- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #18309 üzenetére
Jók lettek a sniperek-riflék tényleg,bár én még szintben se húztam ki az új snipert...de a robbanólövedék tetszik,iszonyatosan jó a szétfröccsenő testeket látni
De másra nem nagyon,esetleg streakekre,a robbanós nyílpuskával is seperc alatt szét lehet kapni egy VTOL-t,úgy rémlik,3 vagy 4 nyíl kell hozzá segítség nélkül...
Viszont a Rytec robbanóját kipróbáltam AFK-n,shipmenten,fél méterrel az ember mögé falra lőve 6 lövedék nem vitte el HC-n,hitmarker az van,hatás semmi,nem úgy,mint a nyílpuskánál.Szóval vagy simán jó,vagy a fröccsenős effekt és kész.
Megtáltosodtak a sniperek is,a hétvégén kész lett a Kar98 nekem is+Dragunov gold,másik 2 sniper majdnem kész,inkább azokba toltam killt,a plusz fegyók nem kellenek a fullozáshoz úgyse.
Pajzsal nem tudom,mi a fütyit kezdjek,egyszerűen nem megy.Bezzeg engem ölnek velePersze hogy akkor fogyok ki semtexből,de azzal is ráfutnak az emberre,félmegoldás.És 1 fix megintcsak,a Rytec NEM viszi a pajzsost a robbanó nyíllal szemben...
Minek kellett betenni...OK,Shipmenten/kistávon szép,de marha lassú a lövedék amúgy,nem jó már közepes mapokon se így,hogy a robbanása csak hitmarkert ad HC-n is.Bár ez bug is lehet,viszont ha az,no akkor nem lesz jó világ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest