- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Közben lassan végzek vele, így folyamatában már érthető, ami csak belelapozva nem volt az. Illetve máshol azért jelölgetve van, csak pont kinyitottam ott, ami kivétel volt.
De akkor oké, több 1000 alkatrész, itt az Audi SP szett összerakásija, és a ma érkezett Sembo Ford Mustang utánzata, ugyan az a pár lépés. Nyilván ma össze lesz rakva az is, és jön róla pár kép.
-
Neurotoxin
őstag
A fenti Technic Mercedes készletnél, majdnem mindenhol ki van emelve az újonnan beillesztett alkatrész piros kontúrral. A neccesebb részeknél kap egy szaggatott vonalú, szintén piros keretet is, hogy véletlenül se téveszd el. Viszont a hosszú pineknél vicces, ahogyan nyíllal jelölik, hogy akkor most be kell tolni
A Mould King-es Jeddha készletnél is a palacsinta új elemeinek kontingensét ellátták piros kontúrral. Viszont a készülő építményt csak egyetlen nézőpontból láttad az összerakásiban, ami miatt időnként improvizálni kellett és ez hozzáadott az építési "élményhez".
-
Throme
veterán
Akkor csak a festék összetételén múlik, hogy egyik kocka ridegebb, törékenyebb, a másik meg rugalmasabb lesz?
#707sb
Nálam azért elvárás, mert nem egy 10 ft-os játékról beszélünk. Vitrinbe meg minden nem fér be, hogy ne porosodjon.
Arra nincs kapacitásom, hogy minden legót évente szétszedjek, megpucoljak, majd vissza...
A defender ráadásul elő építés óta recseg, akad 2 fokozatban legalább.#712Neurotoxin
Szerintem a defender, G-merci sorrendet tartsd váltó szempontjából, hogy pozitív legyen az élmény
Igaz dizájnra meg pont fordított a sorrend nálam, ah ezt a 2 szettet nézem...#710spiky03
Huh ez elsőre nem volt meg, hogy micsoda.... vasember reaktora lenne?
Láttam már horror filmet, de azért bizar volt, mikor Tony mellkasában turkáltak, hogy cseréljék a "telepet".
-
Throme
veterán
-
Neurotoxin
őstag
Ebayen írtam az elvileg magát hivatalos MouldKing eladónak mondó usernek, hogy az európai (gyűjtő) vásárlóknak fontos, hogy a termék doboza közel hibátlan állapotú legyen. Ajánlottam, hogy tegyék bele legközelebb egy plusz kartondobozba a rendelést.
@Throme: Nagyon fontos nekik a pozitív vélemény (99% pozitív szinte mindegyik eladónál), olyannyira, hogy a fenti, szakadt dobozos rendelésemnél ugyanennek az eladónak semleges minősítést adtam. Kérte, hogy nem-e lehetne, hogy mégis pozitívat adjak neki?Végül a következő rendelésemhez küldött egy 10%-os kupont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mikrotik routerek
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest