- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
WonderCSabo #1619 üzenetére
Nekem egy hót szar is jó végülis. Mint írtam feljebb kb semmi tudásom nincs C++ ban szörnyűek a tanáraim sajnos és a rosszabb csoportba vagyok a másikban rendesen magyaráz a tanár nálunk meg a leg gagyibb dolgokat csináljuk és úgy hogy a tanár nem is magyarázza csak megadja a forráskódot másold be a fordítóba futtasd le kiadja ezt kb ennyi a tanítási módszere.
Az a tanár aki meg az elméletet tanítja az úgy ahogy jó de ha gyakorlaton semmit se tanítanak akkor az elméletet nem fogom megérteni de ez az összes többi csoporttársammal így van egyik se érti egy szemernyit se a c-t míg a másik csoport egész jó.
Beraktam én is a fordítóba a szutykot amit találtam és a case 3 sehogy se jó neki mit tudnék tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Mini-ITX
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest