Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Espla
aktív tag
Igazából nem sok segítség van, hogy mit is vegyek borból.
Ha pl. telefont veszek, akkor van több tucat paraméter ami alapján kiválasztom melyik kell, bizonyos árszint mellett.
Szóval az egy egzakt dolog.Itt viszont azt látom, hogy ugyanaz a szőlő, egyik árulja 1000 Ft-ért, másik 5000 Ft-ért.
Max. van egy kis szöveg, pl. gyümölcs ízekről, amiket én nem is érzek.Jó, kellene nyomkodnom a Vivino app-ot, és akkor biztos belátnám, hogy megéri a plusz pénzt beletolni a drágábba.
Most a közelben nyílt egy borkereskedés, de eddig nem mertem bemenni, mert annyira nem értek ehhez az egészhez, hogy még kérdezni se tudnék. Talán annyi bizalmam lehetne, hogy ott talán az olcsóbbak se mellékízűek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest