Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buherton
üzenetére
(És egyben don_peternek is válasz.)
Ez villamosmérnök végzettséggel (de gondolom már műszerész/villanyszerelő szakmával szintén) biztosan nem nagy kunszt; de tisztán szoftveres háttérrel, no meg esetemben az informatikus diplomámmal, azzal az egy félévnyi elektronika tárggyal és egy darab mérés laborral - ahol kész sablon alapján össze kellett pakolni breadboardon két áramkört -, azért nem ennyire triviális.
Nyilván meg lehet tanulni a digitális áramkör építést is, jó szakirodalommal vagy mondjuk kompetens ismerőssel. Én csak annyit akartam mondani, hogy szerintem nem ördögtől való, ha kulcsrakész hobbi platformot vesz.
Ha meg élesben is ezzel akar foglalkozni, akkor a Ti hozzáállásotok követendő, természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs