- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
3-as metró, megvan a mai heresérv verseny győztese, sőt egy nő is benevezett
-
MurdR
veterán
Ha ma valaki jár a nyugati felé akkor beugorhatna egy kávéért mert megöl az unalom
-
DeFranco
nagyúr
seo: gyorskajálda, kajálda, fast food
-
Petyyyyy
addikt
Megvan a mai rejtvény urak! IV. kerben állítólag van egy hotel/szálloda féleség, aminek az aljában egy kertben/belső udvarban van egy kocsma. Van tippetek hol lehet ez a hely? Tudom ki vagytok segítve eme temérdek infóval, de csak rémképekkel szolgálhatott a cimbim, miután offra tette magát.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #18972 üzenetére
bohócot reggeliztél?
-
-
-
Ace owner
addikt
Huhuuu szentendrei sorfest hetvegen
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
PeeterssoN #18954 üzenetére
Majdnem
-
Mercutio_
félisten
válasz
bandus #18950 üzenetére
Boroknál is nagyon ráültek a "kézműves" kifejezésre, bár ott jobbára minőséget takar még mindig. Sörben viszont sokszor inkább a lehúzós/kisipari szinonímája már számomra.
Saint_: Valld be nyogudtan, hogy a truelove kizárt a saját lakásodból
Miller az szvsz elég ilyen semilyen mainstream, akkor inkább valami cseh sör, vagy a pivo.hu-ból egy IPA.
-
válasz
Dr.Zoo #18945 üzenetére
félreértesz. szerintem nem ezek a jégen szűrt sörök jelentik a mennyorsázgot
mindössze ettől a kézműves hypetól/szótól ráz ki a hideg. már minden kézműves itthon: sör, szappan, sütemény, anyámkínja. köszönöm, én nem kérek belőle.
én is szeretem a belga söröket, ha csak simán a polcról kell választani akkor budweisert vagy carlsberget veszek, esetleg paulanert vagy radebergert.
-
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Magnum_ #18946 üzenetére
A fene sem tudja, de sokat segített nekem a film, Vin Diesel Úrral..
Egy fél évig mást sem vedeltem, illetve de: Kronenbourg -
Dr.Zoo
őstag
válasz
bandus #18944 üzenetére
Pedig nagyon finom alternatívák léteznek, akár a hivatalos főzdékből, akár gerilla főzőktől...
(annó én is meg voltam győződve, hogy a bolti Coronita a legjobb sör a világon, aztán megkóstoltam életem első belgáját... azóta folyamatosan felfedezek, és az újdonság jó!!!)
-
válasz
Tele von Zsinór #18943 üzenetére
ezaz ezaz, amiről írtam, cba prímában lehet kapni, nagyon finom
Dr. Zoo: az az igazság, hogy már kiráz a hideg, ha meghallom a kézműves szót, annyira felkapott lett. nem is szoktam egyáltalán ilyen söröket inni, egyedüli kivétel a távoli galaxis, az nagyon bejön
-
MurdR
veterán
válasz
PeeterssoN #18939 üzenetére
-
Dr.Zoo
őstag
Qru vagy Radi!
Segítsetek kérlek, a SörcsaPH! topikban az utolsó képet valahogy elszúrtam, és lejárt a szerkesztési időm..
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #18932 üzenetére
az nem rossz ötlet, de az volt a baj, hogy belül bent hagytam a kulcsot.
amúgy én is errre gondoltam, ha várna otthon valaki..
Bandus: banános sör? jézusom. ki kell próbálnom.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
bandus #18929 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe: Hámori Banán
-
válasz
DeFranco #18910 üzenetére
egyetlen amit a dreher főz?
szerintem most a best buy a 0.33-as kronenbourg 130-ért az auchanban, veszek is ma/holnap 1-2 tálcával nyaralásra meg itthonra
ezen kívül egy cba-ban talált banános sört szoktam inni mostanában. igaz, hogy 700+ a fél liter, de rettentő finom
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok!
kizárni magam a lakásból este 22.30kor priceless, és nem régi elzett zár, amit egy gémkapoccsal fel lehet nyitni. szóval a tegnap esti party a lakás előtt 30k-ba fájt. yeyeyeyeee
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóreggelt PH! Elaludtam....
-
MurdR
veterán
Reggelteket!
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!
KV!!!
-
Ace owner
addikt
The truth behind phablets [link]
-
Magnum_
nagyúr
válasz
PeeterssoN #18884 üzenetére
hogy ez nekem nem jutott eszembe, báz.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
PeeterssoN #18914 üzenetére
Persze hogy ellenőrzik. Itt soktíz-sokszázmilliós tételekről van szó, nem a sarki kisbüdös csárda borsos tokányáról.
-
Mercutio_
félisten
válasz
PeeterssoN #18908 üzenetére
Após retteneteiből van itthon (jó, 1-2 elmegy), de 20 fok fölött se nem kívánom, se nem egészséges
bár, ha felnyomják az agyam nyuginak egy 3 centes jobb mint bogyót kapkodni
DeFranco : mégis gyengébb mint a kinti közel.
Ace owner : assszonyé. Van itthon egy bontatlan fütyülős valami értelmes dologra be cserélném.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na így estére jól esett egy heineken...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
PeeterssoN #18908 üzenetére
De, gondolom, sőt tudom. A kozellel ugyanis az a helyzet, hogy hiába a dreher gyártja itthon, kötve van a keze, mert a licensz alapján, az eredeti receptúra szerint kell készítse. Ez az egyetlen, meg a HB amiben nincs kukoricagríz, annyi van, hogy a HB-ben van valami enzim, ne kérdezd mi, a kozel viszont teljesen tiszta.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
DeFranco #18907 üzenetére
Nagyon szívesen innék pálinkát is csak messze lakik a faterom, más ismerősöm nem párol, a boltban árultak közül sok a tré a jók meg megfizethetetlen.
A kép csak illusztráció!
Azért ezt te sem gondoltad komolyan, hogy ha ugyanaz a cég gyártja le A Kozelt és a Drehert akkor más más lesz az alapanyag!
-
Mercutio_
félisten
válasz
PeeterssoN #18905 üzenetére
Ebből max a barna Dreher.
-
Mercutio_
félisten
válasz
PeeterssoN #18902 üzenetére
Nekem meg nincs mit
geil strongbow van itthon, de az megakad a gégémen, a rendes cidert elkortyolgatom, de ez egy cukorgyár + mesterséges izfokozo szerelemgyereke.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
PeeterssoN #18902 üzenetére
Persze és ma még nem ittam! - vizet...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest