Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
-
Yutani
nagyúr
Borderlands 4's Player Numbers Drop 97% Since Launch
Nem csodálkozom. 100 óra játék után, 50-es szinten befejeztem a sztorit és nincs kedvem tovább játszani vele. Inkább elővettem a StarCraft II-t. Megint.

-
Yutani
nagyúr
válasz
tamas.varga5
üzenetére
G2A-n most 16k alatt van BL4.
-
Yutani
nagyúr
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Én a G2A-n vettem a megjelenés után 2 nappal Steam kulcsot ~20k-ért, és minden rendben volt. Spóroltam vele vagy 8k-t, hogy nem a Steamen vettem meg direktben.
-
Yutani
nagyúr
Az oké, hogy Callis-t lenyomom és semmi normális loot nem esik?
-
Yutani
nagyúr
Oké, ma már 6 alkalommal jött legendary: vending machine-ből egy class mod (Vampiric Avatar), egy pajzs (Hoarder), a Wombo Combo, egy Forsaken Chaos és egy Rainbow Vomit shotgun. Valamint egy mellékküldetés során valahogy esett egy Gorging Hellfore sub.
Szerintem ez a mai napra már kicsit túlzás.

-
Yutani
nagyúr
Volt már valakinek ilyen, hogy játék indításnál vending machine kínálja az arany Wombo Combo karabélyt? Ma volt már, hogy arany pajzsot kínált a gép.
-
Yutani
nagyúr
Éppen fanyalogtam magamban, hogy hát elég unalmas ez a BL4. Ez olyan 36% progress-nél volt. Majd jött egy fordulat a sztoriban, ami átbillentett, most érdekessé vált, 40%-on vagyok.
Valahol szereztem egy olyan piros Trorgue shotit, ami becsapódás után kaszkád robbanásokat idéz elő, ezzel túl könnyű, de így haladós. A nagy kalapácsfejűeket is pillanat alatt szétszedi, sima fegyverrel azért lőni kell őket.
-
Yutani
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Elképesztő, mennyire bele tudtok merülni. Ilyen fegyver olyan kiegészítővel és amolyan elementtel, itt farmolok, ott farmolok, 30-as vagy 50-es vagy, satöbbi. Én asszem egyszer végigjátszom, aztán annyi, valahogy nem fogott meg olyan szinten, hogy beleássam magam úgy, mint a BL2-be. Igazából már zavaró, hogy annyiféle fegyver variáció van, folyamatosan azt kell nézni, melyiket tartsam meg, melyik menjen a több tízdarabos backpackból. Meg valahogy a loot is elég gyenge. Most csináltam meg egy vault kihívást (hegytetőn összeáll a boltív), és nem kaptam annyira jó cuccot. 24-es szinten vagyok, 2 arany tárgy esett eddig, egy shotgun és egy hagyma shield.
-
Yutani
nagyúr
"Shoot the panel!" (Kairos Job) kit idegesített még halálra rajtam kívül?

Egyetlen jó megoldást találta, egy zoomos fegyverrel pont a bullseye-ba kell lőni.
-
Yutani
nagyúr
Van egy mellékküldetés, ahol rippereket kell odacsalni egy masinához. Rettentő frusztráló, hogy ahelyett, hogy engem kergetnének, leállnak Trouble-lel harcolni és meg is murdelnek. Így nehéz összegyűjteni 10 rippert!

Szerencsére ki lehet kapcsolni a képességfán Trouble-t, így könnyebben teljesíthető a feladat.

-
Yutani
nagyúr
Én proci cserét tervezek, egy 5700X vagy 5800X a terv a 3600 helyett, nem akarok rá sokat kiadni (ezért nem lesz X3D). Már a Stalker 2 is meghálálja szerintem a fejlesztést, nem csak a BL4. A 3060 Ti egyelőre marad, mert nem vagyok hajlandó 200k+ pénzt adni 12GB-os kártyára, de valszeg egy 5700 Super 18GB már vonzó lesz hasonló áron.
-
-
Yutani
nagyúr
Nem bírtam magammal, megvettem egy key árusító oldalon, így csak 20k-ba került a játék. Nagyon kíváncsi voltam, hogy a Ryzen 3600/32GB RAM/3060 Ti gépemen hogy fut. Még csak az elején tartok, de medium beállításokkal (autodetect) és DLSS/Q felskálázással 55-60 FPS. Sokkal rosszabbra számítottam, de persze még nem jutottam ki nagy nyílt területre, illetve egyszerre nem volt 6-7 ellenfélnél több a képernyőn. Mondjuk nem annyira reszponzív a játék így, valahogy az az érzésem. Van egy NV optimalizációs guide, majd kipróbálom, van külön 3060 Ti is benne.
-
Yutani
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez vicc. Amikor megjelent a BL3, vettem egy RX 5700-at 100k-ért boltból, ami középkategóriás volt akkor, és gyönyörűen futott a játék rajta fHD-n.
Most megveszed a 250k-s 5070-et és nincs 60FPS-ed natívban fHD-n, kvázi ugyanolyan grafika mellett. (Nem lett háromszor szebb a játék, senki ne mondja!)
-
Yutani
nagyúr
Én is 3060 Ti-n vagyok, és a Stalker 2 HIGH fHD-n DLSS Quality beállítással elég jól elkaristol, plusz FSR-FG is be van kapcsolva, úgy megvan a 120FPS (60Hz monitor miatt 60 FPS-re lekorlátoztam, de az FG dupláz). Emiatt reménykedtem, hogy a nem olyan durva grafikájú BL4 elfogadhatóan fog futni a gépemen, de ahogy látom, rosszabb, mint a Stalker 2. Én is 5070 cserén gondolkodom, amit te megléptél már, és valszeg egy 5700X vagy 5800X proci fog bekerülni a 32GB RAM mellé. Nagyon várom a nagyobb magazinok BL4 GPU/CPU tesztjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Witcher topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest