- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Én Callis harc után kicsivel léptem meg a lvl50-et, nem jelent semmit. Mondjuk azt jó lett volna előre tudni, hogy az utána megszerzett XP elveszik, én valamiért abban a hitben voltam, hogy a többletet majd megkapom ha megnyílik az UVH mód, mintha korábban így lett volna.
Tegnap nekiálltam lootokat farmolni, egyelőre saját kútfőből haladok, direkt nem akarok netes leírás alapján összerakni oneshot buildet. Egyelőre maximum a túléléssel van gond, de többnyire jól működik és amíg vannak egyéb mobok addig a second wind megvéd. Csak az istennek nem találok egy jó AR-t a karakternek.Tegnap másfél óráig farmoltam a Rowant, erre kiderült, hogy fixen sticky magazin van hozzá. Ma rápróbálok a GMR-re...
Meg valami tisztességes tüzes shoti kellene és meg is céloznám az UVH ötöt.
Vile ellenfelek ellen nekem a tócsás frost gránát működik. Hiába esett már csomó másféle, pont emiatt nem akarom lecserélni. Rádobom az ellenfélre és már le is szedte róla az összes kristályt. És ha jól célzok a repülő ellenfelek ellen is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- i5 12500/ 32GB DDR5/ RTX5060/ 1TB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, Gyönyörű, HP Garancia
- GIGABYTE GEFORCE RTX 5070 GAMING OC 12G 3 fanOS
- Apple Watch Series 7 (45mm), GPS Eladó!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest