- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz
ProEvoFan #20214 üzenetére
ACR + Bling + Stopping power + Ninja
a Bling = hangtompító + red dot
tudom hogy a hangtompítóval veszít az erejéből de nekem ezzel kegyetlen durva módon adja, jobban mint a ump+silencer ...de az bugos állítólag
vagy gyors újra töltés perk + stopping power + ninja és akkor FMJ teszel rá ....ezt kevésbé használom mert valamikor hiába extra damage stb nem döglenek tőle, úgyhogy az elsőre esküszöm
+meg mondjuk nekem nagyon tetszik a ACR/silencer(hangtompító) hangja
-
-
Ghost79
tag
válasz
ProEvoFan #19648 üzenetére
Ugye valami csak sántít ott ha 33:5
mondjuk sok a jó gamer de azért nagyon sok az aki csak csalni jár fel.Igen jó játék amúgy ez tény és való.Nem is akartam lebeszélni róla a tagot aki meg akarja venni
Nem is beszélek tovább a game ellen megyek psn-re codwawozni ott legalább nincs hacker
-
lovag05
aktív tag
válasz
ProEvoFan #18707 üzenetére
Háát, egyszerűen megfogalmazva. . . beváltja a szintedet , beleértve a fegyvereket, stb, de megmaradnak az emblémák, meg a kis címkék... és kapsz egy új címert. Statisztikád megmarad, mert ugyanazt folytatod így is, csak előről kell kezdened a fegyvereket összeszedni, meg felfejlődni lvl 70-re, hogy megint beváltsd az addig elért cuccokat egy új prestige-re...
-
Mappa
addikt
válasz
ProEvoFan #17972 üzenetére
M16-al lehet kaszálni amúgy,csak baromi pontosan kell vele célozni.általában egy sorozat halál "ha pontos" ...hozzászokás kérdése.én most 7 prestige taposom és most kaptam meg a M16-ot de valami kegyetlen gyengén megy vele...holott 3-4 prestigebe ..annyira adta hogy ihaj...
my favorite :
ACR +silencer
BARRETT 50.cal +FMJ+stopping power:ez kedvencígy nagyon gyilkos a cucc
FAMAS+red dot
UMP+silencer (meglepően erős,nagyon BUG szagú)
és persze 18 akimboszemélyes vélemény..ha nem lenne ennyire arcade a játék akkor a BARRETT 50.cal én csak lvl 50-60 szinten engedném ...mert vicc,hogy egy ilyen már az elején elérhető.Azt ez a fegyver a való életben tankokat lyukaszt át..itt meg nagy ritka esetben két lövéstől nem fekszik ki az ellenség.Ha lenne egy kis real feeling ebben a játékban még durvább lenne(hardcore TDM =kemp heartbeat sensor-al szánalom kategória).Amúgy totál best of nálam ez a cod irányításban,grafika,a fegyverek kezelhetősége,a fegyver zoom,a mozgások...bár nem minden esetben.
-
Black Dragon
addikt
válasz
ProEvoFan #17746 üzenetére
Mivel ők ebben lelik örömüket, más játékát elb@sszák...
Nem tudnak játszani, ezért letöltenek némi aimot+wh t és felmennek játszani, és ott végre nagynak érzik magukat, hogy végre Ő lehet az első, és ő milyen jo most...kb ez történik..
Ezek legtöbbször kis pisisek, 10 éves kis pöcsük, akinek apu megvette a játékot, és had játszon a kis gyermeke.
-
Polllen
nagyúr
válasz
ProEvoFan #17589 üzenetére
Ha szabad kicsit kiegészíteném
(amúgy 90%-ban egyetértek veled, így ez tényleg csak kiegészítés)
BC2:
+ 2 magos 5800+ amd-n már elfut, 4670-nel 1280-ban
+ más jellegű a multi, sokkal több taktika és kisebb killingspree
- talán több bug van a játékban, mint mw2-benCOD MW2
+/- sokkal árkádosabb, mint az mw, bc2-ről nem is beszélve
+ 2 mappack biztosan lesz hozzá
- ezen 2 mappack ára 12-14 EUR (3-4k, sztem eszméletlenül drága)
- mivel nincsenek dedikált szerók, nincsenek szabályok, számomra hosszú távon unalmas
- nincs semmi a kezedben, ha csalót látsz, neked kell kilépni (még szavazás sincs)
- igazán jó taktikus gémet csak haverokkal együtt menve lehet játszani, nélkülük unalmas, hogy senki sem csinálja a feladatokat (akárhová mész a nagy részén tdm-t tolnak) (persze nem azonnal, de nálam úgy fél év után már unalmas...mw-nél kellett 2 év ehhez)MW1
+ még mindig nagyon sokan játsszák, sok jó szervert lehet találni
+ rengeteg mod van hozzá (pl Star Wars)
+ sok custom map van, bár ezek színvonala...ízlés dolga
- a legtöbb szerveren ugyanazok az alap mapok vannak, hosszú távon (2-3 év) unalmas lehetNálam is megfér mind3 játék, de jelenleg bc2 jobban leköt. Mw2 csak akkor, ha haverok is jönnek, akkor is team tactical...
-
eszaki0
aktív tag
válasz
ProEvoFan #17590 üzenetére
A steam cloud-ot felül lehet írni.
Törölni kell a STEAM\userdata mappa tartalmát valamint a STEAM\steamapps\common\mw2\players mappában lévő .stat fájlokat.
A userdata mappáról érdemes mentést csinálni, hogy bármikor visszatehesd a mentett állásodat. Ja a steamnek futnia kell közben csak az mw2-nek nem!2× már törölnöm kellett ezeket a mappákat és újra 0rol kezdeni
De grifid barátom unszolására már csináltam külön mappát és naponta töbször is mentem az állásomat
Pár másodperc és már mehet is újra a hentelés -
SipiBcs
őstag
válasz
ProEvoFan #17590 üzenetére
Hackelt host volt az. Barátod minden bizonnyal véletlen képzavarba került.
Elvileg ha a player mappát mented, akkor vissza tudod állítani az lvl hack előtti állapotra. A másik megoldás, hogy ha belépsz, felrak 70re, akkor azonnal nyomsz kilépés nélkül egy resetet. Bár tudom, hogy ez most a számodra már nem segítség.
Ha jól beszélsz angolul, akkor írj a supportnak, hátha segítenek.
-
joshua7
veterán
válasz
ProEvoFan #1848 üzenetére
Nálam Vista64, 3gb meg GS van. 1280-ban játszok, de 4AA-val ez is ugyanúgy beszaggat 1-2mp-re, mint a 8800GT-n. AA nélkül viszont folyamatos. Szerintem kevés lesz a 3gb ram. Asszem nálam is azért fut így. Vagy kevés a vram.
Vagy vennem kell egy ssd-t.
chegauvara: na ezt kipróbálom majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Konteó topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Elektromos cigaretta 🔞
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest