Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Rékát megint közöttünk aludt, fél 12-kor odafektettem az ágyunkba, és nyugodtan aludtunk tovább.

Reggel fél 7-kor volt az ébresztő. Rékus kinyitotta a szemét, és már mondta is a magáét. Borka is jól aludt, 7 után ébredt.

Reggeli után felöltöztünk, és kimentünk az udvarra. Borka elbiciklizett anyával a boltokba, mi pedig elsétáltunk a doktornőhöz. Kapott antibiotikumot, de a doktornő azt javasolta, hogy ha nem lázasodik már be, akkor ne adjam be. Nem is váltottam ki, de jó, ha ott van talonban, mert hosszú hétvége jön, és ez a mi kisvárosunkban egyenlő azzal, hogy megáll az élet.
    A doktornő állítása szerint az oltás okozta ezt a hőemelkedést és náthát Rékánál, de valószínű, hogy Borcsi vírusa is közrejátszott. És végre kapott az arcára is krémet, így talán már lemegy róla a pirosság és a szárazság is. Eddig 4 féle krémet használtunk, de egyik sem segített. Remélem ez fog.

Hazafelé sétálva Rékus elaludt a kocsiban, ezért rögtön ágyba tettem, ahogy hazaértünk, majd nekiestem az ebédkészítésnek. Szerencsére csak köretet kellett főznöm. Ebédeltünk, aztán Réka is felébredt. Elmentünk bevásárolni a hétvégére, jól teleraktuk az autót.

A délutánt további részét megint az udvaron töltöttük. Játszottunk, virágot ültettünk. 6-kor befelé. Vacsi, majd fürdés, aztán alvás.

Rékának kibújt az egyik bal alsó rágófoga.

Aktív témák