Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Eladó egy 478-as félkonfig.
Alaplap,proci,ram.
478-hoz képest fullos.Akit érdekel,privizzen! -
őstag
Sziasztok
Barátnőm eladna 150ft/db áron Afrikai óriáscsigákat. Most születtek,sok van belőlük,igénytelen állatok,maradék zöldségeken,zöldséghájakon simán elélnek és hatalmasra nőnek 20cm+ simán elérik.
Ha érdekel bárkit is, PÜ-ben jelzze.
Természetesen BP-n átvehető,megbeszélt időpontban. -
őstag
Olyan esetem még nem volt,hogy rossz gépet kell javítanom,de olyan nem egyszer,hogy lassú a gépem,nem megy a net,stb.
Ilyenkor laptopot,csavarhúzót,egy pendrive-ot tele progikkal(aida,CCleaner,hdsentinel) szoktam vinni és bevizsgálás után szoktam többet mondani,megbeszélni,hogy milyen alkatrészek kellenek.(márha ez szükséges)Volt példa újratelepítésre nemegyszer,routercserére.
valamint Sokszor segítek ismerősöknek alkatrészeket válogatni,komplett gépet vásárolni,hogy maximalizálni lehessen a teljesítményt az ár függvényében.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv mindenkinek!
Van egy eladó telefonközpontom,otthoni vagy kis céges használatra. Beüzemelhető,egy vonalat 6 felé oszt szét. Boltban 3x áron van,így remélem megéri,ha valakit érdekelne. -
őstag
válasz werszomjas #600 üzenetére
Mégcsak nem is hallottam róla.de érdekesnek tűnik.
-
őstag
BUÉK mindenkinek!
Ki hol ünnepelt és miket ittatok leginkább?
-
őstag
Kellemes Húsvéti ünnepeket,sok locsolási lehetőséget kívánok én is.
-
őstag
-
őstag
válasz Speeedfire #1139 üzenetére
Ha már ennél a témánál vagyunk,a 17. kerületben honnan érdemes rendelni? (egyántalán jártas itt vki? )
-
őstag
Én ugyan nem vagyok öreg motoros,de szívesen találkoznék az avatar mögött megbújó arcokkal.
Ami számomra viszont ijesztőbb,hogy nem tudom hány ember van az én korosztályomban...kerek 20 vagyok,még túl fiatal a piáláshoz.(#1529) cekkk: Reméltem hogy valaki ráharap.
Inni itam már nem egyszer,és voltam emlékkiesősen részeg is,nem is egyszer,de azok pont elegek voltak. Azóta mindent csak kóstolgatok,ízlelgetek,épp azt iszom,amire mondják,hogy "húdejóhúdejó kóstold meg!" és ennyi... Nem vagyok az a nagy piálós fajta[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Bjørgersson #2874 üzenetére
Jó kis kari,de doboz(és tartozékok) nélkül is érvényes rá a garancia?
-
őstag
válasz Bjørgersson #2890 üzenetére
Még gondolkozom rajta... 2 bajom van vele.
Az ára (Olcsón adod,de ennyi pénz több,mint amit karira szánnék) ,a másik pedig hogy Gigabyte,és a hűtését nem kedvelem. MSI TwinFrozer-re vadászom. -
őstag
válasz Bjørgersson #2896 üzenetére
Valami olyansmi,és külsőre gagyi hatást kelt...MSI/ASUS ebből a szempotból jobb,viszont az ASUS hűtése sokkal rosszabb az MSI-nél,emiatt maradt az MSI. Még kiderül,mi lesz belőle,egyelőre nincs pénz a számlámon. Addig is sikeres eladást.Ha még meglesz,talán felkereslek.
-
őstag
válasz Bjørgersson #2898 üzenetére
Mi lesz helyette? Upgrade vagy downgrade? Esetleg valami Radeon?
-
őstag
Eladó legolcsóbb,belépőszintű VGA
Topiklakóknak egy ezressel olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest