Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Rékus egész jól meg tudja már nevezni pár színt. A piros megy neki a legjobban, de a sárga, kék, zöld, lila és narancssárga színeket is felismeri. Időnként megnevezi a tárgyakat a színével együtt, sőt sokszor kérdezi is, hogy Ez milyen?

Ebéd után azt mondta nekem, hogy menjünk aludni. Először azt gondoltam, hogy csak úgy mondja, de aztán szépen lefeküdt a helyére, kezébe fogott egy játékot, és szólt megint. Tényleg aludni akart. Este pedig szintén így. Bámulatos. Örülök, hogy kezd benne tudatosulni, hogy mikor mit teszünk a nap folyamán.

Aranyos volt mielőtt lefeküdtünk. Mondtam neki vmit, amit nem akart megtenni, és hisztimanónak nevezte magát, majd neki állt kicsit nyafogni. Megbeszéltük, hogy ezt nem kellene, és abbahagyta pillanatok alatt. Amúgy is nagyon tudatában van annak, hogy mikor hisztizik. Az utóbbi napokban például elég sűrűn. Úgyhogy párszor már leteremtettem. Azt hiszem érti is, mert hamarosan befejezi az ordítást és toporzékolást.

Holnap pedig meghitt családi együttlét. Kedvesem szabin lesz csütörtök-pénteken. :)

Aktív témák