Új hozzászólás Aktív témák

• szállitó

senior tag

válasz L|zsidoboz #3120 üzenetére

gondolom paradájsz poker ;)

A bónusz maximális összege $50. A bónusz összeg automatikusan megjelenik függő bónuszként. Innen akkor kerül át a valódi egyenlegéhez, ha teljesíti az alábbi egyszerű feltételeket: Minden pénzben játszott leosztásért (minimum $0,25 hozzájárulás) 1 pontot kap. 100 pont elérése után $10 kerül átvitelre a függő bónuszából a valódi egyenlegére.
    Minden 100 pont összegyűjtése után átkerül $10 bónusz a valódi egyenlegére.(Összesen 50$ értékben.)
    Az egyasztalos tornák esetén a játékosok 1 pontot kapnak minden nevezési díjba fizetett hozzájárulás után. Például egy $50+$5 verseny esetén 5 pontot kap. $1-nál kisebb hozzájárulású 1 az 1 elleni tornák esetén is 1 pontot kap. Több asztalos torna esetén a nevezési díj 10%-ának megfelelő (mindig felfelé kerekítve) pontot kap. Például egy $10-os torna esetén 1 pontot, míg egy $15 torna esetén 2 pontot (1.5 pont kerekítve).
    A kapott pontokat és a bónuszegyenlegét a Casiher gombra kattintva tekintheti meg. A pontok gyűjtése a teljes bónuszösszeg megszerzéséig tart.

ha átkerült a valodi egyenlegbe akkor elvileg kiveheted de ha ezt az összeget kiveszed akkor lehet törlik a többi bonuszt én pl igy jártam a boylesportsnál 100dollár volt a bonusz gyült a bonusz na megpakolok egy pacit sokért és feldobtam a bonuszt jött is de utána már nem gyült a bonusz akkor jöttem rá mekkora barom voltam mert meg kellet volna várni mig megvan az egész százas és csak utána átforgatni ... saját hibájábol tanul az ember irj a supportnak vagy chat ben kérdezd meg... nehogy ugy járj mint én akkor....

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés