Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sirandrish

legenda

válasz ent #9145 üzenetére

Én már elmondtam a véleményemet a dologról!
    Akkor előbb át kéne gondolni ki is lenne benne a klánban...gondolok itt pl olyan dolgokra hogy pl Bagarja-t el is lehet felejteni ugyanis senki nem láttam néhány hónapja...Zeee-t szerintem szintén el lehet mivel tegnap hallottam a hírt hogy uj klánja van ami éppen simán megmagyarázná hogy mé nem látom mostanában TS-en...ez egyébként elég szarul esik mert neki volt gondja a Klánba és nem beszéltük meg...
    Aztán Saint aki mostanában Beteg volt vagy most is az nemtudom de tény hogy natgyon ritkán van...Őt pl én továbbra is szivesen látnám a Klánba mert az egyik legjobb arc az Tuti...aztán Tsunami aki kijelentette hogy nem szándékozik megvenni az eredetit..

Tehát 4 ember már ki is esik...így maradunk Én,Ent,Kiflee,Kisa,Napster,CsZ...remélem nem hagytam ki senkit...ez 6 ami szerintem Kevés így alapba.

Ugye kéne akkor TGF...de mivel elég keveset Pubolunk...Legalábbis én nemigazán tudom kit lehetne felvenni...plussz ugye vadidegeneket nem is szívesen szeretnék a Klánba...
    Ráadásul ugye PUB szeronk sincs ahol megismerhetnénk egy-két jó arcot..

Ricsiéket már el is lehet felejteni (ezt Ent-nek mondom) mert Vazz nem játszik már CoD4et...Omlás Hiperritkán van...Ricsi nem szivesen játszik velünk (ezt meg is értem mert engem is sokszor felhuz hogy mindenki megy amerre akar a Platet meg leszarja de ez egy későbbi vita legyen), meg ugye Gecse lenne még aki ugye Ricsiékkel van egy klánba ha jól tudom tehát szintén kiesik...meg ahogy Napster reagálását néztem a TS-en való SA-jához lehet ő nem is látná szívesen de ez most szintén lényegtelen...

Jelenleg ennyit tudok elmondani

Nem kell nekemesni inkább mások véleményére vagyok kiváncsi!

Új hozzászólás Aktív témák