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fűnyíró topik
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest