- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MurdR #102430 üzenetére
Miért kell elvárni, hogy Budapest a nem budapesti lakosokat is alanyi jogon kiszolgálja?
Ha ekkora gond a munkába járással járó parkolás, akkor miért egy 5 méteres autót használsz erre? Persze ha a munkához sok cucc szükséges, ami a kocsiban van, akkor érthető.
Kelenföld végállomáson jószerével üres a P+R.Az más tészta, hogy ennek legfőbb oka a gyakori feltörések, lopások. Dehát tökéletes világ nincs.
Engem inkább az zavar, hogy nem lehet parkolóbérletet váltani mondjuk havi, negyed és fél éves, éves viszonylatban. Az adott lakó egy napi parkolódíj áráért megkapja az évest lakcímkártyával (albérlők szívnak), de a többinek semmilyen díjkedvezményre nincs lehetősége.
-
Tim82
félisten
válasz
MurdR #102430 üzenetére
Erre ugyanilyen joggal mondhatják a József Attila lakótelepi lakók, hogy sajnálják, de az az egyéni szocproblémád és nem az ő felelősségük/hibájuk, hogy nem tudsz a korábbi parkolóhelyen parkolni.
Nyilván ha nem abuzálta volna boldog-boldogtalan az ingyenes parkolási lehetőséget a lakótelepen az ott lakók kárára (és itt szó szerint értsd: mint írtam, nem csak úgy a vakvilágba említem az autólezúzást; egyik házbeli lakónknak pl. totálkárosra zúzták az ingyenesparkolásihelykeresők a parkoló (!) autóját és ez nem egyedi eset), nem került volna megszüntetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest