Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszaki0
aktív tag
Sziasztok jó volt ma magyarokkal lenni.
Nem tudom MHSZ tagok ide tartoznak de mos teste velük voltam pár map-ot
Igaz mikor ellenük voltam rendesen le lettem gyalázva
Sziasztok jó éjteverlasting AMD
-
eszaki0
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom láttátok-e már az új pályákat itt egy kis ízelítő X-box-os változatban-
Új pálya
Nekem nagyon tetszett élvezetes lesz rajta a játékeverlasting AMD
-
eszaki0
aktív tag
válasz believil #14723 üzenetére
Nekem be jött jobban szeretem a városi pályákat szeretek rohangálni.
Amúgy sem vagyok egy nyugodt gyerek.
És a játékban sem vagyok az a kimondott camp bajnok inkább durr bele a közepébe.
Igaz már 2× újra is kellett kezdenem a játékot miatta.
Látszott is a statomon.
Már prestise 3-ban kellene lennem
Erre megint sima 20as vagyok de tök jó újra kezdeni.
Mikor aprítasz és sírnak kis szintű lett az első?
mert már ismerem a pályákat így igen van mikor nagyon be tud jönni a pálya[ Szerkesztve ]
everlasting AMD
-
-
eszaki0
aktív tag
Szerintem inkább szidjuk a köcsög germánokat meg ruszkikat na azok igen csak szemét módon játszanak.
szinte naponta van rá példa főleg a csoportosan jönnek meg sem lehet őket közelíteni.
Én inkább őket venném elő mint egymást.
Bocsi csak észre vételeverlasting AMD
-
eszaki0
aktív tag
válasz Black Dragon #14775 üzenetére
Szerintem csak a játék élményt rontják el nem tudom mi jó benne.
Sok videót meg néztem a csalásokról de szerintem a saját verítéked által össze szedett átlag a legjobb még ha nem is nagy.
Én mint már mondtam 2× indultam neki egyszer azért mert nem ismertem fel a játék lényegét és prestise1 végére már 2400 mínuszom volt így újra keztem elértem az 50es szint ig bele futottam egy hack pályába és puff 70 lettem na mondom ez így nem jó ismét töröltem most 20as vagyok és kb 50+ van csak
De én már írtam nem tudok sokáig egy helyen campelni
inkább bele rohanok a sűrűjébe így viszont nem mindig lehet jó statot csinálni.
De ez nagyon nem is érdekel a játék élmény ami meg fogott és nem enged.Akár milyen szar az IWnet vagy mennyi csaló van fent.everlasting AMD
-
eszaki0
aktív tag
válasz đayW@LkeR #14792 üzenetére
Hát sok ilyen is játszik szerintem fent az oldalon akik azt se tudják mi a csapat munka
Ezt érdemes megnézniSenki ne vegye személyeskedésnek.
Csak példa videoeverlasting AMD
-
eszaki0
aktív tag
válasz believil #14795 üzenetére
szia
Szerintem teljesen igazad van.
Az is egy külön játék meg ez is,
Az is külön stratégia meg ez is.
És szerintem amúgy is mindenki védi a saját játékát akár BC2 akár MW2 mind a kettőben vannak hibák és jó dolgok.
Vannak fasz játékosok és jók.
Annak is van egy fóruma meg ennek is.
Ha az tetszik valakinek mennyen oda ha ez tetszik akkor beszéljen erről.
Én személy szerint ki próbáltam azt is nekem annyira nem jött be az MW sokkal jobban fekszik.everlasting AMD
-
eszaki0
aktív tag
Ahogy gondolod ha neked így jó legyen így nekem mindegy
De akkor mondom másként vannak akik csalnak mert ők csak így tudnak játszani na ők a faszok.És vannak akik csalás nélkül játszanak ők a jók.
De ezen még szőrözhetsz ahogy gondolod és persze van annyi időd.
És ha most otthon lennék inkább fent lennék játszani de reggelig várnom kell csak akkor megyek haza[ Szerkesztve ]
everlasting AMD
-
eszaki0
aktív tag
Kérlek tegyen fel valaki képet ha sikerül kíváncsi vagyok
everlasting AMD
-
eszaki0
aktív tag
válasz henesa #15197 üzenetére
Azért ez nem az ő hibájuk egyedül
Lásd dec. 31 éjjel sem tudsz telefonálni mert mindenki egyszerre akar.
Ez inkább a sok letöltő hibája ,hogy mindenki egyszerre akar fel jutni és meg nézni milyen az új pálya.Ami érthető is ha már meg vették.
De gondolj bele egyszerre mennyien szedik most tőlük Akár mennyi pénzt szedtek össze vele az ő szerverük sem bír el mindent.
Én mondjuk könnyen vagyok mert ma dolgozom így nem tudtam le szedni de ha otthon lennék is lehet csak reggel kezdenék neki a leszedésnek
Bár nagyon várom milyen lesz.everlasting AMD
-
eszaki0
aktív tag
Sziasztok!
Hát ez a hétvége egy nagy kalap ....
Össze vissza rohangálós hülyékkel van tele
összhang 0
sőt ma reggel Kb30 új volt aki saját csapat társként engedett belém egy tárat vagy akart le késelni.
Remélem este kicsit már jobb leszeverlasting AMD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs