Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Kezdek kidőlni. Nappal még bírom a strapát, de estére már kifulladok. Vagyis ahogy a lányok elalszanak, én is kikapcsolom magam.

Délelőtt gombapucolással voltam elfoglalva. Kaptunk ismerősünktől 1 nagy reklámszatyor gombát. No, ezt kellett megtisztítani, és leforrázni. Kb a 2/3-ával végeztem is, a többire már nem volt ingerenciám. Betettem a hűtőbe, pedig azt is el kellene készíteni.

Aztán a nap hátralevő részében a 2 héttel ezelőtti szombati hiányzásomat pótolgattam. tanárbácsi ugyanis ki adta ukázba, hogy aki nem volt ott, annak is be kell mutatni a művet. Egy A3-as méretű kartonpapírra egy kompozíciót kell kreálni, amit kreppapírból gömbölyített golyócskákkal kell kirakni. Na, és nem csak a tárgyakat, hanem az egész felületet. Kb 5 órát dolgoztam vele úgy, hogy anyáék és Borcsi is segített gömbölygetni. A háttér még visszavan, azt holnap fejezem be.

A tanulásra már nem jutott időm, arra még szánok 1 órát, aztán holnap gőzerővel olvasás és lehetőleg megértés is. Megyek is, aztán 3 nap múlva már szabadabb leszek remélem, mert már mindenki hiányol.

Aktív témák

Hirdetés