Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Szerintem tevedsz.
Nalam ez meg mindig azt jelenti hogy az adott ammo tipust is hasznalja nincs lockolva csak shotgun ammora DE azt nem irja sehol hogy smg lesz belole. Marpedig az enyem most pontosan ugy viselkedik amikor atvaltom smg ammo-ra smg lesz belole nem is akarmilyen. Neztem par helyen de csak ezt talaltamBod Unique Ability All-Arounder makes the Weapon that counts a Shotgun, AR, SMG, Sniper & Pistol., giving access to all ammo pools. It is considered one of the strongest weapons in the entire game.
Azt hogy mas fegyver tuzsebesseget is atveszi azt nem irja sehol.Igazabol az enyem is csak akkor taltosodott meg amikor atcsereltem az enhancement modot erre
Mint latod ott fityeg a 38% extra tuzsebesseg de hogy ez miert csak akkor adja be amikor atvaltom smg ammo-ra az szamomra egyelore rejtely... es nem kepzelem be a dolgot oda vissza valtogatok a shotgun es smg ammo kozott es marha latvanyos a kulonbseg 
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Exodus: lassan jönnek a játékmenet-részletek, a hangulat pedig nagyon ismerős
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nalam ez meg mindig azt jelenti hogy az adott ammo tipust is hasznalja nincs lockolva csak shotgun ammora DE azt nem irja sehol hogy smg lesz belole. Marpedig az enyem most pontosan ugy viselkedik amikor atvaltom smg ammo-ra smg lesz belole nem is akarmilyen. Neztem par helyen de csak ezt talaltam
Mint latod ott fityeg a 38% extra tuzsebesseg de hogy ez miert csak akkor adja be amikor atvaltom smg ammo-ra az szamomra egyelore rejtely... es nem kepzelem be a dolgot oda vissza valtogatok a shotgun es smg ammo kozott es marha latvanyos a kulonbseg