Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Szerintem tevedsz.
Nalam ez meg mindig azt jelenti hogy az adott ammo tipust is hasznalja nincs lockolva csak shotgun ammora DE azt nem irja sehol hogy smg lesz belole. Marpedig az enyem most pontosan ugy viselkedik amikor atvaltom smg ammo-ra smg lesz belole nem is akarmilyen. Neztem par helyen de csak ezt talaltamBod Unique Ability All-Arounder makes the Weapon that counts a Shotgun, AR, SMG, Sniper & Pistol., giving access to all ammo pools. It is considered one of the strongest weapons in the entire game.
Azt hogy mas fegyver tuzsebesseget is atveszi azt nem irja sehol.Igazabol az enyem is csak akkor taltosodott meg amikor atcsereltem az enhancement modot erre
Mint latod ott fityeg a 38% extra tuzsebesseg de hogy ez miert csak akkor adja be amikor atvaltom smg ammo-ra az szamomra egyelore rejtely... es nem kepzelem be a dolgot oda vissza valtogatok a shotgun es smg ammo kozott es marha latvanyos a kulonbseg 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Philips LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nalam ez meg mindig azt jelenti hogy az adott ammo tipust is hasznalja nincs lockolva csak shotgun ammora DE azt nem irja sehol hogy smg lesz belole. Marpedig az enyem most pontosan ugy viselkedik amikor atvaltom smg ammo-ra smg lesz belole nem is akarmilyen. Neztem par helyen de csak ezt talaltam
Mint latod ott fityeg a 38% extra tuzsebesseg de hogy ez miert csak akkor adja be amikor atvaltom smg ammo-ra az szamomra egyelore rejtely... es nem kepzelem be a dolgot oda vissza valtogatok a shotgun es smg ammo kozott es marha latvanyos a kulonbseg