Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kampi_
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék csinálni, egy olyan programot, aminek kb ez lenne a működési elve, hogy van egy .txt (pl.
arget.txt) és van egy másik (pl.:what.txt). A target.txt-ben csak gépnevek vannak. Minden gép domainban van. Ha elindítom a progit, akkor a target.txt-ből kiolvassa a gépneveket, és minden gépen lefutattja a what.txt-ben megadott file-szerveren lévő fájlt. Ez így medoldható szerintetek? Mert én csak leginkább olyan megoldást találtam, hogy külön csinálok egy kliens progit, amit minde gépre fel kell tennem, és egy szerver progit, amit meg ugye én vezérelek, hogy mit csináljon éppen a progi. A kérdés az lenne, hogy ahogy én leírtam (nem a kliens-szerver megoldással) megoldható-e valahogyan a progi amit szeretnék, és ha igen akkor egy két ötletet is kérnék, hogy nagyjából miket kellene hozzá használnom.Előre is ksözi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- Robotporszívók
- Horgász topik
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
arget.txt) és van egy másik (pl.:what.txt). A target.txt-ben csak gépnevek vannak. Minden gép domainban van. Ha elindítom a progit, akkor a target.txt-ből kiolvassa a gépneveket, és minden gépen lefutattja a what.txt-ben megadott file-szerveren lévő fájlt. Ez így medoldható szerintetek? Mert én csak leginkább olyan megoldást találtam, hogy külön csinálok egy kliens progit, amit minde gépre fel kell tennem, és egy szerver progit, amit meg ugye én vezérelek, hogy mit csináljon éppen a progi. A kérdés az lenne, hogy ahogy én leírtam (nem a kliens-szerver megoldással) megoldható-e valahogyan a progi amit szeretnék, és ha igen akkor egy két ötletet is kérnék, hogy nagyjából miket kellene hozzá használnom.