- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kampi_
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék csinálni, egy olyan programot, aminek kb ez lenne a működési elve, hogy van egy .txt (pl.
arget.txt) és van egy másik (pl.:what.txt). A target.txt-ben csak gépnevek vannak. Minden gép domainban van. Ha elindítom a progit, akkor a target.txt-ből kiolvassa a gépneveket, és minden gépen lefutattja a what.txt-ben megadott file-szerveren lévő fájlt. Ez így medoldható szerintetek? Mert én csak leginkább olyan megoldást találtam, hogy külön csinálok egy kliens progit, amit minde gépre fel kell tennem, és egy szerver progit, amit meg ugye én vezérelek, hogy mit csináljon éppen a progi. A kérdés az lenne, hogy ahogy én leírtam (nem a kliens-szerver megoldással) megoldható-e valahogyan a progi amit szeretnék, és ha igen akkor egy két ötletet is kérnék, hogy nagyjából miket kellene hozzá használnom.Előre is ksözi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
arget.txt) és van egy másik (pl.:what.txt). A target.txt-ben csak gépnevek vannak. Minden gép domainban van. Ha elindítom a progit, akkor a target.txt-ből kiolvassa a gépneveket, és minden gépen lefutattja a what.txt-ben megadott file-szerveren lévő fájlt. Ez így medoldható szerintetek? Mert én csak leginkább olyan megoldást találtam, hogy külön csinálok egy kliens progit, amit minde gépre fel kell tennem, és egy szerver progit, amit meg ugye én vezérelek, hogy mit csináljon éppen a progi. A kérdés az lenne, hogy ahogy én leírtam (nem a kliens-szerver megoldással) megoldható-e valahogyan a progi amit szeretnék, és ha igen akkor egy két ötletet is kérnék, hogy nagyjából miket kellene hozzá használnom.