Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Atyaég dehogy! A világ legnagyobb baklövése lett volna, ha a vegytisztán zseniális Dameon Clarke-t lecserélik. Jack továbbra is Jack marad.
Én nem sok változást vettem észre a hangján, talán egy kicsit fiatalosabbra vette a karaktert, de ennyi. (Amúgy Cell hangja is ő volt az ismertebb Dragon Ball Z szinkronban, meg Proxy One-és is az Ergo Proxy-ban)btw, lesz pár örvendetes változás a Pre-Sequel-ben.
- Vége az exponenciális szintezésnek. Nem biztos, hogy lineáris lesz, de ha pontosan nem is, valami hasonló.
- Az assault rifle-ok ismét jól használhatóak lesznek magasabb szinteken is, nem olyan nyámnyilák, mint a Bl2-ben.
- Plusz kiderült, hogy mi történik, ha elfogy az oxigén: Szinte semmi. minimálisan fogy a helath, de tényleg nagyon lassan. Szóval nem fog megfulladni senki.

Ami nekem kicsit csalódás, hogy úgy tűnik, bár lesznek új legendary-k, amit eddig láttunk, azok a korábbi fegyverek átszínezett, átnevezett változatai lesznek (azon túl, hogy teljesen máshogy viselkednek). Azért néhány új fegyverdizájn kitalálhattak volna azúj fegyvertípusokon kívül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa Rally
- Apple asztali gépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem sok változást vettem észre a hangján, talán egy kicsit fiatalosabbra vette a karaktert, de ennyi. (Amúgy Cell hangja is ő volt az ismertebb Dragon Ball Z szinkronban, meg Proxy One-és is az Ergo Proxy-ban)