Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz fi:zi'k #6965 üzenetére

Én nem bánnám,ha lenne több emberrel netes opció a következőben.Az 1-be betették az arénákat,node 4 ember,és oda még el is kellett menni...a játék motorja kezelne ugye akár 16 embert is.A coopba elég a 4...de egy kis multis móka is megférne :)
    A drop meg alapvetően nem sokat ér,ha már az ember szerzett pár legendary-t,a lőszer miatt ugyan kinyitom a ládákat...de ennyi.Farmolni se szeretek,mert pont hogy narancs cuccok vannak minimális helyen és eséllyel,én meghagytam volna a "kommersz" narancs szériákat az 1-ből,mellé legyen az adott típusból a fullos neves,piros feliratos.Viszont a kommersz eshetne mindenhonnan...
    Az is gáz,hogy azért a neves fegyók jó részéből nincs zöld/kék,hanem egyedik,mellé viszont pl.aegisből sincs,ami az elején jó kis pisztoly,valami jófajta narancs.Az 1-ben ez is volt.
    Nem baj,hogy a tuti cuccokért küzdeni kell...viszont elrontja,hogy a sima létengés nem hoz TUTIRA eredményt.
    Az 1-ben emiatt is volt jó alküldizni vagy csak bekukkantani pár régen látott terepre,mert mindenhol eshetett valami jó.Itt meg az ember már inkább levágja az utakat,Fast Travel-ezik,meg az útbaeső harchelyeken kidobja az ágyút,elengedi a robotot,stb,de csak keresztülrohan.Nincs miért megállni,harcolni,és ez gáz
    .Az 1-ben még a járgányokkal is jókat ökörködtünk,stb,és tényleg beugrott "rendet rakni" az ember az útbaeső gócpontokba,stb.
    Itt ezt látom a neten is,vagy farm,vagy akinek kellenek az alküldik,tolja gőzerővel,de hiányzik a csapatmunka,csak ami "szükséges".

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés