Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
3-as metró, megvan a mai heresérv verseny győztese, sőt egy nő is benevezett
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
válasz Melack #18987 üzenetére
Hm? Hiába a fény, ez most akkor sem világos.
Saint_ - Jól is hangzik, szívószál meg valóban nem kell. Ha az első kettő nem üt anélkül, akkor ivás tovább. Egyik barátom szokta mondani: annyit ittam amennyit bírtam, meg még egyet.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
MurdR
veterán
Ha ma valaki jár a nyugati felé akkor beugorhatna egy kávéért mert megöl az unalom
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
seo: gyorskajálda, kajálda, fast food
-
Petyyyyy
addikt
Megvan a mai rejtvény urak! IV. kerben állítólag van egy hotel/szálloda féleség, aminek az aljában egy kertben/belső udvarban van egy kocsma. Van tippetek hol lehet ez a hely? Tudom ki vagytok segítve eme temérdek infóval, de csak rémképekkel szolgálhatott a cimbim, miután offra tette magát.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Magnum_
nagyúr
-
-
-
Ace owner
addikt
Huhuuu szentendrei sorfest hetvegen
Galaxy Fold 4
-
-
Mercutio_
félisten
válasz PeeterssoN #18954 üzenetére
Majdnem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #18950 üzenetére
Boroknál is nagyon ráültek a "kézműves" kifejezésre, bár ott jobbára minőséget takar még mindig. Sörben viszont sokszor inkább a lehúzós/kisipari szinonímája már számomra.
Saint_: Valld be nyogudtan, hogy a truelove kizárt a saját lakásodból Miller az szvsz elég ilyen semilyen mainstream, akkor inkább valami cseh sör, vagy a pivo.hu-ból egy IPA.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Dr.Zoo #18945 üzenetére
félreértesz. szerintem nem ezek a jégen szűrt sörök jelentik a mennyorsázgot
mindössze ettől a kézműves hypetól/szótól ráz ki a hideg. már minden kézműves itthon: sör, szappan, sütemény, anyámkínja. köszönöm, én nem kérek belőle.
én is szeretem a belga söröket, ha csak simán a polcról kell választani akkor budweisert vagy carlsberget veszek, esetleg paulanert vagy radebergert.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Magnum_ #18946 üzenetére
A fene sem tudja, de sokat segített nekem a film, Vin Diesel Úrral..
Egy fél évig mást sem vedeltem, illetve de: Kronenbourg"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz bandus #18944 üzenetére
Pedig nagyon finom alternatívák léteznek, akár a hivatalos főzdékből, akár gerilla főzőktől...
(annó én is meg voltam győződve, hogy a bolti Coronita a legjobb sör a világon, aztán megkóstoltam életem első belgáját... azóta folyamatosan felfedezek, és az újdonság jó!!! )"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
bandus
veterán
válasz Tele von Zsinór #18943 üzenetére
ezaz ezaz, amiről írtam, cba prímában lehet kapni, nagyon finom
Dr. Zoo: az az igazság, hogy már kiráz a hideg, ha meghallom a kézműves szót, annyira felkapott lett. nem is szoktam egyáltalán ilyen söröket inni, egyedüli kivétel a távoli galaxis, az nagyon bejön
-
MurdR
veterán
-
Dr.Zoo
őstag
Qru vagy Radi!
Segítsetek kérlek, a SörcsaPH! topikban az utolsó képet valahogy elszúrtam, és lejárt a szerkesztési időm..
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #18932 üzenetére
az nem rossz ötlet, de az volt a baj, hogy belül bent hagytam a kulcsot.
amúgy én is errre gondoltam, ha várna otthon valaki..
Bandus: banános sör? jézusom. ki kell próbálnom.
I humbly and respectfully decline™
-
Dr.Zoo
őstag
válasz bandus #18929 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe: Hámori Banán
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #18910 üzenetére
egyetlen amit a dreher főz?
szerintem most a best buy a 0.33-as kronenbourg 130-ért az auchanban, veszek is ma/holnap 1-2 tálcával nyaralásra meg itthonra ezen kívül egy cba-ban talált banános sört szoktam inni mostanában. igaz, hogy 700+ a fél liter, de rettentő finom
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok!
kizárni magam a lakásból este 22.30kor priceless, és nem régi elzett zár, amit egy gémkapoccsal fel lehet nyitni. szóval a tegnap esti party a lakás előtt 30k-ba fájt. yeyeyeyeee
-
Mercutio_
félisten
Én is, de én tervezetten, éjjel egyes fekvés előtt gyorsan toltam egy órát az ébresztőn.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóreggelt PH! Elaludtam....
Live-Die-Respawn
-
MurdR
veterán
Reggelteket!
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!
KV!!!
-
Ace owner
addikt
The truth behind phablets [link]
Galaxy Fold 4
-
Magnum_
nagyúr
válasz PeeterssoN #18884 üzenetére
hogy ez nekem nem jutott eszembe, báz.
-
DeFranco
nagyúr
válasz PeeterssoN #18914 üzenetére
Persze hogy ellenőrzik. Itt soktíz-sokszázmilliós tételekről van szó, nem a sarki kisbüdös csárda borsos tokányáról.
-
Mercutio_
félisten
válasz PeeterssoN #18908 üzenetére
Após retteneteiből van itthon (jó, 1-2 elmegy), de 20 fok fölött se nem kívánom, se nem egészséges bár, ha felnyomják az agyam nyuginak egy 3 centes jobb mint bogyót kapkodni
DeFranco : mégis gyengébb mint a kinti közel.
Ace owner : assszonyé. Van itthon egy bontatlan fütyülős valami értelmes dologra be cserélném.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na így estére jól esett egy heineken...
Live-Die-Respawn
-
DeFranco
nagyúr
válasz PeeterssoN #18908 üzenetére
De, gondolom, sőt tudom. A kozellel ugyanis az a helyzet, hogy hiába a dreher gyártja itthon, kötve van a keze, mert a licensz alapján, az eredeti receptúra szerint kell készítse. Ez az egyetlen, meg a HB amiben nincs kukoricagríz, annyi van, hogy a HB-ben van valami enzim, ne kérdezd mi, a kozel viszont teljesen tiszta.
-
PeeterssoN
őstag
válasz DeFranco #18907 üzenetére
Nagyon szívesen innék pálinkát is csak messze lakik a faterom, más ismerősöm nem párol, a boltban árultak közül sok a tré a jók meg megfizethetetlen.
A kép csak illusztráció!
Azért ezt te sem gondoltad komolyan, hogy ha ugyanaz a cég gyártja le A Kozelt és a Drehert akkor más más lesz az alapanyag!
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz PeeterssoN #18905 üzenetére
Ebből max a barna Dreher.
-
Mercutio_
félisten
válasz PeeterssoN #18902 üzenetére
Nekem meg nincs mit geil strongbow van itthon, de az megakad a gégémen, a rendes cidert elkortyolgatom, de ez egy cukorgyár + mesterséges izfokozo szerelemgyereke.
-
macilaci78
nagyúr
válasz PeeterssoN #18902 üzenetére
Persze és ma még nem ittam! - vizet...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nők, nőügyek (18+)
- Formula-1
- Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HIBÁS! eladó alaplap + proci + hűtő
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 16GB RAM - Ryzen 7 5800H - RTX 3050 - 10hó gyártói garancia
- Lenovo SFF Intel 14Gen i5 - 16GB DDR5 - 512GB nvme
- BRAUN 300S Férfi borotva, piros gyári dobozában
- Apple Watch Ultra 2, Black Titanium, kettő darab eredeti apple Ocean Band szíjjal! 28 hónap garancia