- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
"Santiago, 1969. június 30-án született, francia állampolgár. Most láttam a profilodat, és arra gondoltam, hogy te lehetsz a megfelelő számomra. Kiderült, hogy gyógyíthatatlan agydaganatom van, és az orvosom most azt mondta, hogy rossz egészségi állapotom miatt a napjaim meg vannak számlálva. 550.000 euró van a számlámon, amit egy megbízható és becsületes embernek szeretnék utalni. Van egy cégem, amely Franciaországból importál vörös olajat, és 6 éve veszítettem el a férjemet, ami nagyon fájt, és a mai napig nem tudtam újraházasodni, mert nem volt gyerekem. El akarom adni az árumat, mert 550.000 euró van a számlámon és nem hagynám a bankban. Kérem, fogadja el ajándékomat. Fogadja el ezt az összeget a sajátjaként, mert nagyon hasznos lehet az Ön számára. Mert Isten azt mondta, hogy soha többé nem fogsz sírni! Mert mindenki, aki kér, megkapja, és bármit kérünk, Tőle kapjuk, mert megtartjuk az Ő parancsolatait. Ha tehát szeretné örökölni a vagyonomat, kérem, gyorsan válaszoljon, hogy a lehető leggyorsabban meg tudjam adni az ajándékomat. Köszönöm és Isten éltessen"
Ezt a levelet pár perce kaptam, közre adom, hátha valakinek pénzre van szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...