- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Nem unatkozom manapság. Ezért mire este lesz, teljesen kifulladok.
Reggel gyerekeket készíteni, persze mindenkinek reggelit varázsolni az asztalra, aztán öltözés, és indulás oviba. Onnan el tovább, mert mindig akad vmi intéznivaló. Ma csak csekkek feladása, és Borka drámaórájának megbeszélése. Csütörtökön és pénteken lesz neki, és perszehogy nem akar menni. Sőt, utálja, jelentette ki.
Egyébként délutánra a szokásosnál is sértődékenyebb és hisztisebb volt. Egy idő után már nem bírtam magamat tartóztani, és kinevettem. Elég röhejes volt, ahogy mi nevetgéltünk, játszottunk, ő meg puffogva és tüntetőleg odajött hozzánk. Próbáltam tudakolni a rosszkedvének okát, de nem tudta megmondani. Viszont az feletébb zavarta, hogy mi jókedvűek vagyunk.
Ma sem néztem bele a jegyzeteimbe, pedig nem ártana. Holnap talán nyugisabb napom lesz.
Délelőtt még egy órát vigyáztam barátnőm Zoéjára. Jó tapasztalat és önbizalomnövelő is volt. A kislány jól érezte magát, elfogadott. Az egész szituáció Rékának tetszett a legkevésbé. Folyton rajtam lógott, rám mászott, dobálta a játékokat. De szerencsére cseppett sem reagált rosszul, és aranyosan játszogattak egymás mellett.
Délután pedig Patrik jött. Ő már otthonosan mozog mindenhol, feltalálja magát kint és bent is.
Holnap pedig gyerekorvosnál hospitálás. Lehet, hogy még egy alkalommal kell mennem, mert elég sok szempontot adtak meg. Ráadásul nem tudok jóval korábban odamenni, mert anya nem ér rá, és Rékát nem tudom ráhagyni.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest