Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?

Aktív témák
- 

ladybug
őstag
Mozgalmas és izgalmas napon vagyunk túl.
Az éjjel 3-kor jelzett először a kisasszony étkezés ügyében, majd 6-kor. Nem is aludtam már vissza, mert fél 7kor keltettem Páromat. Beszélgettünk még kicsit reggel a csendben amíg a lányok aludtak. Egyik az egyik, másik a másik szobában.
Borkát hagytam aludni, fél 8-kor keltettem fel. Mindezt azért tettem, hogy a délutáni alvás elmaradhasson, mert programunk volt.
Nagy nehezen felébresztettem, és rendbe szedtem. Mire végeztünk Réka is felébredt. Szopi után pedig indulhattunk is az oviba, majd tanácsadásra.
Súly: 6.59 kg, hossz: 61 cm, fej- és mellkörfogat: 41 cm. Utána kisebb bevásárlás, és haza. Gyors ebédkészítés, közben pedig rendrakás, és teregetés.
Annyi időm volt mire Borka hazaért, hogy ebédeljek. 1-re jött a tervező, végre. Amikor megláttam kezében a tervrajzot nagyon megkönnyebültem, és nyugodtabb lettem. Még pár apróbb dolgot egyeztettünk, és jövő hétre készen lesz teljesen a tervekkel. Akkor beadhatjuk az önkormányzathoz. A rossz hír, hogy a 30 napos elbírálás 60 napossá nőtt, így ha minden jól megy, legkorábban július végén, augusztus elején kezdhetünk neki a dolgoknak. De idén mindenképpen meg akarom csinálni.
Aztán ahogy elment a tervező, indultunk is az autókereskedésbe, hogy intézkedjünk az autó ügyében. Arra a megállapodásra jutottunk, hogy anyáék autóját hagyjuk a bizományiban - az abból befolyó pénzt az építkezésre fordítjuk, így kevesebb hitelt kell felvennünk; a mi autónkat pedig beadjuk előlegnek. Vagyis nem marad meg belőle semmi, hanem nullára futtatjuk a hitelét, és az opel utáni kedvezményeket, amiket kaptunk, azt írják jóvá nekünk, mint 10 %-ot - mintha letettük volna annyit az autóra. Ezt találtuk a legésszerűbb megoldásnak, ugyanis az autóra könnyebb és gyorsabb elintézni a hitelbírálatot, mint a lakásra. Ráadásul kedvezőbb feltételekkel.
5-re értünk haza. Réka épp a fél üveg gyümölcspépét fogyasztotta, úgyhogy időben érkeztünk ahhoz, hogy utána rögtön szopizhasson.
Borka a szomszéd kislánnyal játszogatott az udvaron, de már nagyon fáradt volt. Kell még az a délutáni szunyi neki, akármennyire is ellenkezik.
Így természetesen fürdés után hamar nyugovóra tértek a lányok. 
Aktív témák
- Futás, futópályák
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Kuponkunyeráló
 - Call of Duty: Black Ops 7
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - További aktív témák...

- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
 - Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest