Új hozzászólás Aktív témák

• MARV6969

tag

válasz BandiHUN #6107 üzenetére

Én s kíváncsi leszek arra, hogy lesz-e BL3....? ha az üzletet nézzük, akkor jönnie kellene, mert több, mint a dupláját adták el belőle, mint az 1-ből (olvastam, olyat hogy több mint 10 millió emberhez jutott el, meg azt is, hogy több, mint 6 millió példányban adták el. A két dolog mondjuk nem ugyanaz, de az 1-ből 3 millió fogyott.)
    Szóval erősen bízom a folytatásban. :K
    Azok az 5leteid, hogy több helyen legyen bank, vagy hogy az eridiumnak az egész játék során legyen szerepe pl: tárhely bővítés, fegyver összerakása alkatrészekből, napi missziók vásárlása, vagy az instant fast travel vásárlása, mind érdekesek - színesebb és, praktikusabb lenne a game. Kíváncsi vagyok, hogy ha lesz, milyen irányba fog változni a 3?
    Az, hogy a 4 dlc mennyiben lesz random, az majd kiderül, minden estre amit eddig láttam belőle az tetszett.
    szerintem is kevesebb a hülye a BL2-ben , mint az 1-ben, mert jobban meg lehet szűrni, hogy kit engedsz be a játékodba :K
    Más....
    Próbáltad már Zero-nál a spy class modot Harold-dal és Sand Hawk-kal? javaslom a kék class modot ami a velocity skill-re ad 6-ot...? :C

Új hozzászólás Aktív témák