Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kampi_
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék csinálni, egy olyan programot, aminek kb ez lenne a működési elve, hogy van egy .txt (pl.
arget.txt) és van egy másik (pl.:what.txt). A target.txt-ben csak gépnevek vannak. Minden gép domainban van. Ha elindítom a progit, akkor a target.txt-ből kiolvassa a gépneveket, és minden gépen lefutattja a what.txt-ben megadott file-szerveren lévő fájlt. Ez így medoldható szerintetek? Mert én csak leginkább olyan megoldást találtam, hogy külön csinálok egy kliens progit, amit minde gépre fel kell tennem, és egy szerver progit, amit meg ugye én vezérelek, hogy mit csináljon éppen a progi. A kérdés az lenne, hogy ahogy én leírtam (nem a kliens-szerver megoldással) megoldható-e valahogyan a progi amit szeretnék, és ha igen akkor egy két ötletet is kérnék, hogy nagyjából miket kellene hozzá használnom.Előre is ksözi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Assetto Corsa Rally
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
arget.txt) és van egy másik (pl.:what.txt). A target.txt-ben csak gépnevek vannak. Minden gép domainban van. Ha elindítom a progit, akkor a target.txt-ből kiolvassa a gépneveket, és minden gépen lefutattja a what.txt-ben megadott file-szerveren lévő fájlt. Ez így medoldható szerintetek? Mert én csak leginkább olyan megoldást találtam, hogy külön csinálok egy kliens progit, amit minde gépre fel kell tennem, és egy szerver progit, amit meg ugye én vezérelek, hogy mit csináljon éppen a progi. A kérdés az lenne, hogy ahogy én leírtam (nem a kliens-szerver megoldással) megoldható-e valahogyan a progi amit szeretnék, és ha igen akkor egy két ötletet is kérnék, hogy nagyjából miket kellene hozzá használnom.