Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:40:27

LOGOUT.hu

A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25969) BenJoe80 válasza SipiBcs (#25968) üzenetére


BenJoe80
senior tag

Bocsi SipiBcs, eszem ágában sem volt pofátlannak lenni. Elnézést ha leb...szásnak tünik, mert tényleg nem az. Még így visszaolvasva sem! De azért tetszett ez a rész: "... kérlek legközelebb b...szál le, ha segíteni akarok..." :R :B :C

Amúgy köszönöm a hozzászólást és akkor megpróbálunk valami ilyesmit. Tehát egy "registry" takarítás ill. driver a videó-kártyához. A legújabbat kell leszedni gondolom, nem? Vagy esetleg valami speciális HD drivert?

Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.