- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Friss élmény az SBMM működéséről (nem az első eset, de ez most különösen éles volt): Rust -on egész jó formát sikerült hozni, SKS - Origin 12 kombóval gyakorlatilag állva maradt az ellenfél, Chopper gunnerig elég gyorsan összelőttem a szükségest, és a csapat is jól állt - majd Mr SBMM úgy érezte, itt a határ, jöhet a bünti.
A csapat lebutult, az ellenfél megtáltosodott - meccsen belül, ugyanazokkal a csapattagokkal hirtelen fogalmatlan balga lélek lettem, senkit nem tudtam eltalálni, az elém ugró ellenfelet körbelőttem anélkül, hogy sérült volna (könyörgöm, Origin 12 -vel, két méterről??!! Úgy hogy előtte egy lövésnél sem tudtam hibázni??), ellenben engem mindenfelől kiszedtek zsinórban legalább nyolcszor, úgy, hogy azt sem tudtam, honnan jön az áldás. Tűzvonalban respawn egymás után, of course.
Ezek után, ha valaki azt mondja, hogy az SBMM nem program szinten nyúl bele a játékba, körberöhögöm. Nagyon úgy néz ki, a játék maga is egy cheater - esélyed sincs, ha úgy dönt, most épp nem nyerhetsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Battlefield 6
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest