- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmtgp
tag
Én se nagyon használom (talán a BOD-pisztolymódban)
Nagyon furák vannak, pl (order v- tediore ? nem is tudom), amelyik akkor szól igazán, ha hátulról lövöd az ellent....na hát ez elég ritka, mivel kb 90 %-ban feléd rohannak.Vagy a Vault Card TOurge Breach....azt meg nem igazán tudom használni, mert megköveteli a pontos célzást...az meg nem az erősségem- ezért se nagyon használok hyperion licencelt
cuccokat, illetve , ha igen, akkor nem ezért.A jó öreg BL2 infinity, meg az unkept haroldok a BL2-ben, vagy a Dahl sokkos AAA (?) a BL3-ból...na azok kiválóak voltak.
UVHM6-nál egyébként a fegyók édes kevesek, a tűzgyorsaság talán, de inkább skillek, health regen ,pajzs, egyéb Gyártó specifikus fejlesztések/licencek még gránát se nagyon. Nehézfegyvereket meg egyáltalán nem használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest