- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F e Z o
veterán
Úgy látszik ez gyorsabban ment, mint gondoltam. 2:13-kor jött az email a fiókom nevével és új jelszavával. Ismerőseim közül 2 hiányzik. (az egyik tegnap délután rámirt, illetve arra az egyénre, aki a loginommal cod2-zött) Végülis ez legyen a legnagyobb probléma. Mindenesetre tanulságos eset volt. Sűrűbben fogom megváltoztatni a jelszavaim.
#20899 Winne : köszi a segitséget az elinduláshoz.
Srácok : köszi a biztatást és az együttérzést. -
F e Z o
veterán
Őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs. Csak itthon netezek, meg max egy-két barátomnál esetleg. De rájuk nem gyanakszom. Ma délután, ahogy hazaértem, nem találtam a beérkező leveleimet sem, az összes kukában volt. Meg volt még egy levél, ez 21:22-kor érkezett 07-én, akkor én már rég aludtam:
"Dear amadeus1980,We've received a request to update the contact email address associated with your Steam account.
To complete this process, enter the following confirmation code into the settings dialog you've left open in Steam: TpdrgMRR
Your email address will be used to assist you in changing your Steam password or regaining access to your Steam account, should you ever need help with those things.
If you did not request this change, don't worry - your account information will
remain unchanged. No further action is required.Thanks for helping us maintain the security of your account.
The Steam Support Team
http://www.steampowered.com "
Ekkor változtatta meg a mocsok a steam email cimemet.
Remélem visszajön az account, nagyon hiányzik már a játék. 2 hétig 1 gb ramom volt, azért nem játszottam, utána 1 hétig netem nem volt szolgáltatóváltás miatt, most meg ez.Egyébként nem tudom miért nem lehetett ezt a rendszert úgy megcsinálni, mint néhány oldalnál már bevált, hogy 3 napig vissza lehet vonni az email cim megváltoztatását.
-
Undoroid
őstag
Szia!
Nincs mit!
Sokszor használták arra is,hogy a segítségével kirohantak a pályáról és messziről aprították az ellent!Azt nem tudom,hogy javították-e ezt a hibát,de nagyon dühítő volt!
Az előbb beugrott egy mocsok megoldás erre a mocsok dologra... Nem taposod el a cuccot és nem is várod meg,amíg "odaszületik" az ellen,hanem leteszel neki egy meglepetés claymore-t és huss onnan!
* * *
" barrett 50 -es hangtompítóval " Eleve ezen a fegyveren hangtompító?A valóságban megnézném,hogy milyen méretes hangtompító kellene hozzá,hogy elviselje azt az iszonyatos energiát,ami lövés közben keletkezik!Nem beszélve a csőszájfékről!Az hová kerülne?Nélküle pedig nem sokat érne!
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ez egy zöld lánggal "égő" valami,amit eldobva is láthatsz...Ha találsz egy ilyet,akkor azt el is tudod taposni(csak ha az ellenségé) és még pluszpontot is kapsz érte!
Te is ki tudod választani.A dobókés vagy a gránát helyére lehet betenni!Úgy néz ki,mint egy nagy petárda!
-
Thomacrew97
tag
Mindenki megtanulja a fogalmakat.
Pro Cod4esként megvettem a Cod MW2-t azt se tudtam, mi az hogy nuke.UI.: A mai nap rettentően SZAR termést hozott egy chopperem volt öszvisz, nuke seholsem, statjaim borzasztóak. Lehet, hogy elfáradtam, ezektől a napi 2-3 edzésektől a pályán...
-
jegenye77
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
ez engem is érdekelne
elvileg a Digi Netemmel én lennék mindig a Hostde csak ritkán vagyok az
minap elértem a 40lvl-t, örültem h végre megkapom az M16-ot, de csalódnom kellett a fegyverben:S, sajnos csak 3 lövést ad le
úgyhogy egyenlőre marad a jó öreg UMP45bár itt hiányzik a gránátvető ami néha jól jönne
meglepett h a M4A1-et milyen sokan használják magasabb szinten is (ez a kezdő fegyverek egyike)tényleg kinek mi a kedvenc fegyvere?
-
Vahur
tag
ez tanker21 -nek akart menni
Nem kell idegeskedni, nem vagy egyedül a ' Connecting to IWnet' tréfás üzenettel.
Kezd kiborítani hogy egyre sűrűbben szarakdik a Steam, eljutottam arra a pontra
hogy ez volt az utolsó Call of Duty amiért pénzt adtam ki. Főleg hogy a következő három részre leszerződtették a Treyarch bagázst, a Black OPs-ot is beleértve. -
Laraxior
titán
-
wwenigma
Jómunkásember
Your account has been locked due to the payment dispute.
Dispute-t nyomtak a pénzre, ez kb. 1-3 hónap, azaz a steamtől visszavették a lóvét. Az accountot lockoltak es levették róla a játékokat, amig nem rendezzuk a bankkal a helyzetet. Csak hat a bankkartya amivel fizetve volt, az ugye nagyon nem hozzank tartozott...
-
wwenigma
Jómunkásember
Ujonnan aruljak. Egyebkent ezzel jar:
Hello,
A staff member has replied to your question:
Hello, Thank you for contacting Steam Support. The purchases of Left 4 Dead 2 - Four
Pack and Call of Duty: Modern Warfare 2 with Visa ending in 1022 have been disputed.
Your account has been locked due to the payment dispute. To unlock your account, you
will need to contact your bank and have the bank withdraw the chargeback, cancel the
dispute and return the funds to Steam for this purchase. As soon as the chargeback
dispute is settled we will automatically reactivate your account and the disputed game. If
your bank is unable to withdraw the chargeback, we will need them to fax an affidavit that
clearly states that they are unable to withdraw the chargeback and more importantly that
the chargeback was not due to the credit card being used fraudulently. Please have them
fax it to 425-952-2788 Attn: Fraud Department. Make sure that your bank has included the
phone number for their dispute department so that we can verify the statement with them.
Please reference this ticket number, 4727-QWKX-4321 , on your cover letter. As soon as
we can confirm this information with your bank, we will review the situation and try to get
authorization to make an exception and reactivate the account even though the
chargeback is still pending. We understand that this is an inconvenience, but we hope
that you understand the logic of our actions. We appreciate your patience with this
issue.Itt buktunk egy kollegával 3-3e pénzt. (6k volt, felesbe buktuk...)
-
Laraxior
titán
tessék. Ő megbizható arc.
Anno együttgameltünk Crysis Wars-t. Fiatal srác de teljesen normálisMellesleg a topik nyitója
Ja hát igen, nem mindig a legolcsóbb a legjobb,inkább kerüljön többe,de a boltinál kevesebbe. -
Laraxior
titán
Nem feltétlen,Pisti is úgy vette,ill én vettem neki, ő már nincsen pH!n csak este együtt gamelünk
Felhivtam az arcot az apróból. Megegyeztünk az árat illetően. Normális,idősebb hang volt,nem holmi 10enéves kis takonyé. Utaltam neki az összeget,kapott egy screent hogy utaltam,abban a pillanatban már kaptam is meg a steam felhasználónevet,jelszót. Game download, közben jelszó változtat és kész is, a DVD-t meg elpostázta....az a legkevesebb
Én szintén ugyanigy,csak haverrel, ő nála nem volt kockázati tényező -
jegenye77
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest