Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• malystryx

senior tag

válasz Acélfarkas #749 üzenetére

Szia, én is folyamatosan szenvedek ezzel a játékkal, de minden más tökéletesen megy. Crash-em se volt amíg ment, a többieket folyamat kidobálja... A társaknak szépen lefrissíti, nekem nem. Sem az epic, sem a steam, mert már arra is megvan. Azt hittük ez megoldja, de nem. Még 1-2 napja volt egy steam-es felhasználó aki megoldotta ezt a problémát, de most az új patch-el eltűnt a bejegyzése. 1 hete mielőtt megtaláltam, itthon 5 órát szenvedtem a probléma megoldással, minden újra van már telepítve, de természetesen semmi. Most hajnal óta 2 órája próbálkozom, de most már elengedem. Nehogy már én matekozzak rajta, gusztustalan lett ez a játékipar.
    Ja és azt elfelejtettem, hogy a supportokkal már egy csomó ideje levelezek, hajtjuk a semmit. Az epic-től elküldtek a 2k-hez, onnan a gearbox felé mutogatnak, de minden második nap egy másik ügynök írja le ugyanazt. Globális probléma, ezrek szenvednek miatta, mégsem ismerik el.
    Kiadják a játékokat félkészen, (early) még fizess is érte, jó ha csak a felét elkészítik (act 1-2) mert a többit ráérnek majd később, de inkább belefoglalják dlc-be mert azért is fizettetnek inkább. Ha valaki szóvá teszi, meg vannak sértődve.

Új hozzászólás Aktív témák