- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3120 üzenetére
gondolom paradájsz poker
A bónusz maximális összege $50. A bónusz összeg automatikusan megjelenik függő bónuszként. Innen akkor kerül át a valódi egyenlegéhez, ha teljesíti az alábbi egyszerű feltételeket: Minden pénzben játszott leosztásért (minimum $0,25 hozzájárulás) 1 pontot kap. 100 pont elérése után $10 kerül átvitelre a függő bónuszából a valódi egyenlegére.
Minden 100 pont összegyűjtése után átkerül $10 bónusz a valódi egyenlegére.(Összesen 50$ értékben.)
Az egyasztalos tornák esetén a játékosok 1 pontot kapnak minden nevezési díjba fizetett hozzájárulás után. Például egy $50+$5 verseny esetén 5 pontot kap. $1-nál kisebb hozzájárulású 1 az 1 elleni tornák esetén is 1 pontot kap. Több asztalos torna esetén a nevezési díj 10%-ának megfelelő (mindig felfelé kerekítve) pontot kap. Például egy $10-os torna esetén 1 pontot, míg egy $15 torna esetén 2 pontot (1.5 pont kerekítve).
A kapott pontokat és a bónuszegyenlegét a Casiher gombra kattintva tekintheti meg. A pontok gyűjtése a teljes bónuszösszeg megszerzéséig tart.
ha átkerült a valodi egyenlegbe akkor elvileg kiveheted de ha ezt az összeget kiveszed akkor lehet törlik a többi bonuszt én pl igy jártam a boylesportsnál 100dollár volt a bonusz gyült a bonusz na megpakolok egy pacit sokért és feldobtam a bonuszt jött is de utána már nem gyült a bonusz akkor jöttem rá mekkora barom voltam mert meg kellet volna várni mig megvan az egész százas és csak utána átforgatni ... saját hibájábol tanul az ember irj a supportnak vagy chat ben kérdezd meg... nehogy ugy járj mint én akkor....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest