Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Rékus egész jól meg tudja már nevezni pár színt. A piros megy neki a legjobban, de a sárga, kék, zöld, lila és narancssárga színeket is felismeri. Időnként megnevezi a tárgyakat a színével együtt, sőt sokszor kérdezi is, hogy Ez milyen?
Ebéd után azt mondta nekem, hogy menjünk aludni. Először azt gondoltam, hogy csak úgy mondja, de aztán szépen lefeküdt a helyére, kezébe fogott egy játékot, és szólt megint. Tényleg aludni akart. Este pedig szintén így. Bámulatos. Örülök, hogy kezd benne tudatosulni, hogy mikor mit teszünk a nap folyamán.
Aranyos volt mielőtt lefeküdtünk. Mondtam neki vmit, amit nem akart megtenni, és hisztimanónak nevezte magát, majd neki állt kicsit nyafogni. Megbeszéltük, hogy ezt nem kellene, és abbahagyta pillanatok alatt. Amúgy is nagyon tudatában van annak, hogy mikor hisztizik. Az utóbbi napokban például elég sűrűn. Úgyhogy párszor már leteremtettem. Azt hiszem érti is, mert hamarosan befejezi az ordítást és toporzékolást.
Holnap pedig meghitt családi együttlét. Kedvesem szabin lesz csütörtök-pénteken.
Aktív témák
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest