Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
Sziasztok,új vagyok még a programozásba még csakkonzol applikációt írtam és valamelyik nap nézegettem a c++-t és megtaláltam ez a WindowsFormsApplication-t megjelent egz ablak amit saját ízlésem szerint testre tudtam szabni.A kérdésem a következő,lehetséges olyan hogy ami konzolba megy program,azt úgy megoldani,hogy egy önnáló "program" legyen?! Tehát ablakja legyen ne a konzol nyitódjon meg és gyakorlatilag egy önnáló program legyen? Vagy ez,hogy lehetséges megoldani?Tudom nem egyszerű de legalább valami nekifutó kellene.Az olyan kommenteket kerülném,hogy "rossz pályát választottál" mert szerintem senki sem született programozónak.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi