- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kampi_
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék csinálni, egy olyan programot, aminek kb ez lenne a működési elve, hogy van egy .txt (pl.
arget.txt) és van egy másik (pl.:what.txt). A target.txt-ben csak gépnevek vannak. Minden gép domainban van. Ha elindítom a progit, akkor a target.txt-ből kiolvassa a gépneveket, és minden gépen lefutattja a what.txt-ben megadott file-szerveren lévő fájlt. Ez így medoldható szerintetek? Mert én csak leginkább olyan megoldást találtam, hogy külön csinálok egy kliens progit, amit minde gépre fel kell tennem, és egy szerver progit, amit meg ugye én vezérelek, hogy mit csináljon éppen a progi. A kérdés az lenne, hogy ahogy én leírtam (nem a kliens-szerver megoldással) megoldható-e valahogyan a progi amit szeretnék, és ha igen akkor egy két ötletet is kérnék, hogy nagyjából miket kellene hozzá használnom.
Előre is ksözi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest