Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Én Callis harc után kicsivel léptem meg a lvl50-et, nem jelent semmit. Mondjuk azt jó lett volna előre tudni, hogy az utána megszerzett XP elveszik, én valamiért abban a hitben voltam, hogy a többletet majd megkapom ha megnyílik az UVH mód, mintha korábban így lett volna.
Tegnap nekiálltam lootokat farmolni, egyelőre saját kútfőből haladok, direkt nem akarok netes leírás alapján összerakni oneshot buildet. Egyelőre maximum a túléléssel van gond, de többnyire jól működik és amíg vannak egyéb mobok addig a second wind megvéd. Csak az istennek nem találok egy jó AR-t a karakternek.Tegnap másfél óráig farmoltam a Rowant, erre kiderült, hogy fixen sticky magazin van hozzá. Ma rápróbálok a GMR-re...
Meg valami tisztességes tüzes shoti kellene és meg is céloznám az UVH ötöt.
Vile ellenfelek ellen nekem a tócsás frost gránát működik. Hiába esett már csomó másféle, pont emiatt nem akarom lecserélni. Rádobom az ellenfélre és már le is szedte róla az összes kristályt. És ha jól célzok a repülő ellenfelek ellen is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest