Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz tibee77 #96 üzenetére

Atyaég dehogy! A világ legnagyobb baklövése lett volna, ha a vegytisztán zseniális Dameon Clarke-t lecserélik. Jack továbbra is Jack marad. :) Én nem sok változást vettem észre a hangján, talán egy kicsit fiatalosabbra vette a karaktert, de ennyi. (Amúgy Cell hangja is ő volt az ismertebb Dragon Ball Z szinkronban, meg Proxy One-és is az Ergo Proxy-ban)

btw, lesz pár örvendetes változás a Pre-Sequel-ben.

- Vége az exponenciális szintezésnek. Nem biztos, hogy lineáris lesz, de ha pontosan nem is, valami hasonló.

- Az assault rifle-ok ismét jól használhatóak lesznek magasabb szinteken is, nem olyan nyámnyilák, mint a Bl2-ben.

- Plusz kiderült, hogy mi történik, ha elfogy az oxigén: Szinte semmi. minimálisan fogy a helath, de tényleg nagyon lassan. Szóval nem fog megfulladni senki. :)

Ami nekem kicsit csalódás, hogy úgy tűnik, bár lesznek új legendary-k, amit eddig láttunk, azok a korábbi fegyverek átszínezett, átnevezett változatai lesznek (azon túl, hogy teljesen máshogy viselkednek). Azért néhány új fegyverdizájn kitalálhattak volna azúj fegyvertípusokon kívül is.

Új hozzászólás Aktív témák