Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flow
senior tag
üdv. jártam itt már korábban is, most aktuális lenne a téma. Golyót venni... de milyet és honnan... furatni... de hol és mennyiért (korábban valami 8k körüli infót kaptam)?
Köszi!
-
Flow
senior tag
Hello! Talán itt hozzáértő emberek vannak, ezért lenne egy kérdésem. Édesapámnak szeretnék venni egy bowling-golyót születésnapjára, mivel néha el szoktak menni a haverokkal gurítani egyet. A gond ott kezdődik, hogy kb 10 éve körfűréssze belevágott a jobb tenyerébe, így a mutató és hüvelykujja is sérült. Későbbmegműtötték, de valahogy az inakat nem rakták teljesen rendbe, igy az ujjait nem nagyon tudja hajlítani, valamint kissé '' görbült az alapállapot''. Kb mintha az egeret fogná állandóan. (micsoda kocka hasonlat
). Mikor bowlingozik, nem tudja rendesen használni a lyukakat. Van olyan lehetőség, hogy személyre szabott golyó? Úgy értem pl ferdén lenne kifúrva az egyik lyuk, stb... Egyelőre csak elméleti kérdés, ha megvalósítható, majd részletesebben is szeretnék tárgyalnika dologról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
francba, én Angliában vagyok, fater meg győrben. :\