Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmtgp
csendes tag
-
Szmtgp
csendes tag
Amit ennyi idő után hiányolok, az a gunplay változatossága.
A BL3 jobb volt (talán még a BL2 is). Ha lehetne a firmware gépnél a fegyókat is módosítani - asszem a TPS-nél ilyesmi volt -, akkor sokkal jobb lenne.....a sok license sok lehetőség, de néha átok is...Meg az iszonyat bonyolult skill tree, felét nem is értem.
Ki kellene adniuk egy kézikönyvet, hogy pontosan mi alatt mit értenek. Most éppen Amon van soron, nézegetem a skilleket, asse tudom merre induljak el...
-
Szmtgp
csendes tag
Ezzel is egyetértek, ehhez a stílushoz a BL1 is pont jó volt.
Na jó, a víz meg a fények dobnak rajta, de a többi nem érdekes.
Egy csomó mindent kikapcsolok, észre sem veszem a hiányát.
Akik amiatt sírnak, hogy szaggat meg crashel, érdemes alaposan levenni egy csomó mindent, és tök jó játékélmény.
400 óra felé azt érzem ,hogy utolérem a BL2 1000+ óráit.
-
Szmtgp
csendes tag
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Persze ,jók ezek. Szinte csak ilyen helyeken vásárolok. A BL4 super delux editiont pl a Yuplay-en, induláskor kb 25 %-al olcsóbb volt.
-
Szmtgp
csendes tag
Igen a 16 Gb azért jó ha van.
Pont a BL4 előtt nyomtam végig az 1-et, még mindig nagyon jó !
A 2 elsőre nekem is kicsit színes volt ,de hozzászoktam és nagyon bejött (1000+ óra)
A 3-nál a Jackpotos dlc volt király, de valóban a gunplay bitang jó volt. A skilleknek nem vagyok nagy tudója, saccperkb próbálgatom, nem nézek skilltree-ket a neten. (a 2-nél véletlenül Zero-nál valamit nagyon eltaláltam, mert egy lövés volt a Bunker
)
De ott azért figyelni kellett a lóvéra is, mert Backpack, vagy fegyó slot bővítés is pénzbe került (főleg az elején) .Ez az egy (a pénz) aminek kezelése nem igazán tetszik a bl4-nél.
Tkp bármennyid lehet, szinte semmi jelentősége nincs. Persze van helyette más amire figyelni kell, de az szerintem jó volt.
Ja meg az új gyártók (ripper, order) egyiket se használom soha, majd ha minden feladat elfogyott, akkor azokat is fogom majd a kihívások miatt, de nekem használhatatlanok.
Nagyrészt Vladof meg Tourge, néha Jakobs +Maliwan.
A 3-ban asszem a Dahl volt egy nagy kedvenc, bár már régen nem játszottam vele.
Remélem az 5-ig nem kell megint 6 évet várni. (1 és 2 között alig volt 3 év, és még azt is sokalltam) -
Szmtgp
csendes tag
Nekem a BL3 helyszínei nem jöttek be ( Pandoran kivül)
A BL1 zseniális volt, a BL2 még rátett egy lapáttal. A BL3 gameplay/gunplay remek volt, de a helyszíneket nem szerettem.
Azért abba is beletettem 400+.órát...de kb egy év alatt.
Most a megjelenés óta már 300+
Gondolom sokan (pc-sek) monitoron játszák pl 4K-ban, és lehetnek gondok, ezt nem tudom, mert én egy nagy tv-n nyomom de csak full HD-ban (4K a tv is, de az egész windows FHD-n fut )
Közepes/ magas beállításokkal 5060ti-n 300-600 Fps, illetve egy másik gépen 4060, 100-150 Fps. (itt alacsony beállítással, pár kivétellel)
Nekem megfelel. -
Szmtgp
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
Igen, vault card szintezés van, harminc valahánynál tartok, és beváltottam kb 60 egységet fegyverre ( 4 féle van, annyit "veszel" amennyit akarsz, különböző szinteken is akár. 10 egység a fegyver, meg a fej skin, a többi asszem 9 és 6)
Egyik se nagy durranás. Pláne a skinek. -
Szmtgp
csendes tag
Induljon a móka
-
Szmtgp
csendes tag
Közben én is visszanéztem az előző szériákra. Borderlands: The Pre-Sequel-nél hogyan kell 50-es szint fölé menni ? (Steames, minden dlc-re azt írja in game, hogy telepítve, kivéve magára a season pass-ra, annál azt írja nincs letöltve. Ha az áruházban nézem, ott azt jelzi, hogy könyvtárban,de pl Claptrap-ot játszottam egy kicsit, hiába látom az xp-ket, nem szinteződik 50 fölé. Magát a season passt kellene valahogy letölteni ? De hogyan ?
Bocs, hogy ideírok ,de a topikja kb halott) -
Szmtgp
csendes tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ez BL4 topik, ezt a DOOM-os dolgot el kéne mér engedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest